CHP’den Hizbullah uyarısı: Etkinliği artıyor

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
CHP Genel Sekreter Yardımcısı Oğuz Oyan, Güneydoğu ve Doğu Anadolu’da incelemelerde bulunan milletvekilleriyle birlikte TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, “Hizbullah’ın bölgedeki etkinliği gün geçtikçe artıyor”dedi

09.03.2007

Oyan, ayrıca bölgedeki bir ilin baro seçimlerini örnek göstererek, ABD’nin, Güneydoğu ve Doğu Anadolu’da nüfuz artırma çabası içinde olduğunu ileri sürdü. Bölgede incelemeler yapan Oyan, temasları sırasında Hizbullah’ın, yeniden canlandığına dair ihbarlar aldıklarını söyledi. Hizbullah’ın, özellikle çeşitli sivil toplum örgütleri aracılığıyla örgütlenmesine hız verdiğini gözlemlediklerini kaydeden Oyan, “Nereye gitsek Hizbullah’ın çalışmalarıyla ilgili ihbarlar aldık” diye konuştu.

gazetevatan.com

aRKaDa$ıM DoĞRu DiYoRSuN aMa ßuNLaRı DevLeT GöRüYoR GöRMeMeZLiKTeN GeLiYoR...
$uan HeR iLÇeDe SüLaYMaNCıLaRıN TaLeße YURTLaRı WaR...ßuNLaR DeVLeT KoNTRöLüNDe...aMa iKTiDaR i$Te iKTiDaR...

Bu konuda milletin kandırıldığını düşünüyorum..

Türkiye'de bahsedilen hizbullah ile Lübnan 'daki israil'e kök söktüren hizbullah'ın hiç bir alakası yoktur..Türkiye dekilerin çok yerel olduklarını ve birer maşa olduklarını düşünüyorum..İsminin neden hizbullah olarak telaffuz edilmesi çok ilginç.

Türkiye deki bu kişilerin bulunup araştırılması gerek..Arkasında kimler var.

eVeT aRKaDa$ıM SaNa KaTıLıYoRum..aMa ßuNLaR oLMaSa ßiLe ßiRÇoK TaRiKaTıN ReSMi YuRTLaRı WaR..AKP HüKüMeTi ßuNu GöRMüYoR Mu??

~GeßZe'Li~' Alıntı:
eVeT aRKaDa$ıM SaNa KaTıLıYoRum..aMa ßuNLaR oLMaSa ßiLe ßiRÇoK TaRiKaTıN ReSMi YuRTLaRı WaR..AKP HüKüMeTi ßuNu GöRMüYoR Mu??

Biliyorlar-hoşlarına gidiyor-dahada artmasını istiyorlar-Ellerinden gelse bütün okulları tarikat okulları haline getirirler.

Devletin istihbaratı var polisi var mahkemesi var cezaevi var bilmem nesi var. Chp bu açıklamayı yapmadan çok çok önce bu olay yetkili merciler tarafında tespit edilmiş ve gereken yapılmış da olabilir, belki de daha iyi olacağı için gizlenmiş de olabilir. Chp ilk önce kendi partisine, kendi sorunlarına baksın. Daha önceki girişimleri vs. terör olaylarını Chp mi haber verdi sanki. Peh.

Bu yurtların hepsi akp hükümeti zamanında açılmadı.Her şeyi alakalı alaksız bir partiyi eleştirmek için kullanmak yanlıştır..

Akp nin daha mantıklı eleştirelebilir işleri var onları eleştirebilirsiniz.Ama her zaman önce aklı kullanmak lazım körü körüne bu yapıyorsa kötüdür demek yobazlıktır , bağnazlıktır.Lafım böle düşünenler lütfen kimse alınmasın..

Yurt meselesine gelince önce eleştiren arkadaşlara sormak lazım siz buralarda bulundunuz mu yada bulunan birinden konu hakkında bilgi aldınız mı? Ben içlerinde bulunduğum için söylüyorum onu da belirteyim ayrıca..Eğer bir insanın aklı varsa ve kullanabiliyorsa kimsyei zorlayamazsınız ki ben öle yaptım bazı yönleri eleştirlebilir ancak ben şahsen oraya gidilmesinde bir sakınca görmüyorum (genel için konuşuyorum). Bir genç başıboş sokakta her türlü pisliğe bulaşacağına yurda gitsin belki ahiretini kurtarır.Gençliğin çoğunluğu cahil ve fotomaç tan başkada bişe okumuyorlar o yüzden böle düşünüyorum..Tabii kişisel düşüncem :D

Geri