CHP de Kömür Dağıtacak

Newwave

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

1zn4wtt.jpg

CHP DE KÖMÜR DAĞITACAK

KÖMÜR-OY ilişkisi kuranlara bak..

KARAYALÇIN ADAYLIK TURLARINDA
Dün yapılan görüşmede CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı konusunda anlaşan SHP Genel Başkanı Karayalçın adaylık turlarına erken başladı. Bu sabah NTV canlı yayınına katılan Karayalçın Murat Akgün'ün sorularını yanıtladı.

"ADAYLIK KESİN GİBİ"
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığının 'kesin gibi' olduğunu açıklayan Karayalçın, SHP'nin CHP'ye katılması gibi bir durumun söz konusu olmadığını söyledi. Karayalçın, Ankara'da sol güçbirliği sağlanması için DSP ile de görüşeceğini açıkladı.

BİZ DE KÖMÜR DAĞITACAĞIZ
Ankara'da Melih Gökçek'e alternatif olarak ortaya çıkan Murat Karayalçın'ın seçim stratejisi de ortaya çıktı. 3 dönemdir üst üste Ankara'yı kazanan Melih Gökçek'i 'kömür dağıtarak oy toplamakla' suçlayan CHP ve Karayalçın da bu seçimlerde kömür dağıtacak. Solun ortak adayı olması beklenen Karayalçın, "Vatandaşlarımıza biz de kömür yardımında bulunacağız. Ancak biz fakir semtlere kalitesiz kömür dağıtarak Ankara'nın havasının kirlenmesinin önüne geçeceğiz" dedi.

Kaynak

mangal kömürü dagıtsın melihte tavuk dagıtır halk piknik yapar =)

şaka bir yana tüm sol birleşsede alamazlar ankarayı çankayayı korumaya baksınlar...

Çok şükür yıllardır hiçbir platformda biraraya
gelemiyorlar.Yoksa 90 dan fazla sol terör örgütünün olduğu ülkemizde halimiz ne olurdu

vallah kömür degil bana bağ bagışlayacaklar yinede oyumu kurban ederim onlara hiç kimseye oy yok benden

Adalet ve kalkınma partisinin oy oranları bu kadar yüksek iken
Ankara büyükşehir belediye başkanlığını Chp nin kazanması
çok güç rüya gibi volkan'ında dediği gibi Çankayayı el de tutmaya
bakmak en doğru olanı umarım bunu başarabilirler.

artık bu işler komurle iş değil seçimlerden galip gelme işi belediyelere düşüyor ve son donemde akp belediyeleri buyuk bir çalışma içine girdi eğer chp birşeyler yapmak istiyorsa yada diğer partiler aynı şeyi yapmalı

Seçimlerden oncesine kadar hiç bişey belli olmaz ama bu şartlar altında karayalcın ankarayı alsın gökcek siyaseti bırakacakmıs bende büyük konusayım bende hackhell i bırakırım :D

Ne dağıtacağı beni ilgilendirmez

ancak bu Karayalçın bir önceki yerel seçimlerde PKK nın partisi olan DTP ile birleşip SHP çatısı

altında seçime gitmişti.

Anlaşılan şimdi bu ittifaka CHP de katılacak.

Gökçek e karşı CHP+Karayalçın+DTP işbirliği

CHP bölücülülerin desteğinide arkasına aldıktan sonra belki küçükte olsa bir kazanma umudu hissetmiştir

ancak bu Karayalçın bir önceki yerel seçimlerde PKK nın partisi olan DTP ile birleşip SHP çatısı

altında seçime gitmişti.

CHP bölücülülerin desteğinide arkasına aldıktan sonra belki küçükte olsa bir kazanma umudu hissetmiştir

:clap:clap:clap

kesin kazanır ozaman :)

doğalgaz veren varsa oyumu vereceğim...:))

Şimdi işin ilginç yanı bugün ortaya çıktı melih gökçek'e akp içinden bir rakip var Keçiören belediye
başkanı Turgut Altınok dengeler değişiyor gibi yoksa Recep Tayyib Erdoğan Melih Gökçek'i gözden çıkardımı ??

Yoksul ve muhtaç insanlara yardımda bulunmak amacı ne olursa olsun hayırlı bir iştir
Ama Murat KARAYALÇIN'ın hiç şansı yok...

Bende büyük konusayım bende hackhell i bırakırım :D

:durdurun

Hakketen büyül laf .
Es kaza , Seçimi Kazanırsa bu lafını hatırlarsın umarım.
:durdurun

Şaka bir yana Kazanır mı bilinmez ama ben her zaman Karşıyım Benim verdiğim vergilerle Seçim yatırımı yapılmasına .
Dünyanın hi.bir ülkesinde genel seçimler sonrası Koltuk sayısına göre Yılda Trilyonlar , partilere aktarılmıyor .
Vergilerimiz Boşa gidiyor .

Melih abilerini Ankaralılar çok seviyor canım belli .
Susuz kaldıkları günleri , Arsenik skandallarını , Odtü'yü yıkma girişimlerini çok çabuk unutuyorlar .
Boşuna Türk halkı balık hafızalı denmiyor .
:goz:

O paralar kimi zaman Halkı kandırmak için Bulgura ve Kömüre dönüşüyor .
:biggrin

Bakalım iyi TAŞ Kömürü Dağıtan Kazansın Diyorum
:hhmanD

biz komur kullanmiyoruyz rica etsek dogalgaz dagitabilirler mi?:D

altında seçime gitmişti.

birbirlerine çok güzel yakışmışlar

Yaa acaba bu yardımlar Ankaranın Çankayasına hiç uğramazmı acaba
ben hiç rastlamadım da bunca yıldır onun için bir sorayım dedim ?? :)

Siyaset Türkiye' de ne kadar da ucuzladı. Halkın fakirliğinden yoksulluğundan yararlanarak oy toplamanın adının siyaset ile özleştirilmesi tiksinti verirci. Bu halkı yoksul bırakmayacak, ekonomideki kötü gidişatın faturasını yoksul halka ödetmeyecek fikirlerle halkın karşısına çıkın, o zaman bu halk sizi sonuna kadar destekler. Din bezirganlarını taklit ederek bu işler yürümez.

Geri