CHP yüzsüzlüğünün fotoğrafıdır...////

LOOPUSED

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
CHP yüzsüzlüğün fotoğrafıdır...

resim63622_1.jpg

Devletin fakir fukaraya yaptığı yardımları engellemek için türlü hilelere başvuran ve AK Parti'yi seçim yatırımı yapmakla suçlayan CHP, devletin resmi araçlarını seçim çalışmalarında bakın nasıl kullanıyor.

Linkte göreceğiniz fotoğraflar dünkü CHP Uşak mitinginde çekildi.

RESİMLERİ GÖRMEK İÇİN LİNKİ TIKLAYIN

Miting için resmi kuruma ait araçları kullanan CHP, İstanbul adayı Kemal Kılıçdaroğlu gibi isimler aracılığıyla dürüstlük siyaseti propagandası yapmaktan da geri durmuyor.

Aynı CHP ve lideri Deniz Baykal, siyasetle hiç bir alakası olmadığı halde, devletin ihtiyaç sabihi vatandaşlarına yaptığı yardımları engellemek için olmadık hilelere başvuruyor.

Devletin valilerini hedef alan Deniz Baykal da tehditler savurmaktan kaçınmıyor.

CHP, kamu yatırımlarının açılışlarını yapmak üzere kimi zaman ATA uçağını kullanan Başbakan Erdoğan'a adeta ateş püskürüyor.

http://www.habervaktim.com/haber/63622/chp_yuzsuzlugun_fotografidir.html

bu resimlere sadece güler geçerim akp nin başkanı türkiyenin uçaklarını kullansın helikopderlerle dolaşsın otoüslerle dolaşsın chp bir otobüs resmiyle tepki görsün çokkkk komiksin ya
birde devlet yardımı kendi parasınla yaptığını sanıyorsun devletin parasınla o devletin parası nerden geliyor halkın vergileriyle geliyor birde devlet fakire vukara yardım edeçeğine iş bulsun sadaka vermesine gerek yok

başbakan açılışları bahene ediyor dolayısıyla o şekilde gezmeye hak ve selahiyeti var,,dürüstlük abidesi chp nin hangi bahanesi varda resmi araçları kulllanıyor ,sen onu söylesene bana,, eleştirdiğin yerden eleştirilmek nasıl bişey görülüyor sayenizde.

Herkes elinde olan imkanları kullanıyo işte, kimsenin kimseye bişey diyecek bir durumu yok bencce bu konuda. Ülkemizdeki bütün siyasi kadrolar bu işi yapıyo.Bunun tek istisnası Ecevitti. Rahmetlinin siyasi görüşlerine katılmasamda harama en uzak siyasi lider olduğunu söylemektede imtina etmem.

ya aga bosunuya yazma CHP ne yaparsa dogru :D haha AKP ne yaparsa yalnıs bılıoz yaptıgı acılımlarıda oy almak ıcın AKP yapsa sımdıye dava acılırdı bu ulkede ...

yahı loooupsed yine çok güldüm sana yaaaaa

başlığı yanlış atmışsın bence

akpli belediyeden chp ye kıyak oalcaktı haberin başlığı

bi araştırma yapsaydın avgan belediyesi kimindir diye bi bak nolur

her okuduğuna inanma

avgan belediye başkanı

adı soyadı: HABİB METİN

partisi: AKP

mesleği: esnaf

eğitim durumu : lise mezunu

doğum tarihi:05-10-1968

http://www.yerelnet.org.tr/belediyeler/index.php?belediyeid=126892

her okuduğun habere güvenme
nolur nolmaz diye bi araştır

her okuduğuna inanma

avgan belediye başkanı

Ehehehe cok guldum buna :durdurun

biri kızıl diğeri yeşil kominiz normaldir.

her okuduğuna inanma

avgan belediye başkanı

komik bişey göremedim ben,haberde verilenin belediye aracındaki resmi plakanın chp afişleriyle dolu olup olmadığıdır.. sen devlet aracı iddiasını neyle sınırlandırıyorsun. o araç akp li belediyede olsa nasıl oluyorda chp lilere hizmet ediyor ..kaldıki böyle bir saçmalık varsa bile sonuçta resmi plakalı aracın parti çalışmasında işi ne..sen bana dürüstlük adına ondan bahset..

komik bişey göremedim ben,haberde verilenin belediye aracındaki resmi plakanın chp afişleriyle dolu olup olmadığıdır.. sen devlet aracı iddiasını neyle sınırlandırıyorsun. o araç akp li belediyede olsa nasıl oluyorda chp lilere hizmet ediyor ..kaldıki böyle bir saçmalık varsa bile sonuçta resmi plakalı aracın parti çalışmasında işi ne..sen bana dürüstlük adına ondan bahset..

Arkadas arastırmıs bulmus ki yazmıs belediyenin AKP beledıyesi oldugunu. Sende zahmet edip yorum yazmadan once arastır yalanla arkadası ki actıgın konunun bı anlamı olsun. AKP belediyesi CHP mitingi için neden araç tahsis eder onuda o belediyeye sorarsın. Ayrıca resmi plakalı araçların parti calısmalarında işi ne diorsun ya Başbakan napıyor peki senin deyiminle açılış bahane ediyor ondan en dogal hakkı dıyorsun. Bahane bulup birçok şeyi suistimal ettiğini sende görüyorsun ve bunlara devam etmesıne bircok kişi gibi sende göz yumuyorsun. Şu cuvaldızı bi kez olsun kendimize batıralım lütfen. Baskalarının acıklarını yaptıklarını sergileyecem diye kendi yaptıklarınızı göremez hale gelmişssiz. Yazıkk

Arkadas arastırmıs bulmus ki yazmıs belediyenin AKP beledıyesi oldugunu. Sende zahmet edip yorum yazmadan once arastır yalanla arkadası ki actıgın konunun bı anlamı olsun. AKP belediyesi CHP mitingi için neden araç tahsis eder onuda o belediyeye sorarsın. Ayrıca resmi plakalı araçların parti calısmalarında işi ne diorsun ya Başbakan napıyor peki senin deyiminle açılış bahane ediyor ondan en dogal hakkı dıyorsun. Bahane bulup birçok şeyi suistimal ettiğini sende görüyorsun ve bunlara devam etmesıne bircok kişi gibi sende göz yumuyorsun. Şu cuvaldızı bi kez olsun kendimize batıralım lütfen. Baskalarının acıklarını yaptıklarını sergileyecem diye kendi yaptıklarınızı göremez hale gelmişssiz. Yazıkk

aynen o hale gelmişler hocam ..katılıyorum sana .bide genede yazabiliyorlar ya :vur

Geri