CHP'nin seçim otobüsüne fuhuş baskını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

innuendo

HANZALA
Moderatör
Reaction score
0
CHP'nin seçim otobüsüne fuhuş baskını

İstanbul'da CHP'ye ait seçim otobüsünde fuhuş yapan 2 kişi polis tarafından suçüstü yakalandı.

chp2.jpg

Edinilen bilgilere göre, dün gece saat 03.00 sıralarında, CHP seçim otobüsüne Kartal Sahil Yolu'nda 2 travestinin alındığı ihbarını alan polis ekipleri baskın düzenledi. Otobüsün içinde kimsenin olmadığını iddia eden otobüs şoförü M.Ç. ve arkadaşı H.K. polisin ısrarlı davranışı sonucu kapıyı açtı. Polis ekipleri otobüsün içinde B.A. ve E.T. isimli 2 travestiyi buldu. Otobüste bulunan 4 kişi polis tarafından ifadeleri alınmak üzere Kartal Merkez Karakol'una götürüldü. Polis tarafından suçüstü yakalanan

şahıslardan H.K. suçlamaları kabul etmezken, 2 travestiyi sadece yolcu olarak aldıklarını söyledi. M.Ç. isimli şahıs ise kendisini görüntüleyen basın mensuplarına tepki gösterdi. Olayla ilgili olarak soruşturma sürüyor.

bir chp klasiği olsa gerek :)))))

vay vay vay . İşler karışmış .
Neden ben gazetelerde böyle bir haber görmedim sabah gazete okurken .
Sadece zaman gazetesinde çıkıyor böyle haberler anlamış değilim .

Suç chp demi yani.Öyle bir yazılıp çizilmişki..Peeh..Ohh iyi olmus

Başka Yapacak Yer Kalmadımı Koca İstanbulda...

rezalet.
chp ile ne alakası var diyen arkadaşlar başka bir parti olsaydı bunu yapan çoktan davullu zurnalı haber yapıyorlardı şimdi :D

yanLı$ anLa$ıLmasın...
$ikayette ediLmesin Kaynak eLe$tiriyoRum die...
inanın Saßah Hürriyet,cumhuriyet,Vatan GazeteLeri aLırım we okurum...
Ama nedense ßöyLe ßi haber göremedim...
Zaman gazetesi ßazen asıLsız demeyeLimde ßenzersiz haßerLer yazaßiLiyor...
Zaman gazetesinin Misyonu ßu...

inandırıcı değil
hele ki seçim öncesi hiç inandırıcı gelmedi :D
gerçi alıştık artık

YUH artık daha ne demeli

Ya olan olmuş chp her zaman ki gibi yine kendine yakışanı yapmış yani fuhuş yapmış ben hiç şaşırmadım aslında bence dahası da vardır ama polisler ne yapsın o şeref sahibi insanlardan bir tanesi yakalatabilmiş.

Ödül vermek lazım ödül bu !!!!!!!!!!!!haysiyetli... şerreflilere... gururlu...insan... lara

Siyeset

bide yok efendim 3 oy chp ye bir oy mhp ye

Ürkücümüyüz lan biz ne işimiz var mhp,yle

YETER LAN BURAYA KADAR bırakıyom chpsini solunu yeter artık

başka ne alırdınız deniz efendi

daha da enteresanı şu ki:
YOk efendim "ben Saßah Hürriyet,cumhuriyet,Vatan GazeteLeri ni okudumda göremedim, "

Tabi göremezsin niye gidipte deniz yandaşlarının gazetesi okuyon git diğer gazetelere bak tamam mı dostum ozaman belki ...

Diğer gazetelerin neden bu haberi yayınlamadıkları düşününce çok zor değil.
Susturulamadığı için ve cesaretinden dolayı zaman ekibini tebrik ederim.
Böyle bir rezaleti iftira ile örtmeye çalışanlarada Yazık diyorum.

Olsa bile CHP'le alakası olcağını sanmıyorum.Otobusle alakalı kişilerin işidir :)

aha aha aha .
Çok gereksiz bir yazı oldu bu ama . Bazı arkadaşların yazdıklarına başka türlü cevap veremezdim .
:D

Satılık medyada ondan diyenler var o yüzden .
zaman gazetesi kimin bilinmiyor sanki
:D

bu türk milleti niye bu kadar alık ya...
hemen inanıyorsunuz!..
seçişm oncesi boyle karalamalar zaman'a yakışır!..

matekay' Alıntı:
Ya olan olmuş chp her zaman ki gibi yine kendine yakışanı yapmış yani fuhuş yapmış
ben hiç şaşırmadım aslında bence dahası da vardır ama polisler ne yapsın o şeref sahibi insanlardan bir tanesi yakalatabilmiş.

Ödül vermek lazım ödül bu !!!!!!!!!!!!haysiyetli... şerreflilere... gururlu...insan... lara

Siyeset

YOk efendim "ben Saßah Hürriyet,cumhuriyet,Vatan GazeteLeri ni okudumda göremedim, "

Tabi göremezsin niye gidipte deniz yandaşlarının gazetesi okuyon git diğer gazetelere bak tamam mı dostum ozaman belki ...

1. Mustafa Kemal ATATÜRK'ün kurduğu parti hakkında doğru konuş.
2.Ürkücülük yoktur ülkücülük vardır
3.Bi partiyi tutmak bu solu sağı olsun bu kadar kolaysa yazıklar olsun size Bir densizin yüzünden bence parti bırakılmaz
4. Gebzelinin ben yalan söylediğini hiç görmedim sadece zaman gazetesinde çıktı bu olay o da karalama içindir bence ve böyle bir olay olduysa o şoför satılmıştır
5.Deniz yandaşları gazetelerin isimlerini sıralarsan sevinirim

:) hazırlık yapıyolar iktidara gelince halk ile olan münasebetleri için profesyonelleşiyolar :):)

matekay' Alıntı:
Ya olan olmuş chp her zaman ki gibi yine kendine yakışanı yapmış yani fuhuş yapmış ben hiç şaşırmadım aslında bence dahası da vardır ama polisler ne yapsın o şeref sahibi insanlardan bir tanesi yakalatabilmiş.

Siyeset

İlk önce başkalarının siyasi görüşlerine saygı duy "KÖPEK"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri