CHP'de PKK darbesi!

İηvictus

Banned
Reaction score
0

CHP'de PKK darbesi!

CHP genel merkezinde kurulan pusu ile, CHP'nin genel merkezi PKK'nın eline geçmiştir. Artık CHP, PKK'nın politikaları güdümünde siyaset yürütecek bir parti haline gelecektir.

Kılıçdaroğlu, Gürsel Tekin, Mesut Değer gibi, Kürtçü isimlerle PKK'nın siyasi talepleri arasında hiçbir fark yoktur. O nedenle yaşanan gelişmeleri bir PKK darbesi olarak değerlendirebiliriz.CHP'ye biçilen rol, SHP dönemi yapılanmasıdır.

Hatırlanacağı gibi o dönemde SHP listelerinden PKK'lılar Meclis'e girmiş ve bu Türkiye'de solun bitişi olmuştu. SHP ya da CHP geleneği o gün bugün Türk milletinden oy alamamaktadır.

Son on yıldır bu görüntüyü bir ölçüde atmaya çalışan solun yeniden PKK ile işbirliğine yönelmesi ikinci bir intihar girişimi olacaktır.

Kaynak​

Türksolu nu sevmem ama bu sefer ki tespitlerine katılmamak elde değil

düne kadar bu siteden(türksolu)alıntı yapan copy ciler , nedense görünmüyor ..zülfüyaremi dokunmuş bu sözler acep..
ben hep diyorum, solu eleştirmek için kendi görüşümüz yazarlarına gerek yok diye, bu sol a ,sol u en iyi bilen eski tüfek solcularla, bu türk solu gbi siteler yeterde artar bile.. kendinizi yormayın, solu soldan iyi bilen solculara ses verin yeter.. dahada söze gerek yok...
başka bir yorumumda dediğim gibi, kılıçdaroğlu ağzıyla kuş bile tutsa ,lümpen yapısıyla, elitçi seçkinci chp nin kentçi kesimi ,anadoludan birinin chp başına geçmesini içine sindiremez, ve kılıçdaroğluna bu partiyi yedirmezler.. derdi bana düşmez tabi,kolay gelsin der geçeriz..

FETHULLAHIN TOSUNCUKLARI NASILDA SALDIRMIŞ MAL BULMUŞ MAĞRİBİ GİBİ...iddiaya gelince; göreceğiz bakalım, ortada fol yok yumurta yokken konuşuyorsunuz....iddia icraatle kanıtlansın hele...gereği yapılır elbet..
pkkya Türkiye içinde en büyük serbestiyi veren ve Kürt açılımı safsatası ile güneydoğuda pkaka etkinliğinin büyük ölçüde artmasına sebeb olan, imralı canisi ile pazarlık yapanın akp hükümeti olduğunu biliyoruz. buna hiç saldırmıyorsunuz geminizi tutan izin vermiyor galiba :)))

"FETHULLAHIN TOSUNCUKLARI NASILDA SALDIRMIŞ MAL BULMUŞ MAĞRİBİ GİBİ.."

CHP genel Müdürü Kılıçdaroğlunu ve en yakınındaki adamlarını pkk nın militan gibi resmeden dergi fetullahın değil ama Ergenekon çetesinin tosundur

Bu derginin kapağına bakınca ben fetullahın tosununu görmüyorum ama ergenekonun bir numaralı şakşakcılarını görüyorum onlar bile CHP için pkk nın dümenine girdi yorumunu yapıyorsa varın gerisini siz düşünün

İηvictus;5210956' Alıntı:

"FETHULLAHIN TOSUNCUKLARI NASILDA SALDIRMIŞ MAL BULMUŞ MAĞRİBİ GİBİ.."

CHP genel Müdürü Kılıçdaroğlunu ve en yakınındaki adamlarını pkk nın militan gibi resmeden dergi fetullahın değil ama Ergenekon çetesinin tosundur

Bu derginin kapağına bakınca ben fetullahın tosununu görmüyorum ama ergenekonun bir numaralı şakşakcılarını görüyorum onlar bile CHP için pkk nın dümenine girdi yorumunu yapıyorsa varın gerisini siz düşünün

fethullahın tosuncuğunun ne demek isrtediğimi anlamaması gayet normaldir. çünkü onlar kendi beyinlerini değil değil şeyhinin beynine soktuklarını kullanırlar.

Kendi aklını kullanabilen arkadaşlara özel not.
Türk solu ulusal parti adı altında partileşmiştir oy alacağı tabanda CHP de olduğu için oraya saldırması normaldir. Saadet partisinin ve Numan Kurtulmuş'un AKP ye saldırması gibi bir şeey bu.

Türksolu işte Ak parti chp mhp demeden vur başına veryansın etsinler.
Mübarekler hükümeti bitirdi sıra muhalefette...

Bak koçum ben hiç bir zaman ne Fetullahcı oldum nede o cemaatin içinde de yer aldım hatta onların dershanesine giderken yurtlarında kalıyordum sırf davranışlarım onlara uymadığı için defalarca uyarıldım ve daha sonrasında da sigara içtiğimi öğrendikleri için yurtlarından bile ilişiğimi kestiler senin anlayacağın şekilde söylersek ATILDIM

Kendiniz gibi darbe şakşakcısı ve ergenekon cileveleği olmayan herkese fetullahcı yakıştırması yapmanız sizin ne kadar çaresiz ve zavallı olduğunuzu gösteriyor

kısaca ben ne fetullahcıyım nede başka bir cemaattenim ama siz bal gibide darbeci cemat ve tarikatlerin baş destekcisisiniz ve postalcı ergenekon çetesinin de civeleğisiniz

yine bir başka ergenekon çetesinin civeleği olan türksolu dergisinin bile dayanamayıp kemal kılıçdaroğlunu pkk militanına benztmesi dahası chp yi pkk nın güdümüme sokacağını söylemesi sizin gibi chp yandaşlarını baya bir dumura uğratmış olacakci bu duruma saçma sapan bahaneler buluyorsunuz

türksolu dergisi partileşti bu yüzden oy almak için chp ye saldırıyor gibi saçma bahanelerle kendinizi avutursunuz ancak

adama sorarlar Deniz baykal zamanında CHP den oy alma gibi bir dertleri yokmuyda Baykal içn pkk lı militan resimler koymadılarda Kılıçdaroğlu için koyuyorlar

yoksa Kemal Kılıçdarlunun kapaktaki resmedilen misyonu gerçekleştirmek için birileri tarafından kaset tezgahı ile koltuğa oturtulduğunu türksolu bildiği için mi bu yönde yayın yapıyor

seni gidi gıybetkar müslüman seni...ben nerde darbeyi şakşaklamışım nerde ergenekonculuğumu gördüm...akıllı olmak bu kadarmı zor...büyük harfle yazayımda anla..
BENİM BİLDİĞİM TEK ERGENEKON DESTANIN ADIDIR BU UYDURMA ERGENEKON DAVASI FELAN BENİ İLGİLENDİRMEZ, HİÇ BİR SUÇUN KANITLANAMADIĞI TAMAMEN FETHULLAHIN CİVELEKLERİNİN (SEN YANLIŞ YAZMIŞSIN BU KELİMEYİ ), vede beslemelerinin UYDURMASI VE KURGUSU OLAN AMACI MUSTAFA KEMAL'İN KURDUĞU LAİK VE ÜNİTER CUMHURİYETİ yıkmak amacı ile SAVUNUCULARINI PASİFİZE ETMEK OLAN AMERİKA DESTEKLİ DÜZENEĞE İNANACAK KADAR BUDALADA DEĞİLİM.
Bu çağda yapılacak askeri darbelere cemaat darbelerine karşı olduğum kadarda karşıyım...

hade bakalım uğur ola....:)

not...Türk solunun partisi ulusal parti ne zaman kurulmuş bir bak hele...Bu arada türk solunun bir çok politikasınıda alkışlarım en azından sizlerden dürüstler. vede vatanseverler.

not...Türk solunun partisi ulusal parti ne zaman kurulmuş bir bak hele...Bu arada türk solunun bir çok politikasınıda alkışlarım en azından sizlerden dürüstler. vede vatanseverler.

13.04.2009/Sayı:232

Türksolu'nun Kemal Kılıçdaroğlu için "Bölücü Kürtcü " tanımlaması yapması ve daha da ileri gidip Kemal Kılıçdaroğlu nu pkk lı militan kılığında resmetmesi senin iddia ettiğin gibi Türksolu nun sırf ulusal parti yi kurup CHP den oy almak için değil bu sana anlatmaktan usandım ama sen hala anlayamadın

Derginin 13.04.2009 ve 232 Sayılı hüshasında Kemal Kılıçdaroğlu için "CHP’de Kürtçü Darbe Hazırlığı " başlığı ile çıkması sadece oy çalma kavgasından değil Kemal Kılıçdaroğlunun zihniyetinin sakatlığını duduğu öfke den kaynaklanıyor

Tarihe dikkat edersen yerel seçimler den hemen sonra yani ortada ne ulusal parti var nede Kılıçdaroğlu nun CHP genel "müdürlüğü"

Bir çok politikasını benimsediğini söylediğin ama ne hikmetse Kemal Kılıçdaroğlu hakkındaki düşüncesinden haberin olmağın ortaya çıktığı Türksolunun bizden daha vatansever olduğunu söylemişsin

Şunu bil ki Türksolu nun vatanseverliği ile biizim vatanseverliğimiz konusunda çok fark olsada Kemal Kılıçdaroğluna bakışımız daki vatanseverlik aynı

Tekrar söylüyorum ki Türksolu ile tek ortak noktam Kemal Kılıçdaroğluna karşı aynı şeyleri düşünüyor olmamız

Bilmem anlatabildim mi

Geri