CHP'nin 'yamyamlarından' şok istifa

klavuz13

Banned
Reaction score
0
Bizi yaratan ne derse o, 'O' ne derse o. Gerisi la
CHP'nin 'yamyamlarından' şok istifa

910020080929104810849.jpg

Rüşvet kasedi gündem bomba gibi düşen Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz'ın, 'yamyam' diye tanımladığı CHP'li Meclis üyeleri istifa etti.

İstifa etmemekte direnen CHP'li Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz'la ilgili rüşvet kasetleri kelle yedi. İki CHP üyesi istifa etme kararı aldı. Eryılmaz'ın bugünkü toplantıda kullandığı argo kelimeler ve çıkışlar ise 'tüy' dikti..

CHP'li Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz'la ilgili rüşvet kasetleri kelle yedi.

CHP Belediye Meclis üyeleri Serdar Soğukpınar ile Nevzat Şafak istifalarını sundu. Soğukpınar ve Şafak istifa dilekçelerinde "Duyduğumuz lüzum üzerine CHP belediye meclis üyeliğinden istifa ediyoruz" dediler.

Öte yandan bugünkü CHP Çankaya Belediye Meclis toplantısı sert tartışmalara sahne oldu. AK Partili üyelerin belediyedeki rüşvet iddialarıyla igili önerge CHP'li üyelerin oylarıyla reddedildi.

Toplantıda zaman zaman gergin anlar yaşandı.

Başkan Muzaffer Eryılmaz, AK Partili üyelere, "Sen kimsin! Kaç aylık doğdun? Ben size göstereceğim ama gösterirsem korkarsınız" gibi garip çıkışlar yaptı.

Eryılmaz, bazı CHP'li üyelerde "Oltalara takılmayın" uyarısında bulundu.

Toplantıdan sonra AK Partili üyeler, Muzaffer Eryılmaz'ı diktatörlükle suçladı.

kaynak

ben kafama tek su soru taklıyor bu olayların aynısı akp li bir belediyede olsa aynı bu belediye baskanı gibi davransaydı chp li arkadaslar ne derdi diyecekleri zaten bellide benim anlamadıgım olay chp olunca neden susuyolar hani sadece ülke cıkarıydı hani dürüstlük hani demokrasi

anlatmak istedigim akp si chp si yok sadece taraf tutma mantıgıyla hareket esersek olay senın hırsızın ben hırsızım olayına dönerki buda ne ülkeye nede kişinin kendisine bişey kazandırır

müthüş bişe ya bu it iti ısırmaz derler ama ısırdı işte ha ha ha ...

Chp li bir belediye başkanı yolsuzluk yapıyorsa cezasını en ağır şekilde çeker.Zaten Akp kendi yoılsuzluklarını örtmek için sürekli Chp ye saldırıyor.Bir suç varsa cezası verilir bunun aynısını Akp lilerden bekliyoruz.Rtük başkanı,Dengir Fırat vb.. Pek sayın boşbakanımız ilk önce Baykalın karşısına çıksın dokunulmazlık konusunda

ѕσηυη¢υ;3584251' Alıntı:
Chp li bir belediye başkanı yolsuzluk yapıyorsa cezasını en ağır şekilde çeker.Zaten Akp kendi yoılsuzluklarını örtmek için sürekli Chp ye saldırıyor.Bir suç varsa cezası verilir bunun aynısını Akp lilerden bekliyoruz.Rtük başkanı,Dengir Fırat vb.. Pek sayın boşbakanımız ilk önce Baykalın karşısına çıksın dokunulmazlık konusunda
,
siz ne ceza verdiniz Muzaffer Eryılmaz'a bana onu sole o ıstıfa edenler en azından yüzü kızaranlar
balıgın nerden koktugu belli

Ortada bir sonuç var mı ki birşey yapılsın?Ayrıca Akp kendi suçlarını ört bas etmek için Chp nin en ufak açığını aradığı bu zamanlarda Çankaya Belediye Başkanının böyle birşey yapma ihtimali aptallıktan başka birşey değildir.Kol kırılır yen içinde kalır mantığını Akp gibi partilerde görürsünüz..

ѕσηυη¢υ;3584311' Alıntı:
Ortada bir sonuç var mı ki birşey yapılsın?Ayrıca Akp kendi suçlarını ört bas etmek için Chp nin en ufak açığını aradığı bu zamanlarda Çankaya Belediye Başkanının böyle birşey yapma ihtimali aptallıktan başka birşey değildir.Kol kırılır yen içinde kalır mantığını Akp gibi partilerde görürsünüz..

kardes işte tam bende bundan bahsediyodum senın hırsızın benım hırsızım muhabetine dönmüş olay

herneyse bu zihniyetle ülkede hiç birsey olmaz zaten akp devamlı eleştiriliyor buraya akp katmanın alemı ne ben onu merak ediyorum burda söylenecek olsa olsa eger samimiysek iki kelime vardır yazıklar olsun denır biter

ama işte yapılmıyor hemen senın hırsıızn benım hırsızım muhabbetıne giriliyor

Geri