CHP'de 'Mahrem' Ekibi Kurulacak

€rd@ls10

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
CHP'nin açılımları jet hızıyla devam ediyor. Sıradaki açılım 'mahrem' açılımı. Kadınların 'mahrem' sorunlarının çözümü için ekip kuruluyor...

Çarşaf, Kuran kursu, tarikat, hacılı açılımlarıyla dikkat çeken CHP, bu kez de 'mahrem' açılımıyla gündeme geldi. Gaziantep Şehitkamil İlçe belediye başkan adayı Dr. Mehmet Şeker, seçilmesi halinde belediyeye gelen kadınların 'mahrem' sorunlarını dinleyip çözüme kavuşturulabilmesi için faaliyette bulunup, yol gösterecek kadın ekibi oluşturacağını açıkladı.

Belediye başkanının, yardımcılarının, danışmanlarının erkek olduğu bir belediyede kadınların özellikle bir erkek görevliyle paylaşamayacağı sorunların bulunmasının kaçınılmaz olduğunu vurgulayan Şeker, "Bunun için en az bir başkan yardımcım kadın olacak" dedi.

"Ayrıca koordineli olarak çalışacağımız kadın sivil örgütlerinden oluşturacağımız bir ekiple, kadınların taciz, aile içi şiddet ve diğer mahrem sorunlarını çekinmeden anlatmalarına olanak sağlayacağız" diyen başkan adayı, "Bu ekiplerimiz dinledikleri sorunları ilgili yerlere taşıyarak çözüme kavuşturacaklar" şeklinde konuştu.

Dr. Mehmet Şeker ayrıca, kadın sığınma evi, kadınların ekonomiye ve aile bütçelerine katkı sağlayacak küçük işyerleri açmalarına katkıda bulunma ve ürünlerinin pazarlanması gibi kadınlara yönelik projelerinin bulunduğunu da sözlerine ekledi.

kaynak

çarşaf ,türban derken oy için mahrem işlere de el attılar helal kim tutar CHP yi...:D

din üzerinden siyaset yapmak budur.
Hani din üzerinden islam üzerinden siyasete karşıydılar:)

Yakında İran daki gibi insanların içki içip içmediğiini konrol eden yada kızlarla erkeklerin el ele dolaşmasını engelleyen "Ahlak Polisi" açılımını da yaparlarsa hiç şaşmam

Ey gerici CHP burası özgür bir ülke

hadi İrana :)

Yakında İran daki gibi insanların içki içip içmediğiini konrol eden yada kızlarla erkeklerin el ele dolaşmasını engelleyen "Ahlak Polisi" açılımını da yaparlarsa hiç şaşmam

Ey gerici CHP burası özgür bir ülke

hadi İrana :)

çok doğru tespit aynen katılıyorum..:durdurun

bakıyorum CHP lilerin sesi hiç çıkmıyo.Dut yemiş bülbül mü oldular acaba :D

CHPlilerin sözü çıkmıyor... kendi adıma konuşuyorum çünkü ben CHPli olarak utanıyorum bunlardan ondan çıkaramıyorum... Siz ne kadar eleştirsenizde ben on kat eleştiriyorum sizin gibilerin madarası olduğu için benim CHPimin... SAYGILARIMLA...!!!

CHPlilerin sözü çıkmıyor... kendi adıma konuşuyorum çünkü ben CHPli olarak utanıyorum bunlardan ondan çıkaramıyorum... Siz ne kadar eleştirsenizde ben on kat eleştiriyorum sizin gibilerin madarası olduğu için benim CHPimin... SAYGILARIMLA...!!!

en büyük erdem kişinin kendisini eleştirebilmesidir
bak böle chp li arkadaşlar da varmış seni alkışlıyorum:clap:clap:clap

Geri