CHP'den(Akif Hamza Çebi) yapýcý açýklamalar

mzahid53

New member
Reaction score
0
chp-den-yapici-aciklamalar.jpg

CHP'den yapıcı açıklamalar
CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yapımına emek ve destek verdiği Türk Telekom Arena'nın açılışında ''Teşekkür beklerken protesto ile karşılaşmasının hoş olmadığını'' belirterek, ''Ancak sonuçta protestoyu yapan seyircidir, seyirciye kızmak doğru değil'' dedi.

Hamzaçebi, yaptığı açıklamada, Erdoğan'ın stadın açılışında karşılaştığı ''tribün protestosu'' ile ilgili psikolojisini anladığını ifade etti. Hamzaçebi, ''Kendisinin ve TOKİ'nin yapımına emek ve destek verdiği bir stadın açılışında teşekkür beklerken protesto ile karşılaşması şüphesiz hoş olmadı. Ancak sonuçta protestoyu yapan seyircidir. Seyirciye kızmak doğru değil. Veya seyirciye kızıp kulübe kızmak doğru değil'' diye konuştu.

Erdoğan'ın ''O statta Galatasaray'ın bir Allah kuruşu yoktur'' dediğini anımsatan Hamzaçebi, şu görüşleri dile getirdi:

''Cümle, doğruyu yansıtmıyor. Galatasaray yaklaşık 30 yıl süreyle kullanım hakkına sahip olduğu Ali Sami Yen Stadını yeni stadın yapımı karşılığında TOKİ'ye devretmiştir. TOKİ, Ali Sami Yen'in arazisini 475 milyon TL'ye satmıştır. Yani, Türk Telekom Arena'nın yapımı nedeniyle Galatasaray'ın TOKİ'ye, dolaylı olarak da Hazine'ye yapmış olduğu 475 milyon TL'lik bir katkı vardır. Bu, görmezlikten gelinemez. Eğer 'yeni statta Galatarasay'ın hiç parası yoktur, tamamı devletin olanakları ile yapılmıştır' denilirse o zaman bu olanağı bütün spor kulüplerine tanımak gerekir.''

Stadın yapımına verdiği destek nedeniyle Başbakan Erdoğan ve TOKİ'ye teşekkür eden Hamzaçebi, ''Bu desteğin diğer spor kulüplerine yaygınlaşmasını diliyorum'' dedi.

kaynak: CHP'den yapıcı açıklamalar

olaylar organize bakalım altından kim çıkacak...

ve gs ye ayrıcalık tanınmış bunun karşılığı ne ...:001_cool:

+gs bu şartlarla yapamayağı aşikardı... yazık ...:hhmencool:

tüm bunlardan sonra...
şahsen o modern yapıyı gs vermem ben... gitsin olimpiyatta oynasınlar :thumbdown:

Aslında kimin çıkacağı benim için çok ta önemli değil...!!!Çünkü onlar basit insanlar!!!Nerede olduğundan haberi olmayan insanlar!Her şeyin bir yeri ve zamanı vardır fakat bu insanlar ne yer bilirler ne zaman!..Yazık ki ne yazık.

düğün gecesini mahvettiler...

kendi içerisindeki iç çekisme bile olsa bugunde bunlar yapılmamlıydı...

ben başbakan olsam bunlar bana yapılsa vermem o stad ı...

al kardeşim alisamiyen i ne edersen et... o kadar ...

nimet ayağıyla tepilmesi bu olsa gerek

yok toki alisamiyen arazisinden şu kadar kazanacakmış ta vs.vs. sözleşme süresi dolunca yenilemezsin nasılsa devletin o arazi. şimdi satılmaz sözleşme sonu daha fazla bir miktara satılır...

Galatasaray nı resmi taraftar grupları yapmıyor bunu..Bu iş stadın Galatasaray ın elinden alınmasıyla çözülmez, olayı gerçekleştirenlere yönelik olması gerekir.

tamamda taraftarlar içlerine sızanları bilirler... neden engelme gereği duymadılar.stad da kimin nerede oturduğu taraftar gruplarınca önceden ayarlanır bir nevi sahiplenilir...

özellikle büyük takımlarda bu vardır.

örneğin fb de gfb'nin yeri ayrı diğerlerinin yeri ayrıdır.gs de de aynı ultraaslan belli diğerleri bellidir. bjk de çarşı ayrıdır diğerleri ayrıdır.

bu taraftar grupları çoğu zaman o kadar organizedir ki içlerine adam sızdırmazlar...

Geri