Choluq chocua Maseme chıqdı..!! gel fervent bilmemne..

forumda gezerken gövde gösterilerine gözüm takıldı fep şu bilmem ne boy u gördüm kusura bakmayın gıcık oldum yazış stiline falan her neyse arkadaşım bana geldiğinde bende bu elemanı arıyodum demezmi??? hayırdır noldu falan mahkemeye vercem falan dedi, her ne hikmetse girdik baktık resimde var ad soyad da 1-2 gün içinde savcılığa suç duyurusu gelcek :) ha bi de arkadaşım dediğim kişi avukat...

artık kaç yaşındaysa hapislerde sürüncek :)

realhacker' Alıntı:
Ben onun bunun cocuguyum st anger affet beni

bence yakısmadı o kufur etmiş olabilir am bu konuyu baska iğsnsanlarda belki bayanlafd okuyacak o yuzden editlenmedini rica ediyorum

novamax' Alıntı:
forumda gezerken gövde gösterilerine gözüm takıldı fep şu bilmem ne boy u gördüm kusura bakmayın gıcık oldum yazış stiline falan her neyse arkadaşım bana geldiğinde bende bu elemanı arıyodum demezmi??? hayırdır noldu falan mahkemeye vercem falan dedi, her ne hikmetse girdik baktık resimde var ad soyad da 1-2 gün içinde savcılığa suç duyurusu gelcek :) ha bi de arkadaşım dediğim kişi avukat...

artık kaç yaşındaysa hapislerde sürüncek :)

o dediğin iş b iras yas adamının 400 fazla davası var zaten bi sey olmas yani

400 dava mı ... höh..

sedat peker bile kac yıl hapsi istenio o kadar dava yok :p

salla recep.. salla..
what is this.. :D:D
savcılık rapor olmadan cart diye dava açıyo hemen çocuk mahkemelerde sürünüyo ha :D
gülerim :D:D

varol angerrrrr!!!:D

kim tutar seeni???:)

Sana tek bişi dicem gülümse :D anladın mı ;)

Geri