CHP Milletvekili Aygün'ün savcılık ifadesi Türkiye'yi şok edecek

Aktivist

Banned
Reaction score
0
CHP Milletvekili Aygün'ün savcılık ifadesi Türkiye'yi şok edecek

Terör örgütü PKK tarafından kaçırılan CHP Tunceli milletvekili Hüseyin Aygün`ün Cumhuriyet Savcılığına verdiği ifadeye manşettv ulaştı.

PKK tarafından kaçırıldıktan sonra 2 gün dağda tutulan ve serbest bırakıldıktan sonra yaptığı açıklamaları “terör örgütü propagandası yapıyor” şeklinde yorumlanan Hüseyin Aygün savcılığa verdiği 6 sayfalık ifadede kaçırılma olayının tüm detaylarını savcıya anlatmış. Aygün`ün savcıya verdiği ifadede PKK tarafından kaçırılacağını bildiğini söylemesi dikkat çekti. Aygün`ün ifadesinde dikkat çeken bazı başlıklar şöyle;

TERÖRİST SABAHA KADAR UYUDU

Sabah oluncaya kadar hiç uyumadım. Yanımda bulunan Brüsk kod adlı PKK’lı yanımda sabaha kadar uyudu. Bu esnada silahı da yanında bulunuyordu. 13.08.2012 günü saat 04-05 sıralarında havanın soğuk olması nedeniyle bulunduğumuz yerden yaklaşık 250 metre yukarıya çıktık. Burada da yine ağaçlar vardı.

Saat: 11: 00 sıralarında Azad yanında erzak getirerek hep birlikte kahvaltı yaptık.

İNSANLIĞA YAKIŞMAYAN DAVRANIŞLARI YOKTU

Olaylar yaşandıktan sonra biraz düşündüğüm de beni kaçıran PKK’lılardan bir tanesinin yolda önümüze çıkan ve aracın önüne atlayan şahıs olduğunu biz durmayınca da akabinde açık renkli araçla bizi sollayıp ileride tertibat aldığını düşünüyorum. Kaçırıldıktan itibaren tarafıma herhangi bir şiddet uygulanmamıştır.

Bu konuda da rapor aldırılmasını istemiyorum. Tehdit, hakaret, insanlığa yakışmayan herhangi bir davranış içerisinde de bulunulmadı. Anladığım kadarıyla Seyithan’ın talimatıyla siyasi propaganda maksadıyla kaçırıldığımı düşünüyorum. Hatta Bahoz ile irtibat kurulmasa idi. Seyithan ile görüştürüldükten sonra Kandil’e götürülebileceğimi de düşünüyordum.

Fakat kaçırılmam üzerine oluşan tepkiler nedeniyle örgütün geri adım atmak zorunda kaldığını düşünüyorum.

rotahaber

Yazının başlığına katılmıyorum Türkiye neden şok olsun ki Hem milletvekili kaçırıldığında Türkiye şok olmadı ki onun ifadelerine şok olsun

Bu millet bu kaçırılma işinin PKK i birlikte kurgulanmış bir tiyatro olduğunu bildiği için çokta tınmadı açıkcası

''kaçırılacağımı biliyordum'' demek yerine ''pkk lı arkadaşlarla akşam dağda yemek yemeye gittim'' dese ne olacak sanki? dokunulmazlığı mı kalkacak? hakim savcı hesap mı soracak?

işin en acı tarafı bu insan T.C devleti milletvekili ...

Neden pkk ağzıyla konuşuyorsun? kürtmüsün? Türkiye Cumhuriyeti yazmak zorunamı gidiyor?

:bored::bored::bored: Konuya tam hakim deilken ve hiç bir yorum dile getirmemişken , ne yazıktır koca sayfada gözüne takılan ayrıntı ,
mevlananın bir sözü hatırıma geldide 40 alimi alt ettim , bir cahile yenildim .. Alimlerle oturursan alırsın mertebe , cahille muhattap olursan dönersin merkebe ..

otlamaya devam et sen şirin merkep neyine lazım elin t.c si bilmem nesi ... (bu arada kürtlere kurban ol sen bu ülkemin kürtleri deildir bu kirli işleri yapanlar , senin gibi merkepler ermeni ler onlar

:bored::bored::bored: Konuya tam hakim deilken ve hiç bir yorum dile getirmemişken , ne yazıktır koca sayfada gözüne takılan ayrıntı ,
mevlananın bir sözü hatırıma geldide 40 alimi alt ettim , bir cahile yenildim .. Alimlerle oturursan alırsın mertebe , cahille muhattap olursan dönersin merkebe ..

otlamaya devam et sen şirin merkep neyine lazım elin t.c si bilmem nesi ... (bu arada kürtlere kurban ol sen bu ülkemin kürtleri deildir bu kirli işleri yapanlar , senin gibi merkepler ermeni ler onlar

Şeytan ayrıntılarda gizlidir, ayrıntılara çok dikkat ederim bu sayede şeytanları avlarım. Ayrıntılar benim için önemlidir şeytanları ayrıntılarda buluyorum, aynı şekilde Cumhuriyet düşmanı bir kürdüde ayrıntılarda yakalıyorum, bak seni nasıl yakaladım, sen muhtemelen Cumhuriyet düşmanı Atatürkten nefret eden, çıkardığı isyanla yakalanıp vatan haini olarak gebertilen şeyh sait itini seven bir kürtsün değil mi?

Sana çok basit sorular sordum güzelce cevaplayacağına hemen çamurlaştın. bana ermeni merkep diyeceğine insan taklidi yaparak güzelce cevap verebilirdin. bak ben senin ne olduğunu anladığım halde sana "hayvan","merkep"," kahpe kancık köpek" gibi laflar etmiyorum ağzını topla, insan olmaya gayret et insan olamıyorsan bari insan olmaya heves et....

Not: Burası "elin t.c" si değil "Türkün Cumhuriyetidir" bunu aklına iyi yerleştir, Türk olmaman sorun değil ama Türke saygı duy efendi ol, yediğin tası pisleme...

Şeytan ayrıntılarda gizlidir, ayrıntılara çok dikkat ederim bu sayede şeytanları avlarım. Ayrıntılar benim için önemlidir şeytanları ayrıntılarda buluyorum, aynı şekilde Cumhuriyet düşmanı bir kürdüde ayrıntılarda yakalıyorum, bak seni nasıl yakaladım, sen muhtemelen Cumhuriyet düşmanı Atatürkten nefret eden, çıkardığı isyanla yakalanıp vatan haini olarak gebertilen şeyh sait itini seven bir kürtsün değil mi?

Sana çok basit sorular sordum güzelce cevaplayacağına hemen çamurlaştın. bana ermeni merkep diyeceğine insan taklidi yaparak güzelce cevap verebilirdin. bak ben senin ne olduğunu anladığım halde sana "hayvan","merkep"," kahpe kancık köpek" gibi laflar etmiyorum ağzını topla, insan olmaya gayret et insan olamıyorsan bari insan olmaya heves et....

Not: Burası "elin t.c" si değil "Türkün Cumhuriyetidir" bunu aklına iyi yerleştir, Türk olmaman sorun değil ama Türke saygı duy efendi ol, yediğin tası pisleme...

kürt saidin cumhuriyet düşmanı torunlar tc tc diye meler ama bu vatanın ekmeğini yemeye devam eder.pekeke diye anıranlar da bunlardandır."gerillayı da anlamak lazım"diyenler de.lakin ağa babaları amerika kendilerini tetikçi olarak kiralamışlardır.boş hayallerle kandırıp pis işlerini yaptırdıktan sona paçavra gibi bi kenara atıldıklarında yine sığınıp yalakalanacakları o tc tc dediği devlet olacaktır.çünkü bizden başka kimse sahip çıkmaz bu arkadaşlarımıza.

@kilicdarogluk Hüseyin Aygün bizim milletvekilimizdir. Hiçbir sorunumuz yoktur. Başından geçenleri anlattı, kıyamet koptu

Kılıçdarolu biraz önce twitter hesabından yukarıdaki bu açıklamayı yaparak PKK nın propagandasını yapan Hüseyin Aygünün arkasında olduklarını açıkladı

Ne diyelim alın tepe tepe kullanmaya devam edin

yeniden kürtçüleşmiş bir chp nin kimseye faydası yok.kürt sevici parti olarak çok seçenek var seçmenin önünde.yani bu maya tutmaz.çünkü samimi değil.

hayırdır nedir bu kürt düşmanlığı....forum faşist doldu da bizim mi haberimiz yok...

Geri