CHI€F 100 yaşına girmiş.Kutlu olsun...

eiffel

Forumun Kulesi
Reaction score
0
Her insan büyük bir alemdir.İnsan düşünceden ibare
Kardeşim bayadır ortalıklarda görünmüyorsun ama seni unutmadık merak etme..Doğum günün kutlu olsun..Sevdiklerinle mutlu ve huzurlu nice yıllar geçirmen dileğiyle....

ahan da pastan burada...Afiyetle...
i8860_p28.jpg

söylenmesi gereKen söylenmesi gerektigi yerde sölendi ; )

iSpiK' Alıntı:
walla bilmece gibi bi şey soylemişsin iSpiK...Hayırdır ilan-ı aşk mı ettin Chief ' e....:hhdil :hhdil :durdurun :durdurun :durdurun

hepi biriddey tu yu:D happy birthday mutlu yıllar

hea cif in bugun dogum gunuymus ; ) burda diil tel de ettim ilanı askı ;)

Hepi bört dey cheff :D nerdesin lo piyasada yoksun. :D

insan bazen düşünüyor harbiden iyiki doğmuşmuyum :) biraz tv izleyip uzanıyordum sağolsun reac kardesim ve ispik kardesim telle bana mesaj çekerek kutladılar bende pc yi açıp foruma girdim ve sağolsun eiffel in konu açtıını gördüm öncelikle eiffel hocam sana cok tesekkür ederim unutulmadıını öğrenmek insan baska bi duygu veriyor ...

react0r' Alıntı:
eger bugun dogduysan iyiki dogdun kardesım

happy%20birthday1.gif

ne dion la Anneme yalancı mı demek istiosun saka maka hem tel aracılığıyla hem burada kutladıın için teskkür ettüm canum öptüm :)

iSpiK' Alıntı:

her zaman söylenmesi gerekeni gerektiği yerde gerektiği gibi söyler hiç şüpheniz olmasın : P sağolsun kardesim ama delikanlı gibi söyle la bu baslık açılmasaydı forumda bugün doğanlar arasında yazmasaydı bilicekmiydin :) senin doğum günün aklıma geldide genco dopu bizdeydi onun nickiyle konuyu ben açmıstım su sıralar kafam öyle dağınıkki gencoyu bile özledim sen düsün artık nasıl bir psikolojideyim yürek iste dayanamıo :)

osiris_cemo' Alıntı:
Hepi bört dey cheff :D nerdesin lo piyasada yoksun. :D

sağolasın abi biraz kafayı toparlayım gelicem :)

ALIEN_07' Alıntı:
Nice Senelere Başkan..

eywallah Alien sağolasın ..

react0r' Alıntı:
la bana abi dicen :D

hadi canım naş kıdemi şampiyonlukla ölçersek sen bana abi dicen :) öle bizden 4 sene önce kuruldunuz die abilik taslama :)

ben dedenizim o zaman :D

neYSe olm hadı sınawlarını bitir gel ... biz buralardayız benım fınaller bitti de hepsinden kaldım iiyimi : ))

bi adam kolpalık yapmasa bu aralar ıstanbuldaydım haberın olsun : D

CHI€F' Alıntı:
biraz tv izleyip uzanıyordum sağolsun reac kardesim ve ispik kardesim telle bana mesaj çekerek kutladılar bende pc yi açıp foruma girdim ve sağolsun eiffel in konu açtıını gördüm öncelikle eiffel hocam sana cok tesekkür ederim unutulmadıını öğrenmek insan baska bi duygu veriyor ...

ayıpsın kardeş...unutmadık seni aklımızdasın merak etme...:hhsigara :hhsigara

Geri