CHP Evetçi Başkan'ın ipini çekecek!

emekcii

New member
Reaction score
0
CHP'li Hakkı Süha Okay, Yedisu Belediye Başkanı hakkında disiplin soruşturması başlatacağını açıkladı...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Süha Okay, Yedisu Belediye Başkanı Mehmet Şerif Memioğlu'nu istifaya davet ederek hakkında disiplin soruşturması açacaklarını söyledi...

CHP Bingöl Yedisu Belediye Başkanı Mehmet Şerif Memioğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Bingöl'deki miting alanında dinlemişti.

CNN TÜRK Haber Koordinatörü Yavuz Oğhan'ın objektifine yakalanan başında "evet" şapkasıyla yansıyan CHP'li Belediye Başkanı, "Seçimler başka ama referandumda oyum 'evet' olacak. Sadece kendim değil, çevremdeki insanların da 'evet' oyu vermesi için çalışacağım" demişti.

KILIÇDAROĞLU'NUN YORUMU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Memioğlu'nun 'evet' şapkası takmasıyla ilgili olarak "İnsanlar referandumda diledikleri gibi oy kullanabilirler. AKP'nin gizli gündemine tutsak olmak, onun gösterdiği havucu görüp perde arkasını anlamamaktır. O belediye başkanı kimse görüşeceğim. Bakalım bizim belediye başkanımız mı halkın belediye başkanı mı, göreceğiz" diye konuşmuştu.

ÖNCE İSTİFASINI İSTEYECEKLER

CHP Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Süha Okay Başbakan Erdoğan'ın Bingöl yedisu'daki mitingine evet şapkasıyla katılan CHP 'li belediye başkanı hakkında disiplin süreci başlatacaklarını ancak başkanın disiplin kararından önce istifa etmesini isteyeceklerini söyledi.

CHP Evetçi Başkan'ın ipini çekecek!

Sözde demokratlar sözde özgürlükcü ilkeleri var vede bunlar hakkında partilerinin bayragında okları var ama nerelere kacmış o oklar daha düşüncelere fikirlere saygısı yokken okların nereye kactıgını takmin ediyorum tıpkı bir zamanlar dosyalarla cıkıp ortadan kaybolması için üstüne oturdugu gibi onlarıda kaybediyorlar :)

Sözde demokratlar sözde özgürlükcü ilkeleri var vede bunlar hakkında partilerinin bayragında okları var ama nerelere kacmış o oklar daha düşüncelere fikirlere saygısı yokken okların nereye kactıgını takmin ediyorum tıpkı bir zamanlar dosyalarla cıkıp ortadan kaybolması için üstüne oturdugu gibi onlarıda kaybediyorlar :)

Hani bir meclis kapalı oylaması vardı akepe milletvekilleri benim ipim çekilmesin diye oyuyla beraber cep telefonuna resmini çekip sayın başkanlarına gösterip ipten kurtulmuşlardı...yaaa...Ama sen bunları hatırlamazsın yada iftira dersin .....
İstemesende gerçek...

Hani bir meclis kapalı oylaması vardı akepe milletvekilleri benim ipim çekilmesin diye oyuyla beraber cep telefonuna resmini çekip sayın başkanlarına gösterip ipten kurtulmuşlardı...yaaa...Ama sen bunları hatırlamazsın yada iftira dersin .....
İstemesende gerçek...

işte o zamanlar akp vekilleri köle gibi diyordunuz şimdi bu konu hakkında düşüncelerinizi alalımda ne oldugunu bilelim buyur acıklamanı bekliyorum ne diyorsun Kılıçdaroğlu için bekliyorum yorumunu _? birde atam izindeyiz derken Atatürk böyle bir izmi bıraktı gözlerinde bunların bunuda eklersen konuya sevinirim :001_smile:

işte o zamanlar akp vekilleri köle gibi diyordunuz şimdi bu konu hakkında düşüncelerinizi alalımda ne oldugunu bilelim buyur acıklamanı bekliyorum ne diyorsun YALANDAROGLU için bekliyorum yorumunu _? birde atam izindeyiz derken Atürk böyle bir izmi bıraktı gözlerinde bunların bunuda eklersen konuya sevinirim :001_smile:

siz ne açıklama yapmıştınız o zaman ki açıklama bekliyorsunuz...

siz ne açıklama yapmıştınız o zaman ki açıklama bekliyorsunuz...

peki neden alıntı yapıp konuyu irdeleidin rahatsızlıgın neydi yorumum hakkında Konu hakkında varsa yorumun konuya yapsaydın dimi bu sebeptendirki soru sorma gereksinimi doguyor bak biz ne yazmışız nede başka bir şey yapmışız neyse cocuk sohbetine dönecek bu olay iyi forumlar diliyorum baştan kesip atıyorum :blink:

İstemesende gerçek...

bu bahsettiğin olayın kanıtı nerede ben hiç görmedim açıkçası . link veya foto verirsen sevinirim .

ve o zaman ipimiz çekilmesin diye korkanlar parti kapatma yasasını düşürmezlerdi :goz:

İstemesende gerçek...

ikisinin birbirinden farkı yoksa neden sen chp yi bir başkası akpyi savunuyor..ikisi birleşsin halkı daha iyi sömürsünler....tamam chpyi savunuyor olabilrisin ama yanlışa da doğru demeyin ...

buradakiler yine ikinci mesailerine başlamış anlaşılan :) haramdır haram dikkat edin boğazınızda düğümlenecek nemalarınız.

Objektif söyleyeyim referandum evet ile sonuçlanacak bu rte ye seçimlerde büyük oranda oy çıktı ve hala destekliyorlar bu işe saadet partisi gibi diğer sağ partiler girince oy dahada artacak halkın çoğuda 12 eylül yasasından hoşnut değil (sol partilerden de insanlar dahil) o yuzden kimse kimsenin ipini çekecek gibi görünmüyor...

Bakalım bizim belediye başkanımız mı halkın belediye başkanı mı, göreceğiz"
Bu soz chp`nin ne kadar fasist bir parti oldugunun gostergesidir.
Hic kimse hikaye anlatipda,milleti kandirmasin.

Bana cahil diyen belli tayfanın yorumlarını okuyorum da gülmekten kırılıyorum. Olağan durum CHP'de olunca onlara göre " hani demokrattınız ? yaa işte böyle oldu " derken , AKP'de aynı durum olunca " Bizim fikirlerimize saygı duymayanın bizde işi yoktur " deyip kestirip atarlar. Hiç olmazsa CHP , kararında ne kadar net olduğunu ortaya koyuyor. AKP için bu referandum " demokratikleşme süreci " gibi sadece 2 kelime ile açıklanabilir. Ama bize göre bu referandum bir milletin geleceği ile doğrudan alakalıdır. O yüzden kararlarda net olmak gerekir.AKP gibi gizli kapaklı işler çevirip manşetlere " İstifa etti " diye şeyler görmedik hiç değilse.

ak partinin urfada düşüğü duruma düşerler.

bu adam akpli olmuş bile CHP de ne işi var
onuru varsa kendi istifa eder sonra da kimin kucağına koşacağı belli

bazen insanların neler ile satın alındıklarını merak ediyorum

Kendi adamlarını bile 'hazmedemeyen' ve hazmedemeden 'sindirmeye' çalışan bir zihniyet işte !!! Tıkanacak bir gün nasıl olsa o sistem de, herkes herşeyin farkında artık ! Güneş balçıkla sıvanmıyor.

Ben olsam KARŞIT GÖRÜŞLÜLÜKTEN DEĞİL BERABER MİTİNG OLAYINDAN DOLAYI İHRACINI İSTERDİM.
en büyük rakip olan partinin mitinginde sahne alıyorsan benden değil ondansındır...

Ama AKP nin eline kimse su dökemez bu dikta mantığında.

AKP den hayır diyen bile çıkamıyor....
Hepsi hemfikir olduklarından her halde değil mi?

Geri