CHP'li vekilin ARIZALI AŞKI

Serdengeçti

Banned
Reaction score
0
Hani evlenecektik annen niye aramadı.. Arayacak geri zekalı..

Meclis'te yaşandığı iddia edilen bir yasak aşk skandalı Ankara kulislerinde en çok konuşulan konular arasıdna yer alıyor. Evli olan CHP'li vekilin yasak aşkı ile yaptığı iddia edilen telefon konuşmaları internete düştü.

İKİ SEKRETERİ İLE İLİŞKİSİ VAR
İddialara göre CHP'li vekil biri evli olan iki sekreteri ile ilişki yaşıyor. Ancak çapkın evli vekil, daha sonra ODTÜ mezunu bir kadınla daha ilişki yaşamaya başlıyor. Aynı kadını TBMM'de işe yerleştiren CHP'li vekil, bu kadına evlilik vaadinde de bulunuyor. Ancak evlilik vaadleri boş çıkınca vekilin yasak aşkı ve vekil arasında gergin telefon görüşmeleri geçiyor.

İşte çapkın vekilin ODTÜ'lü aşkı ve sekreteri ile aralarında geçtiği iddia edilen ve internete düşen diyaloglar.

SİZİN KANINIZI Sİ… GELİYORUM ORAYA ŞİMDİ, SAÇINI TUTUM ÇEKMEZSEM O… ÇOCUĞUYUM”

CHP'li vekil başka bir erkekle yemeğe çıkan sevgilisi ile telefonda tartışıyor..

ODTÜ'LÜ E: EFENDİM

VEKİL: ULAN BANA BAK TELEFONU AÇ AĞZIM KURUDU KONUŞAMIYORUM. BAK O YEMEĞİ YERSEN SENİN ANANI Sİ….İM. SENİN YEMEKHANE DE SAÇINI BAŞINI YOLARIM SENİN ANANI SİK… O… ÇOCUĞU

ODTÜ'LÜ E: NE VAR BUNDA

VEKİL: MİLLETİN YEMEK YEMESİ SENİN GÖREV ALANININ İÇİNE Mİ BAŞKA SERVİSİNİZ VAR MI? AKŞAMLARI FALAN…

ODTÜ'LÜ E : SANA NE

VEKİL: O YEMEĞİ YERSEN GEBERTİRİM

ODTÜ'LÜ E: YEMEK ZORUNDAYIM SAÇMALAMA

VEKİL: BAK GİTME TEK BAŞINIZA BİR ADAMI ALIP İKİ TANE A… KOYUM SİZİN YA, KİMSİNİZ SİZ YA, GİTMEYECEKSİN DEDİM SANA

ODTÜ'LÜ E: ÇOK AYIP

VEKİL: YAKIŞIKLI ADAM HA, KİM O

ODTÜ'LÜ E: SAKİN OL

VEKİL: BENİ KIRMANDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL Mİ?

ODTÜ'LÜ E: N'OLDU BİRDEN BİRE YİNE SENİN İLGİ ALANINA GİRDİM

VEKİL: SEN İKİNCİ GÜNÜNDE

ODTÜ'LÜ E: BİR ŞEY Mİ YAPIYORUM?

VEKİL: BENİM BİRİLERİ İLE YEMEK YİYECEĞİNE KIZACAĞIMI BİLMİYOR MUSUN? SİZİN KANINIZI Sİ… GELİYORUM ORAYA ŞİMDİ, SAÇINI TUTUM ÇEKMEZSEM O… ÇOCUĞUYUM.

ODTÜ'LÜ E: YAP O ZAMAN HAYDİ GEL, BY BY

VEKİL: O GAVUR YAKINDA Sİ… SENİN ANLAYIŞINI Sİ…

“EVLİLİK HAYALİ KURDUĞUMU BİLMEZLER. VEKİL BİRİNİ GÖTÜRMÜŞ DİYECEKLER.”
CHP'li vekil ve kadın sevgilisi arasında kıskançlık nedeniyle yaşanan bir telefon kavgası..

ODTÜ'LÜ E: NE VAR YA NE

VEKİL: ALO

ODTÜ'LÜ E: HEH

VEKİL: BAK E. CİĞİM HATA YAPIYORSUN!

ODTÜ'LÜ E: SEN HATA YAPIYORSUN. BOĞDUN BENİ ARTIK YETER YA. BIKTIM BIKTIM BU KADAR BİR İNSAN AŞAĞILANMAZ Kİ YA. YETER LÜTFEN YA.

VEKİL: HATA YAPIYORSUN BAK BENİ ANLAMAYA ÇALIŞ. BAK SAKİN BİR ŞEKİLDE DÜŞÜNÜRSEN BANA HAK VERİRSİN.

ODTÜ'LÜ E: HİÇ SAKİN DÜŞÜNMEYECEĞİM ARTIK. GERÇEKTEN HER ŞEYDEN ÇEKİNİYORSUN. HERKESDEN HERŞEYDEN O ZAMAN DİYORUM Kİ, BENDE BUNDAN DHA DOĞAL NE VAR TAMAM DİYORUM ÇEKİNMEYECEK DURUMA GELİNCEYE KADAR GÖRÜŞMEYELİM DİYORUM.

VEKİL: BAK DİNLER MİSİN?

ODTÜ'LÜ E: BUNA HAKKIM VAR

VEKİL: BAK BİR DAKİKA DİNLE. NE BİLECEK ORTADA BİR AŞK OLDUĞUNU. EVLİLİK HAYALİ KURDUĞUMU BİLMEZLER. VEKİL BİRİNİ GÖTÜRMÜŞ DİYECEK. BİZİM VEKİL BİRİNİ GÖTÜRMÜŞ DİYECEKLER.. BÖYLE DÜŞÜNÜLSÜN İSTEMİYORUM. YAPMA. BU KADAR BASİT.

HANİ ANNEN BENİ ARAYACAKTI, HANİ EVLİLİK?
Çapkın vekil, evlilik vaadini yerine getirmediği için kendisine hesap soran sevgilisi ile tartışıyor..

VEKİL: BAK BAK DİNLE!”

VEKİL: DİNLER MİSİN?

ODTÜ'LÜ E: HANİ ANNEN BENİ ARAYACAKTI NE OLDU?

VEKİL: NASIL?

ODTÜ'LÜ E: HANİ ANNEN BENİ ARAYACAKTI NE OLDU? HANİ EVLİLİK?

VEKİL: ARAYACAKTI EVET

ODTÜ'LÜ E: HANİ NEREDE NE OLDU NİYE ARAMADI?

VEKİL: SEN ARATMADIN Kİ?

ODTÜ'LÜ E: YALAN SÖYLEME ALLAH CEZANI VERSİN BAK YALAN SÖYLEME BAK YALAN YA. O KADAR YALAN SÖYLÜYORSUN Kİ. HANİ ANNEN, EVLİLİK?

ODTÜ'LÜ E: SÖYLE ARASIN. NİYE ARAMIYOR NİYE SEN GİTTİĞİNDE

VEKİL: GİTTİĞİM DE ARATACAĞIM YA

ODTÜ'LÜ E: KONUŞMAK İSTEYEN HER ZAMAN KONUŞMAK İSTER. YALAN SÖYLÜYORSUN YALAN… HER ZAMAN YALAN SÖYLÜYORSUN

VEKİL: TAMAM GİTTİĞİM DE ARATTIRACAĞIM

ODTÜ'LÜ E: NİYE ŞİMDİ ARAMIYOR?

VEKİL: TAMAM GİTTİĞİM DE ARATTIRACAĞIM

VEKİL: SANA NE ULAN

ODTÜ'LÜ E: İŞTE YALAN SÖYLÜYORSUN

VEKİL: BAĞIRTMA LAN BENİ S… ANANI AVRADINI.

ODTÜ'LÜ E: GERİ ZEKALI BEN SENİNLE GÖRÜŞMEK İSTEMİYORUM. BU ŞEKİLDE OLMAYACAK. ANNEN ARAMIYOR EVLİLİK YOK

VEKİL: BANA GERİ ZEKALI DEME

ODTÜ'LÜ E: KUSURA BAKMA BANA GERİ ZEKALI DERSEN SÖYLERİM

VEKİL: BAK E. SAKİNLEŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUM ORTALIĞI

ODTÜ'LÜ E: BEN KENDİMİ KÜÇÜK DÜŞÜRÜRKEN YÜRÜTEMEM

VEKİL: BAK BİRAZ KENDİNE FİREN VER

ODTÜ'LÜ E: BEN KENDİMİ KÜÇÜK DÜŞÜRMEKTEN YORULDUM NİYE ANLAMIYORSUN. HEP YALAN HEP VAAT. KANDIRDIN BENİ EVLİLİK…

VEKİL: KENDİNİ FİRENLE

ODTÜ'LÜ E: NİYE FİRENLEYECEKMİŞİM YA NE MÜNASEBET YA.

VEKİL: ANANI Sİ… İSTEDİĞİNİ YAP ULAN. SANADA EVLİLİĞİNE DE…

CANIM KEBAP İSTEDİ
İnternette dolaşan telefon görüşmeleri arasında CHP'li vekil ile Meclis'te çalışan evli bir kadınla arasındaki bir telefon görüşmesi de yer alıyor..

BAYAN Y: BEKLİYORUM

VEKİL: GELİYORUM ANKARAYA

VEKİL: RAKI BALIK AYVALIK YAPTIM BOL BOL

BAYAN Y: O DAHA DA GÜZEL

VEKİL: BENİM CANIM KEBAP İSTEDİ

BAYAN Y: YO YO HAYIR MECLİSTE OLMAZ

VEKİL: SON KARARIN MI?

BAYAN Y: EVET BU MECLİS TUHAF YER MECLİSTE OLMAZ GEÇEN ODANIZA GELDİM. SEKRETERİNİZ ANLADI ŞİMDİ BANA SELAM VERMİYOR

VEKİL: SEKRETER BENİM KARIM MI SEVGİLİM Mİ?

BAYAN Y: BURALAR BÖYLE. O YÜZDEN MECLİSTE OLMAZ O İŞ. BAŞKA DAMGA YİYORUZ. O YÜZDEN SELAMETLE..

VEKİL: ŞAŞIRDIM

http://www.ensonhaber.com/Politika/160623/chp-li-vekilin-arizali-aski.html

işte bu be

ancak ben haberlerde bu haberi göremedim

pardon ya

olayın kahramanı CHP li olduğu için CHP yalakası medyada yer almayacağını bir an unutmuştum

hani biz kültürlüyüz onlar cahildir diyorlardıya haklılar .Çok kültürlü olduklarını bu konuşmayı okyunca öğrendim

Şimdi b u konuyu açtın ne demek istedin mesajın ne...

Üstelik konu telefon konuşmalarından yola çıkılarak yapılmış...

Böyle bir haberi ortaya çıkaranlar, nasıl bir zihniyete hizmet

ettiği aşikardır.

Şimdi b u konuyu açtın ne demek istedin mesajın ne...

Üstelik konu telefon konuşmalarından yola çıkılarak yapılmış...

Böyle bir haberi ortaya çıkaranlar, nasıl bir zihniyete hizmet

ettiği aşikardır.

:biggrin:biggrin:biggrin

Bakıyorumda CHP ile ilgili hoşunuza gitmeyen bu tip konuşmalar yayınlanınca hemen insancıl pozlar takınıp olayı önemsizleştirmeye çabalıyorsunuz

ama eğer bu konuşmanın aktörlerinden birisi AKP li vekil olsaydı şimdi başlardınız ahlak edebiyatları parçalamaya

dimi

çok ayıp olmuşş yakışmamış chplileye..cumhuriyetin erdemlerinden yüksek ahlakından haberi olmayan chpli olmaz. çok ayıp çok çokkk..şiddetle kınıyorum..

sekreterin müslüman olma ihtimali yüksek ayrıca bir kaç kişiyi idare edebildiğine göre türbanlı olma ihtimalide var malum hem siyaseti hem dini bir arada götürenler türbanla kamufule oluyor.

Sen hristiyan mısın? Bu memleketin % kaçı müslüman farkıdasındır.

:biggrin:biggrin:biggrin

Bakıyorumda CHP ile ilgili hoşunuza gitmeyen bu tip konuşmalar yayınlanınca hemen insancıl pozlar takınıp olayı önemsizleştirmeye çabalıyorsunuz

ama eğer bu konuşmanın aktörlerinden birisi AKP li vekil olsaydı şimdi başlardınız ahlak edebiyatları parçalamaya

dimi

Şimdi ortada ne var.

Etik olmayan bir durum var.

Hem haberi yapan tarafında

hemde olayın içeriği bakımından.

Şimdi burada habere konu olan ne,

neyi ispatlıyor bu...

Yargıya taşınmış bir konumu bu...

Aklınız sıra başkalarının pisliklerini kapatmaya çalışıyorsunuz.

Şimdi ortada ne var.

Etik olmayan bir durum var.

Hem haberi yapan tarafında

hemde olayın içeriği bakımından.

Şimdi burada habere konu olan ne,

neyi ispatlıyor bu...

Yargıya taşınmış bir konumu bu...

Aklınız sıra başkalarının pisliklerini kapatmaya çalışıyorsunuz.

olurmu canımmmmmm

pislik kapatma da sizin elinize su dökebilir miyiz biz

CHP ile ilgili bir pislik veya bir yolsuzluk ortaya çıktıüında türm ergenekoncular VE CHP YALAKASI MEDYA ERBİRLİĞİ İLE TEK SATIR ETMEDEN OLAYI GEÇİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORSUNUZ

olurmu canımmmmmm

pislik kapatma da sizin elinize su dökebilir miyiz biz

CHP ile ilgili bir pislik veya bir yolsuzluk ortaya çıktıüında türm ergenekoncular VE CHP YALAKASI MEDYA ERBİRLİĞİ İLE TEK SATIR ETMEDEN OLAYI GEÇİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORSUNUZ

Gene aynı şeyi yapıyorsun...Benim yorumlarıma cevabın varsa yaz

konu dışına çıkma .Varasa bir konun aç orada tartışalım.

Çocuk Bahçesine Dönmüş Burası Yine...Durun Yav Sırayla Binin...

Okuma Yazması Olanlar İçin Söylüyorum 4 Defa İddia Edilen Deniyor...

Doğru Olduğu Henüz Gerçek Değil....

Hangi Partiden Olursa Olsun Bir Milletvekilinin Böyle Konuşabileceğine İnanmıyorum...

Amerikalı Şeyhin Polislerinin Yasal Olmayan Dinlemelerine Takıldıysa Bu ve Amaç Üzmez e Karşılıksa (Genelde Öyle Oluyor) İki Tarafta Gönüllü Unutmayın...

Bayan 14 yaşında değil...Pardon Çocuk Diyecektim...

CHP'de bir skandal daha!

CHP'de Meral skandalından sonra eski TŞOF ve TESK başkanı milletvekili Derviş Günday'ın skandal yolsuzluğu ortaya çıktı.

Günday, TESK'ten ayrılırken kendisine yönetimden ‘onursal başkan' sıfatı ile saltanat kararı aldırmış ve bu saltanatı şimdi yaşıyor. İşte ayrıntılar.

Göktürk Tunçtürk'ün haberi

CHP'de skandal yolsuzluk olayları bitmek bilmiyor.
Eski Yol-İş Sendikası Genel Başkanı ve CHP Ankara milletvekili Bayram Meral'in sendikasından yaptığı vurgun gündem de tazeliğini korurken, bu kez de eski TŞOF ve TESK başkanı ve CHP Çorum milletvekili Derviş Günday'ın skandal yolsuzluğu ortaya çıktı.

VURGUNA GEL-VURGUNA

CHP'li Günday, TŞOF'nun birçok maddi imkanlarını kendisi ve ailesi için kullanırken, en son federasyon başkanlığını yaptığı TESK'den vekil olması hasebiyle ayrılırken, yandaş yönetimine “Onursal Başkan” kararı aldırarak kendisine makamlar-sekreterler-otomobil imkanları almış.

Peki, bu iddiaların sahipleri kim?

“Güday, artık taksicilerin yakasından ve emeğinden elini çeksin” diyen Ankaralı taksicilerden;
Kazım Ermiş (06 T4187)- Cengiz Koçak (06 T 2796)- Mahmut Akdoğan (06 T 4526)- Duran Kara (06 T 4536)- Yasin Korkmaz (06 T 1156)- İsmail Çelik (06 T 5086)- Yaşar Tuncel ( 06 T 1851)- Sedat Erdoğan (06 T 1142)-Cevdet Kavlak (06 T 0593- Mehmet Hasipoğlu (06 T 0621)- Murat Kara ( 06 T 6219)- Halil Özçelik (06 T 5202)- Tekin Şentürk ( 06 T 4487)- Cemal Bakırcı ( 06 T 1008 ) ve 06 T 0634 plakalı taksi sahipleri.

www.millitaraf.com

konudaki araştırmalarım devam ediyor..

hırsızlık, ahlaksızlık,yolsuzluk oranları ile ülkedeki cami oranlarını ve işlevini incelemek gerekir çünkü müslümanlık iyi ahlak sahibi olmak demektir müslümanlar ahlakı nerden ne şekilde öğrendiği sorgulanmalıdır.

Müslümalar hepsi suçlu yolsuzluk ahlaksız sadece müslümanlarda mı var? Yoksa müslümanlığını kaybetmekte olan yıllarca dünyaya hükmetmiş bir milletin yozlaştırılmasında mı?. Son olarak ta Allah'a Muhammed'e laf söyleme saygı dan bahsediyorsun % 99 müslümandır. Ve müslüman yazar nüfüs cüzdanlarında.... Her ne kadar müslamanca yaşamasalarda Allah'a müslümanlığın çıktığı topraklardan daha saygılıdırlar..

7 trilyonluk serveti eski baldız açıkladı
14 Haziran 2007 08:42
19 yıllık eşinden boşanıp, milletvekili arkadaşının sekreteri ile evlenen AKP Gümüşhane milletvekili Sabri Varan’ın nafaka davasında “Şok” yaşandı. Tanıklık yapan eski baldız Fatma Boyacı, “Eniştemin 7 trilyon serveti var. Son olarak bir de villa aldı. Bazı mallarını kaçırmak için başkalarının üzerine yaptı. Yine de 4 çocuğuna da bakmıyor, paraları yeni evlendiği kadına yediriyor” dedi.

AKP’li milletvekili arkadaşının TBMM’deki sekreteri ile evlenmek için, 19 yıllık eşini boşayan AKP Gümüşhane milletvekili Sabri Varan’ın nafaka davasında, eski baldızından şok suçlamalar geldi. Varan’ın eski eşi Nuriye Varan’ın kız kardeşi Fatma Boyacı “Milletvekili eniştemin tam 7 trilyon lira parası var, yeni bir villa daha aldı. Ama 4 çocuğuna da bakmıyor. Paraları, yeni evlendiği kadına yediriyor” dedi. AKP Gümüşhane Milletvekili Sabri Varan, milletvekili arkadaşı AKP Muş milletvekili Seracettin Karayağız’ın TBMM’deki sekreteri Nesrin Özcan’la evlenebilmek için 17 Temmuz 2006 da eşi Nuriye Varan’dan anlaşmalı biçimde boşandı. Ankara 10’uncu Aile Mahkemesi’ndeki davada, Varan eski eşine 20 bin YTL tazminat öderken, Balgat’taki evini de verdi. Mahkeme de 4 çocuğun velayetini baba Sabri Varan’a bıraktı. Varan daha sonra sekreter Nesrin Özcan ile ikinci evliliğini yaptı.

ÇOCUKLAR ANNEDE ÇIKTI

Ancak boşanma kararından bir yıl sonra, eski eş Nuriye Durmuşoğlu (Varan) yeniden dava açtı ve eski eşinin velayetini aldığı çocuklarına bakmadığını öne sürdü. Eski eş “Boşandıktan sonra çocukları bana bıraktı ama ne aradı, ne sordu. Çocuklarıma bakamıyorum” diyerek, nafaka talebinde bulundu. 4 çocuğundan en büyüğünün özel bir kolejde yatılı okuduğunu diğer çocuklarının ise Gümüşhane’de kendi yanında kaldığını söyleyen Nuriye (Varan) Durmuşoğu, her çocuğu için ayda 1000 YTL ve toplam 4000 YTL istedi. Sabri Varan ise çocuklarına baktığını söyleyerek, farklı tarihlerde ödeme yaptığına ilişkin banka dekontlarını mahkemeye sundu. Varan, “Çocuklarıma bakmadığım yalan. Eski eşim seçim dönemini fırsat bilip beni yıpratmaya çalışıyor” dedi.

BALDIZDAN ŞOK SUÇLAMA

Nafaka davasının dünkü duruşmasında davacı Nuriye Varan Durmuşoğlu’nun kız kardeşi ve milletvekili Sabri Varan’ın eski baldızı Fatma Boyacı tanık olarak dinlendi. Eski baldız, milletvekili eniştesi için mahkeme tutanaklarına da geçen şu şok suçlamalarda bulundu: “Mahkeme kararına rağmen Sabri Varan çocuklarını yanına almadı ve onlara bakmadı. Eski eniştem olan milletvekili Sabri Varan trilyonerdir. 7 trilyona yakın parası ve mal varlığı var. En son Ankara İncek’te bir villa satın aldı. Bu villada yeni karısıyla beraber yaşıyor. Mal varlığının bir kısmını kaçırmak için de başkalarının üzerine devretti. 4 çocuğuna ise bakmıyor. Bütün parasını evlendiği kadına yediriyor”

EMİNE HANIM KRİTERİNE TAKILMIŞTI

AKP’ye Gümüşhane milletvekili Sabri Varan, Emine Erdoğan’ın özel yaşam konusundaki hassasiyetleri nedeniyle 22 Temmuz seçimleri için aday gösterilmedi. Varan’ın parlamenterlik sıfatı, 23 Temmuz günü sona erecek. Nafaka davası ise Temmuz ayı sonunda karara bağlanacak

http://www.memurlar.net/haber/78632/

ortada 14 yaşında kıza tecavüz yok,
hırsızlık yok,dolandırıcılık yok,
ortada özel hayat var,adamın manitasıyla konuşmasından kime ne?açıkcası umrumda bile değil ama umrumda olan tek bir nokta var,
bu telefonları dinleyip milletin açıklarını aramaya çalışan adamların özel hayatlarını millete malzeme yapan ve yaptıran adamlar kim?açıkcası ben sadece bunu merak ediyorum.

eğer doğru iseki pek inandırıcı gelmiyor
üzmezle aynı koğuşa koysunlar
ortak noktaları çok gibi görünüyor
birlikte iyi vakit geçirirler
boris haklı gibi duruyor şu anda iddia
ama varsa böyle birisi değil o parti bu parti
milletvekilliğinden atılıp
meclise girmesi yasaklansın derim
de nerede bunu yapacak irade
o zaman meclisin yarısı boşalır herhalde

60 YAŞINDAKİ AKP'Lİ VEKİL, DANIŞMANIYLA EVLENECEK

Danışmanı Hatice İlhan Yıldırım'a Aşık Olan ve 38 Yıllık Eşi Zeynep Koral'dan Bu Ay İçinde Boşanan AKP İstanbul Milletvekili Recep Koral, Danışmanı ile Evleneceğini Açıkladı.

http://www.haberler.com/60-yasindaki-akp-li-vekil-danismaniyla-evlenecek-haberi/

Allah devamına erdirsin...Olayda eşini boşayıp evlenen vekillerden bahsediyor.Allahın emri peygamberimiz kavliyle yapılan bir olay yok
Şimdi allah mutlu mesut etsin bu tür şeyler hepizin başına gelebilir
bu bağlamda Telefon konuşmaları olacaktır elbette bu konuşmaların
mahremiyeti vardır değilmi...
Amacım kimsenin özel hayatını irdelemek değil.Konuyu açan
arkadaşa örnek olması için koydum...anlayacağınıda sanmıyorum...
işallah bu konuda mahçup olurum.

Geri