CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin TBMM'de ki Konuşması | Herşeyi Özetliyor

W

WoLF

Guest
zwxov4.jpg

1.Bölümü İzle

10ykh77.jpg

2.Bölümü İzle

Yoruma gerek yok milletvekili ülkenin durumunu gayet açık ve net bi şekilde açıklıyor.

Newwave konuyu uygun yere taşırsın uygun değilse.Siyaset ile ilgili bi video olduğundan nereye açacağımı bilemedim.

Bugün televizyonda izledim hayret sözü kesilmemiş ve mecliste kavga çıkmamış:confused1:
Bildiğimiz gerçekler ama açık bir şekilde söylenmesi tabi güzel oldu,değişen bir şey olacakmı bu konuşmadan sonra?hayır

bu sözler üzerine söz söylenmez... bence susmak en iyisi..
helal olsun muharrem ince !!!!!
allah eksik etmesin senin gibi yöneticileri başımızdan...

Ak Parti'nin kusurusz olmadığını ve hatalarını herkes biliyor.
Bu imkansız zaten.Muhalefette bunun için var.
Ama insan kendi kendine soruyor acaba CHP ne yaptı ki bu kadar iddialı konuşuyor ?

CHP'nin adam gibi adamları Mustafa Kemal Atatürk ve İsmet İnönü idi.
Ülke için büyük çalışmalar yaptılar.Ama tek partili dönemin bitmesiyle bakın CHP ne yapmış ?
Koskoca bir hiç.Sadece kürsüde show yapan Millet vekilleri.

Hemşerim Akseki'li Ali çavuş haklı.CHP'nin işi gerçekte çok zor.
Çünkü o Mustafa Kemal,İsmet İnönü'lerdeki CHP'yi tahayyül bile edemiyoruz ne yazık ki.

Ak Parti'nin kusurusz olmadığını ve hatalarını herkes biliyor.
Bu imkansız zaten.Muhalefette bunun için var.
Ama insan kendi kendine soruyor acaba CHP ne yaptı ki bu kadar iddialı konuşuyor ?

CHP'nin adam gibi adamları Mustafa Kemal Atatürk ve İsmet İnönü idi.
Ülke için büyük çalışmalar yaptılar.Ama tek partili dönemin bitmesiyle bakın CHP ne yapmış ?
Koskoca bir hiç.Sadece kürsüde show yapan Millet vekilleri.

Hemşerim Akseki'li Ali çavuş haklı.CHP'nin işi gerçekte çok zor.
Çünkü o Mustafa Kemal,İsmet İnönü'lerdeki CHP'yi tahayyül bile edemiyoruz ne yazık ki.

mustafa kemal ve inönü ye saygı duyan bir insan, muharrem ince nin bu söyledikleri hakkında alkışlamaktan başka bişey yapmaz.....

mustafa kemal ve inönü ye saygı duyan bir insan, muharrem ince nin bu söyledikleri hakkında alkışlamaktan başka bişey yapmaz.....

Ben agzı çalışanı değil,Hem ağzı hemde elleri çalışan adamı severim.
Mustafa Kemal'e ve İsmet İnönüye olan saygım bu yüzden.
Bende çıkıp konuşurum akp hakkında da chp hakkında da zor değil.
Orda gidip tekel işçilerinin yanında ''oy devşirme politikası'' ile yürümüyor bu işler. ;)

Arkadaşlar Her türk vatandaşının bunu 1 kere izlemesi gerek.

bırakın Chp yi Bırakın Mhp yi Akp yi hangi partiden olursan ol neyi savunursan savun...

ama şunu 1 kere izleyin...

herşey zaten gözler önünde yalan yok yanlış yok sende biliyorsun bunu bende... Ne olur artık sattırmayalım bu ülkemizi...

Yeri geldi bu videoyu cevap olarak paylaştım
[video=CHP YALOVA MİLLETVEKİLİ MUHARREM İNCE'NİN TBMM KONUŞMASI]1297[/video]

Geri