CHP'den önemli bir isim mahkum olacak

biosx

New member
Reaction score
0
chp-sok-olacak.jpg

CHP'den önemli bir isim mahkum olacak
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik Kayseri'de yaptığı basın toplantısında CHP'den önemli bir ismin yakın bir tarihte sahte evrak düzenlemekten mahkum olacağını söyledi.

Konuşmasında CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na yüklenen Hüseyin Çelik şunları söyledi:

Sayın Kılıçdaroğlu yalan söyleyen akıl hocaları sayesinde her seferinde duvara tosluyor. Efendim bu işi kapatan savcının eşi Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde çalışıyormuş. Sayın savcının eşi belediyeye yüklenicilik yapan bir şirketin eğitimcilerden sadece birisiymiş. Bu iddiaların tutar tarafı yoktur. Ben CHP'lilere çağrıda bulunuyorum. İnsanların şeref ve haysiyetiyle oynamayın. Bu iş bumerang gibi size geri döner. Elinizde ne varsa hepsini çıkarın. Elinde sadece Kayseri'yle ilgili değil ne varsa çıkarın ortaya. Bir yolsuzluk, bir usulsüzlük, yetimin hakkını yemeye yönelik bir bildiğiniz varsa derhal savcılıklara teslim edin, gereği yapılsın. Eğer yapmaz da bunu sözlü olarak ifade ederseniz bunun adı çamur atma siyasetidir.

ÇOK YAKINDA ORTAYA ÇIKACAK

Çelik konuşmasında, ilginç bir iddiayı ortaya attı. İşte Çelik'in o sözleri:

CHP'den öenli bir isim mahkum olacak - 30 Aralık 2010 Perşembe 18:24

ilginç yaaa

bu insanlar değil miydi yargıdan elinzi çekin diyen?

bu adam nereden biliyomuş chpli birinin "mahkum" olacağını.

bir savcıya mahkumiyet siparişi mi verdiler?

valla bi iş çeviriyosunuz bari itiraf etmeyin.

bu laftan sonra yargıya nasıl güveneyim ben?

iktidar aprtisinin genel başkan yardımcısı çıkmış birinin mahkum olacağından bahsediyor.

yuh olsun sizin ağzınızdan çıkan adalet, hukuk ve demokrasi laflarına.

ısmarlama adalet :)

zu ha haaaaaaa

adalet ve kalkınma partisi,çok doğru

adaletten ellerini çekemediler bir türlü.Ortada yargılama yok,suç isnadı yok var isede mahkumiyet kesin :(

var mı böyle bir ülke?

sakın Tanzanya demeyin,bizden çok ilerideler :)

Akıllı olmak da bir şey değil, önemli olan o aklı yerinde kullanabilmektir.Decartes

Geri