CHP hakkında inceleme başlatıldı

other4

New member
Reaction score
0
CHP hakkında inceleme başlatıldı
İSTANBUL (CİHAN)
Öğretmen-Sen Genel Başkanı Yusuf Tanrıverdi'nin, "CHP'nin 32. kurultayı için hazırlattığı afişlerle laiklik ilkesinin ihlal edildiği" gerekçesiyle Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığına yaptığı başvuru kabul edildi.

Öğretmen-Sen Genel Başkanı Yusuf Tanrıverdi'nin yaptığı açıklamaya göre Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı CHP hakkında inceleme başlattı.

Tanrıverdi, demokrasilerde partilerin kapatılmasına karşı olduklarını ancak, "Biz her türlü partinin kapatılmasına karşıyız. İllaki bir parti kapatılacaksa o da CHP olmalıdır. Din istismarlığı yapan, Anayasa Mahkemesini tehdit eden, demokrasiyi işlemez hale sokan, millet iradesine ipotek koyan, totaliter bir rejim isteyen, darbelere zemin hazırlayan ve insan haklarını hiçe sayan partinin varlığı kimin yararına? " dedi. Tanrıverdi, başvuru gerekçesini ise "Bizim bu girişimimiz CHP'ye hukuku zorlamadan, zinde güçlere dayanmadan demokrasi çerçevesinde siyaset yapmaya bir çağrıdır"şeklinde açıkladı.

http://yenisafak.com.tr/Politika/?t=14.05.2008&c=2&i=117057

...............:iyi:::::.......................

Baktım kaynak YeniŞafak Konuyu okumadım bile bu kadar provakatör ve taraflı gazete yok ha var var ZAMAN.

Bu taraflı yazı yazdı diyelim. Sence bu denli bir yalan haber yayınlayabilir mi? Adamı ne yaparlar. Ama pardon böyle yazıları cumhuriyet gazetesi veya doğan sömürgecisi yazsa idi o zaman doğru tarafsız bir yazı olurdu dimi? Adam haklı olur tabiki adamın kaç tane medyası var adam tekel.

zuhahaha chp kapatılacakta ben görecemavuntu bunlar sadece temenniden ibaret

ben yapmadım baykal yaptı pırrrpp:D:D buune len:D 3 yaşındayken oynuyoduk bunları biz :D
yakında akp chpyi tarikat partisi de ilan eder tabi ya stv kanal7 ile yada yenişafakla:D
hatta baykalın feytoyla bile baülantısı var demi:D:D

Baktım kaynak YeniŞafak Konuyu okumadım bile bu kadar provakatör ve taraflı gazete yok ha var var ZAMAN.

o kadar gazete içinden sadece bunlarmı taraflı haber yapıyo acaba?

ha belki senin hoşuna gitmiycek şekilde yapanlar bunlardır işine gelmeyenleri yazmana gerek yok...

Bu taraflı yazı yazdı diyelim. Sence bu denli bir yalan haber yayınlayabilir mi? Adamı ne yaparlar. Ama pardon böyle yazıları cumhuriyet gazetesi veya doğan sömürgecisi yazsa idi o zaman doğru tarafsız bir yazı olurdu dimi? Adam haklı olur tabiki adamın kaç tane medyası var adam tekel.

Muhabbete bak ya! Herif sıkılmadan, doğan gurubunu muhalif gibi gösteriyor. Ülen! bütün yalaka takımı aynı çanaktan yemleniyorsunuz. Ne diye büzükdeşlerinizi karalıyorsunuz? Al işte! sıkıyı gördü mü, bunlar birbirlerini böyle satar. Din, iman hak getire! Bunların derdi, rant düzenleri bozulmasın. Akp'nin bunca talanına ve yalanına seyirci kalanların gözü CHP afişinde mi açıldı? Geçiniz fetvazlar geçiniz! CHP ve MHP'yi karalamakla pisliklerinizin üstünü örtemezsiniz. İlk önce bana akp'nin bu Türkiye için yaptığı tek olumlu icraatı yazacaksınız, sonra burada ona buna ahkam keseceksiniz. Hiçbir akp borazancısından cevabı alamadım. Belki burada bahanesi ve yalanı bol borazancı vardır da yalanda olsa bana bir cevap verir. Hadi! bekliyorum.

aslında kapatılacak en büyük parti dtp'den sonra chp olmalıdır.

chp4391bf5b437bb390by.jpg

Afiş Bu

Geri