Chip dergisinin Flash CS3 Görsel Eğitim Seti-şubat 2008

EgeLeee

New member
Reaction score
0
Flash CS3 Görsel Eğitim Seti
Chip dergisinin Flash CS3 Görsel Eğitim Seti-
şubat 2008

Size: 500 mb
son part 456 kb tr
Chip dergisinin şubat 2008 sayısında verdiği eğitim setidir.
Yeni başlayanlar için ve kendini geliştirmek isteyenler için güzel bir eğitim setidir.

flash.part01.rar

flash.part02.rar
flash.part03.rar
flash.part04.rar
flash.part05.rar
flash.part06.rar

ancubuktf6.gif

Asagıdaki ise eski eğitim setlerinden.
Flash CS3-1
Flash CS3-2
Flash CS3-3
Flash CS3-4

Değerli hackhell dostları ufak bi yanlışlık yapmışım kusura bakmayın..Art niyet yok sadece link benzerliği,su da bilinsinki 100 gb üzerinde uploadım ve rapidde 5 sayfa dan fazla tabiiki bu mazeret değil ama hata insanlara mahsus..Bir eğitimci olarak bu yanlışlıktan dolayı özür dilerim..yeni Chip dergisinin Flash CS3 Görsel Eğitim Seti-şubat 2008 linkler ekledim..teşekkürler saygılar

Önceki ders ödev döküman baylasımlarım
Elektronik Dökümanlar & Uygulamalar
213 ADET DÖKÜMAN

ÜDS Sınavı için Çalışma Notları + Deneme Sınavları-Kısa boyut

Konuşan Sözlük - The American Heritage Talking Dictionary-ful iso

NX5 CAD Türkçe E-Book_Çok kalite

Fem Yayınları Matematik Full Kitap
Chip dergisinin Flash CS3 Görsel Eğitim Seti-şubat 2008

Catia V5 Ders Notları (Türkçe)EgeLeee farkıyla Catia arşivim.

Autodesk 3ds Max 9_Resimli anlatım ve ilaç

Yüksek Lisans ve Bilgisayar müh. Lisans programlarına ait bütün dersler

Multimedia Dictionary (version 1.00) Resimli Konuşan Sözlük

ÖSS Hazırlık Kitapları Arşivi-böylesi ilk-EgeLeee farkıyla

Zambak Okul Öncesi Eğitim Seti - Okulumu Seviyorum

Cracking Eğitimi Offline Ebook Türkçe

Size: 400 mb
Chip dergisinin şubat 2008 sayısında verdiği eğitim setidir. Yeni başlayanlar için ve kendini geliştirmek isteyenler için güzel bir eğitim setidir.
Flash CS3-1
Flash CS3-2
Flash CS3-3
Flash CS3-4
[/QUOTE]

Arkadaşlar indirmeye değmez. Yukarıda yazılanlar tamamen YALAN. flash5 in eğitim cd si. Yani çok eski. Ne zevk alırlar bilmem böyle şeyler yapmaktan

Arkadaşlar indirmeye değmez. Yukarıda yazılanlar tamamen YALAN. flash5 in eğitim cd si. Yani çok eski. Ne zevk alırlar bilmem böyle şeyler yapmaktan

Belki Kendisininde Haberi Yok, Copy Past Yapmıştır..

Bilgilendirdiğin için tşk ederim arkadaşım..

bu Arada Ona Tşk Etmişdim, Tşkrü Geri Alabiliyosmu :D

Özür -linkler yenilendi.

Belki Kendisininde Haberi Yok, Copy Past Yapmıştır..
Bilgilendirdiğin için tşk ederim arkadaşım..
bu Arada Ona Tşk Etmişdim, Tşkrü Geri Alabiliyosmu :D

DaBuLyU ve hemenyardim

ARKADASLAR YARGISIZ İNFAZ DEDİKLERİ BU OLSA GERENK..
Arkadaslar benim alıntı konu actıgım görülmemiştir.dahası çogu sitede konu acamıyorum.konu mevcut deniliyor bakıyorum benim konu ama neyse..Sorun hata bende ama uyarsaydınız düzeltirdim..konu baslıgı dogru ama benim 100 gb tı askın rapidde uploadım var ve ilk kez böyle bi hata yapmışım..tameamen yanlış link koymusum art niyet yok yani eski eğitim setlerinin linkini koymusum..Suda var eğitim setiyse ve bilmeyenler için eski si yenisi olmaz sen biliyorsun ama herkes biliyormu..neyse genede bir eğitimci olarak bilginin önünde eğiliyorum.Yeni orjinal linkler eklendi..uyarılarınız için de teşekkürler..
Teşekkür geri almanız da önemli değil..ben size bol bol teşekkür ederim..teşekkürler rep le işim olmaz.2 yıla yakındır burda konu acarım ve konularımda bilenler vardır büük konulardır..

ancubuktf6.gif

Değerli hackhell dostları ufak bi yanlışlık yapmışım kusura bakmayın..Art niyet yok sadece link benzerliği,su da bilinsinki 100 gb üzerinde uploadım ve rapidde 5 sayfa dan fazla tabiiki bu mazeret değil ama hata insanlara mahsus..Bir eğitimci olarak bu yanlışlıktan dolayı özür dilerim..yeni Chip dergisinin Flash CS3 Görsel Eğitim Seti-şubat 2008 linkler ekledim..teşekkürler saygılar

Geri