'CHP kapatılsın' başvurusu

ceza yı kişilere vereceksin.parti kapatılan başka ülke kalmışmı dünya da?

akp kapatılcağına chp şaşırdılar iyice

dindar bi insan zaten laik olamaz bizi atatürkün arkasına saklanmakla suçlayanlar ilk önce kendilerine baksın ben merak ediyorum baykalın seçim konuşmalarında ne zaman bu atatürkün kurduğu parti buna oy verin diye bi vaatte bulunduğunu hatırlamıyorum zaten ben deniz baykalı takmam benim kafamdaki lider o değil

arkadaşım sen bakma bunlara bunlar kralcı nerdeyse verecekler bir yerlerini rte ye:thumbdown:

Bencede CHP artik Atatürk`ün kurdugu partiyle hicbir alakasi kalmamis.
CHP bugüne kadar Atatürk`ün yaptiktiklarini veya yapmak istediklerinin bir tanesini yapmamistir ve yapmakta istemiyor ve gercektende durumu vahim.CHP resmen vatan hainlerinin avukatligini yapiyor.
Bence KAPATILSIN veya BAYKAL indirilsin

Ergenekon yok mu siz uzaydamı yasıyorsunuz 28 Şubatta olanlar kimin eseriydi, cephaneler bulundu asit kuyularında insanlar yakılmıs hukukçu olan anlarmıs ergenekonun olmadığını peki asit yanığının nasıl bir acı verdiğini de anlar mısın çıkarın at gözlüklerini artık gözünüzden çoğunuz bizim dinin arkasına saklandığımızı iddia ettiğiniz o dinden bihaber ...
okuyun öğrenin atalarınızın kemiklerini sızlatmayın tabii bizle aynı dedelerin soyundan gelmiyorsanız ayrı...
Erdoğan her alanda İsrail e catıyor ecevit gibi divan pençe durmuyor karsılarında , baykal gitsin rodosa kadar yüzsün sonra siyasete kalkıssın
Bu CHP ye oy atanlara iyi bir dayak atmalı tek partili dönemde halkın anasını ağlatmışlar Bursa isyanı bunun en somut örneğidir bol keseden iftiralarla siyaset yapılmaz bunu öğrenene kadar CHP siyaset dışı bırakılmalı

Geri