CHP Genel Başkanı Deniz Baykal: "Cibilliyetsiz Sözü Başbakan'ın Ağzına Yakışmadı"

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal: "Cibilliyetsiz Sözü Başbakan'ın Ağzına Yakışmadı"

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, CHP için 'cibilliyetsiz' diyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ağzına bu sözü yakıştıramadıklarını belirterek, ''Bir daha ağzına o lafı alma. Git ağzını yıka, dişini de fırçala'' dedi.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, CHP için 'cibilliyetsiz' diyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ağzına bu sözü yakıştıramadıklarını belirterek, ''Bir daha ağzına o lafı alma. Git ağzını yıka, dişini de fırçala'' dedi.

CHP Meclis Grubu toplantısında konuşan Deniz Baykal, geçtiğimiz günlerde yaşanan bazı olayların, cumhurbaşkanlığı seçimine yönelik bazı tertiplerin en ileri noktalara kadar götürüldüğünü söyledi. Devlet kurumlarının saygınlığının ciddi şekilde tehdit altında bırakıldığını dile getiren Baykal, devletin en özenle sakınılması, sahiplenilmesi gereken kurumlarının tahrip edilmek, çürütülmek istendiğini kaydetti. (Cihan Haber Ajansı)

haberler.com​

baykal çok güzel söylemiş bunun üzerine daha ne laf söylenir bilmem
ama başbakanın bu kaçıncı artık herkes ne olduğunu öğrendi
maskesi düştü
Şehit=kelle
Öcalan=sayın
Çiftçi=ananıda algit
Asker=yangel yat
daha sanırım baya var ama ben miyadı dolmuş bir insan için daha fazla laf etmek istemiyorum
gereğini teba yapacaktır

Başbakanlıktan başka her işi yapıyor zat-ı alileri :D bu kadar ağzı bozuk bir adam daha gelmişmidir acaba siyasete bi "şevki Yılmaz" vardı bir zamanlar bu kadar patavatsız.

özel egitim mi alıyo acaba böyle konusmak için ....

dur daha cumhur başkanı olunca ana avrat düz gidecek :)

baal' Alıntı:
baykal çok güzel söylemiş bunun üzerine daha ne laf söylenir bilmem
ama başbakanın bu kaçıncı artık herkes ne olduğunu öğrendi
maskesi düştü
Şehit=kelle
Öcalan=sayın
Çiftçi=ananıda algit
Asker=yangel yat
daha sanırım baya var ama ben miyadı dolmuş bir insan için daha fazla laf etmek istemiyorum
gereğini teba yapacaktır
bize söyleyecek laf kalmamış. bunun üzerine laf olmaz...

Baykal: Ağzını yıka dişini fırçala

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Başbakan Erdoğan’ın CHP’ye yönelik “cibilliyet” eleştirisine sert yanıt verdi

115005000.jpg

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal partisinin Meclis grup toplantısında yaptığı konuşmada özetle şöyle dedi:

Cibilliyet yani soysuzluk, sopsuzluk. Bizim soyla sopla ilişkimiz yok. Biz kimsenin soyuna sopuna bakmayız. İnsanları da soyu ile sopu ile tarif etmiyoruz. Herkesin soyuna sopuna saygı gösteriyoruz. Bu ülkede şu kadar soy var sop varla uğraşmıyoruz. Türkiye’de sadece Türk milleti var. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı’nın ağzına cibilliyetsiz sözünü yakıştıramadım. Bu yanlış söz. Bir daha ağzına o lafı alma. Git ağzını yıka, dişini de fırçala. Bir daha ağzına alma.

gazetevatan.com​

Geri