CHP'de çarşaftan sonra İmam aday

R.T.E

Banned
Reaction score
0
6qz0yg.jpg

Çarşaf açılımının ardından CHP’de bir başka gelişme. Sultanahmet Camii eski imamı Bedir, AKP’nin kalelerinden Sultanbeyli'de başkan adayı...

CHP’de ‘çarşaflı üye’ tartışmaları son hızıyla sürerken yeni bir gelişme gündeme geldi. CHP’nin daha öncede milletvekili adayı olan eski Sultanahmet Cami imamı Osman Nuri Bedir’in İstanbul Sultanbeyli İlçesi’nden CHP’nin belediye başkan adayı olması neredeyse kesinlik kazandı.

Osman Nuri Bedir, yakınlarının da çarşaflı ve başı kapalı olduğunu belirterek, “Bu, seçim malzemesi değil, yerel seçimle ilgisi yok. CHP’nin yanlış anlaşılmalara ve algılamaları koyduğu son noktadır” dedi. Bedir de, İl Başkanı Gürsel Tekin gibi çarşaflı açılıma karşı çıkanlara tepki gösteriyor.

BÜYÜKLERİMİZİN TAKDİRİ
Bedir, adaylık konusundaki sorulara ise “Bizim anlayışımızda görev istenmez, görev verilir. Biz de ne görev verirlerse onu elimizden geldiğince yerine getirmeye çalışacağız. Yaklaşık iki yıldır partimize hizmet etmeye çalışıyoruz. Büyüklerimizin takdiridir. Her görevi onur telakki ederiz. Partimizin, halkımızın ve ülkemizin kazanması için elimizi taşın altına sokmaktan imtina etmeyiz. Nereyi uygun görürlerse, büyük bir görevdir” yanıtını verdi.

EMEKLİ İMAMLAR CHP’Yİ DESTEKLEYECEK

22 Temmuz 2007 genel seçimlerde İstanbul 3. Bölge, 10. sıradan milletvekili adayı olan Bedir, milletvekilliği için 8 yıl görev yaptığı Sultanahmet Camii imamlığından istifa etmişti. CHP rozeti takılan çarşaflı akrabaları nedeniyle kamuoyu gündemine gelen Sultangazi aday adayı Ercan Karabayır gibi Erzurumlu olan Bedir, partinin çarşaflı açılımını da memnuniyet verici bulduğunu belirterek, “Bizim açmış olduğumuz bu yolda insanların teveccüh gösterip, partimize yönelmeleri mutlu ediyor. Ben inanıyorum ki, tek çıkış noktası gören, kitleler halindeki katılımlarımızı ileri günlerde de göreceksiniz. Hayal etmediğiniz kadar partimize katılımlar olacak. İnşallah halkın iktidarının ayak sesleri geliyor” diye konuştu.

Bedir, emekli imamların da bu konuda destek verdiğini söyleyerek, “Emekli olan imamlarla görüştüğümüzde bize destek verenler, temasta olanlar oluyor. Bunların eşleri, aileleri bize destek veriyor. Büyük bir desteğin olduğunu memnuniyetle müşahade ediyorum. Bu açılım, dinsiz gibi söylemler nedeniyle CHP’ye çamur atanların yüzüne şamar gibi vuruluyor” diye konuştu.

Çevrem hafız ve müftü
CHP’Lİ imam Bedir, “Geçen yıl ölen babam Diyanet’in kadrolu 40 yıl imamlığını yaptı. Çevrem hep hafız, müftü, Kuran kursu hocası. Ancak bizde bağnazlık, yobazlık yoktur. Ben imamlığım sırasında da CHP’ye oy veren ama namazını kılan insanlar çok gördüm. Yani yabancı değildik. Mustafa Kemal’in hayatını anlatan onlarca kitabım vardır. İmamlık görevimde İsmail Cem, Erdal İnönü gibi çok sayıda değerli siyaset adamlarıyla hukukum olmuştur. CHP’ye üye olunca çevremden eleştirenler de olmuştu” dedi.

KAYNAK

Vay be değişime bak.Seçimlere 2-3hafta kala baykal seçmenleri Hacca bile götürebilir:D

Baykal bu hızla yakında kabeyi ankaraya getireceğim derse hiç şaşmam

:)

CHP imamı aday göstermiş, haber 7' yi korku salmış, adeta korkudan etekleri tutuşmuş. Çünkü; dinsiz chp imam adayı nasıl çıkarabilirmiş diye karalama kampanyası başlatmak gerek. Hemen peşine de Önder Sav şebeleğini de malzeme yaptık mı tamamdır. Afiyetle yenmeye hazır. Din bezirganlarının etekleri tutuşmaya başladı, CHP dinsiz propagandası yapamayacaklar artık. Korkuları ondan. :))))

bu milleti ne sanıyor baykal daha düne kadar chp kadın kolları eşarplı kadınları protesto ediyodu bu günlerde imamdan aday çıkartıyo hehhhhh gelde gülme

CHP imamı aday göstermiş, haber 7' yi korku salmış, adeta korkudan etekleri tutuşmuş. Çünkü; dinsiz chp imam adayı nasıl çıkarabilirmiş diye karalama kampanyası başlatmak gerek. Hemen peşine de Önder Sav şebeleğini de malzeme yaptık mı tamamdır. Afiyetle yenmeye hazır. Din bezirganlarının etekleri tutuşmaya başladı, CHP dinsiz propagandası yapamayacaklar artık. Korkuları ondan. :))))

Korkudan kimin eteklerinin tutuştuğr ortada

daha düne kadar başörtüsü ile üniversiteye girmek isteyen kızlarımın bu haklarını engelleyen

başörtülüler göz zevkimizi bozuyor diyecek kadar alçalanlar

başörtüsünü " sümerli fahişeler takardı " diyecek kadar insanlıktan çıkmış olanlar

yaklaşan seçimlerde yiyecekleri tokat sayesinde koltuklarını kaybetmemek için

bırakın başörtüsünü karaçarşafın önünde dzi çökecek kadar zavallı duruma düşenler

korkudan titriyor olmasın sakın

ancak ister karaçarşafın önünde diz çöküp yalvarın

isterse kafanıza kara çarşaf bile geçirseniz bu millet size zırnık koklatmaz

siz bu ikiyüzlülüğünüzle ancak birbirinize düşüp "Tombalacı vekiller" diyerek kendinizi rezil edersiniz

AKP imam çıkartınca şaşırmayın chp çıkartınca şaşırın hemi =) gülerim anca size ya...

kusura bakmayın ama ben islamiyeti Allah(C.C) bütüüüün evrene gönderdi die biliyorum..sadece akp ve yandaşlarına degil...

imam chpden aday olmus bir zamanlar koskoca ilahiyat prof. yaşar nuri öztürkün aday oldugu gibi ne var bunda..

neden öküz altında buzagı arıyosunuz anlamıyorum...

yalvarma olayın gelince iğneyle çuvaldızın yerini ii ayır...seçim zamanı tayyipin şehitlere kelle dediği için halkdan özür diledigini unutmadık...=)

daha düne kadar başörtüsü ile üniversiteye girmek isteyen kızlarımın bu haklarını engelleyen

başörtüsünü " sümerli fahişeler takardı " diyecek kadar insanlıktan çıkmış olanlar

bırakın başörtüsünü karaçarşafın önünde dzi çökecek kadar zavallı duruma düşenler

siz bu ikiyüzlülüğünüzle ancak birbirinize düşüp "Tombalacı vekiller" diyerek kendinizi rezil edersiniz

:clap:clap:clap

utanacak yüzü olanlar için

çok ağır ve tokat gibi bir cevap vermişsin ama

ianan ki boşuna

çünkü bunlarda ne utanma var ne sıkılma

AKP imam çıkartınca şaşırmayın chp çıkartınca şaşırın hemi =) gülerim anca size ya...

kusura bakmayın ama ben islamiyeti Allah(C.C) bütüüüün evrene gönderdi die biliyorum..sadece akp ve yandaşlarına degil...

imam chpden aday olmus bir zamanlar koskoca ilahiyat prof. yaşar nuri öztürkün aday oldugu gibi ne var bunda..

yalvarma olayın gelince iğneyle çuvaldızın yerini ii ayır...seçim zamanı tayyipin şehitlere kelle dediği için halkdan özür diledigini unutmadık...=)

Tüm evrene göndermiş. .. Hey Allah'ım nerenden anlıyorsun sen ?

R.T.E yorum yazmış oradan alabilirsin cevabını...( Ki senden önce yazılmış ama )
Daha dün sümerli fahişeler takardı çarşafı diyen zihniyet imamı aday çıkartıyor
Müslümanız biz diyorlardır şimdi ..
Hadi ya öyle mi :D

ah ah acımak lazım

Ancak bizde bağnazlık, yobazlık yoktur. ....

Biz bağnazız ya kardeşim..
Namaz kılıyoruz bağnaz oluyoruz ..
Sizse CHP'li olunca tam randımanlı Müslüman..

Ya Arkadaşlar türbanlı üyeler CHP'de zaten eskiden de vardı...Türbanlı olupta CHP üyesi olan, gerek akrabalarımda gerekse çevremde pek çok insan gördüm...Bu yeni bir şey değil...Yeni olan şey Baykal'ın TV'ler önünde türbanlı hatta kara çarşaflılara rozet takması ve bunun medya tarafından "CHP kapalı bayanları parti bünyesine ilk defa katıyor" şeklinde lanse edilmesi ...Yoksa türbanlı üyeler yıllardan beri vardı zaten...Ama medya bunu kendine malzeme yaratmak adına kasıtlı olarak yapıyor...

Gelelim imam meselesine...Sanki bütün imamlar akp'li veya saadet partili olmak zorunda...Hem Atatürkçü,hem de dinine sonuna kadar bağlı olunamıyor değilmi...Ama sizin mantığınıza göre hani tayyip de diyordu ya "Ya Müslüman olacaksın ya laik"...Yani hem dindar hem laik olunamaz sizlere göre...ya da hem türbanlı hem CHP'li olunamaz..Aynı şekilde bir imam Atatürkçü'de olamaz CHP'li de MHP'li de...İlla AKP'li olmalı...E tabi ampül partisi alışmış her fırsatta türbanlıları kullanmaya...Hep tayyipmi kullanacak....Birazda Baykal kullansın...Ampülcüler gibi Millete kömür, makarna, çeyrek altın veya para dağıtarak oy satın almaktan iyidir...

Ha unutmadan, Fare07 arkadaşın da dediği gibi, tayyib seçim zamanı gelince Şehitlerimize "kelle" ve "askerlik yan gelip yatma yeri değil" dediği için şehit ailelerinden özür dilemişti bunu da unutmadık....Şehit yakınlarının tayyibe 3 kuruşluk tazminat davası açtığını ve bunu da kazandıklarını tekrar tekrar hatırlatalım...

:clap:clap:clap

CHP nin karaçarşaftam medet umar hale gelesi aslında türkiye için iyi kendileri için kötü olmuştur

1) Artık bundan sonra iki tane çarşaflı kadının resmini basıpta "eyvahhhhh iran a olmadı

Malezya ya döndük " gibi 20 yıldır tekrarladıkları komedi türü saçmalıklara son vermek

zorunda kalacaklar :)

2.Yine aynı yöntemle " Bakın kara çarşaflılar heryeri sardı şeriat geliyor kaçınnn " türü

komedilerede imza atamayacaklar

3. devleti tarikatcı dinciler ele geçirdi gibi naralarıda atamayacaklar. çünkü birileride kalkıp siz neden o dincileri partinize aldını derse dut yemiş bülbüle döcekleri için susup kalacaklar

işte bu sebeplerden dolayı inan ki kendi ellerinde ki 80 yıllık kozu üş beş oy uğruna harcadılar

seçimlerden sonra pişman olacaklar ama iş işten geçecek :)

Akepenin sonu gelmiştir. Bu kadar yayın organlarında chp hakkında yaygara koparmaya çalıştıklarına göre. Ancak birkaç tane işbirlikçisi kaldı bu ülkede. Allah' ın izniyle onları da hidayete erdiririz vesselam. :)))

müslümanlık onların tekelinde ya
ondan kızıyorlar
onlar ayrıcalıklı zümre

Saygılarımla...

çok acı olmus bu ya... nasıl cevap verilicek bilemiyorum:D helal olsun söylenecek herseyi söylemissin..

Baykal In Bu DeĞİŞİmİ Bana Bİrİlerİnİ Hatirlatiyor Ama Adini Hatirliyamiyorum Hanİ Bİr Zamanlar Hİkmet Yarin Dİzİnİn Dİbİne Otururken Sonra Bushun Dİzİnİn Dİbİne Terfİİ Ettİ Hanİ Bİr Zamanlar Camİler KiŞlemiz Mİnareler SÜngÜmÜz Derken Sonra Besmeleyle Kİlİse AÇiliŞi Yapti Hanİ Bİr Zamanlar Hakİmİyet Kayitsiz Şartsiz Allahindir Derken Sonra Irakta SavaŞan Amerİkan Askerlerİnİn Zarar GÖrmemesİ İÇİn Dualarini Yolladi Amerİkan Cnn Sİnden Yahu Neyse Adamin Adini Hatirlayamadim Ama Çok GÜzel Bİr AtasÖzÜ Hatirladim

D İ N İ M E K Ü F R E D E N M Ü S L Ü M A N O L S A B A R İ

Dur dur ben çıkaracam şimdi; sakın bu bebek katili şerefsizlere sayın deyip, Irak' ta askerimizin başına çuval geçirten, yine askerimizi öldüren Amerikan yapımı silahlar hakkında müttefiki olduğu ABD' ye tek kelam edemeyen, Ermeni soykırımıyla itham edilen ülkemizi, çıkardığı yasa ile küçük düşürmeye çalışan Fransa' ya bile hadi len sen Cezair' de öldürdüğün 1,5 milyon insanın hesabı ver önce demekten bile aciz bir boşbakan olmasın sakın?

hah yaşşa be sahi bir kamu kuruluşunda Boşbakanlık yapıyordu değilmi

Geri