Chelsea'den kura yorumu!

<<< EROSS >>>

New member
Reaction score
0

Chelsea'den kura yorumu!
11qh6ip.jpg

Fenerbahçe'nin Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde eşleştiği İngiltere'nin FC Chelsea takımının yöneticisi Peter Kenyon, Fenerbahçe'ye saygı duyduklarını söyledi.

Kenyon, FB TV'ye yaptığı açıklamada, İstanbul'a gelmekten çok mutlu olacaklarını belirterek, ''Fenerbahçe'ye büyük saygımız var. Çok iyi bir taraftara sahipsiniz. Özellikle iç saha maçlarında çok özel bir atmosfer oluyor. Zico yönetiminde, Fenerbahçe mükemmel işler yapıyor'' dedi. Peter Kenyon, İngiltere'deki rövanş maçını 3 bin 500 Fenerbahçe taraftarının statta izleyebileceğini kaydetti.

Liverpool'un yöneticisi Rick Terry ise, Fenerbahçe'nin çeyrek finale çıkmasının sürpriz olmadığını, sarılacivertlilerin çok iyi bir takım olduğunu ifade etti.

14.03.2008

Kaynak : AA

hayırlısı olsun hak yerini bulsun izleyip göreceğiz başarılar diliyorum fb ye

bence iyi takım çıktı iyi olan kazansın derler ya bende ona katılıyorum

Chelsea Menejerinin Kura Yorumu:

"Bu takım, grup maçlarında evinde oynadığı tüm maçları, Inter dahil, güzel oynadı ve kazandı.Sevilla maçlarından önce, PSV ve CSKA takımlarının önünde gruptan çıkmayı başardı.
Fenerbahce, Sevilla'ya karşı çok iyi oynadı ve R.Madrid, Barcelona ve Arsenal'in Sevilla da oynanan maçlarda yenildiklerini biliyoruz.
Bu yüzden kolay bir eşleşme değil fakat hedeflerimiz hala aynı.
Hiçbir takımdan çekinmiyoruz fakat çeyrek finale çıkmış her takıma da saygımız vardır."

Konuşması bu şekilde devam ediyor.İsteyen devamını aşağıdaki linkten takip edebilir:

http://www.chelseafc.com/page/NewsHomePage/0,,10268~1265622,00.html

valla hayrlısı olsn Allah yüzümüze gülsn iyi oynayan kazansn ama tbiki tüm dualarm Fenerbahçemle. Chelsea bize çkabilcek en iyi takım ztn.

fenerbahçe alır başını gider bence yalnız ilk maç 2 nisanda evimizde onu alamazsak çıkamayız AMA NEDEN ALAMAYALIM sevilla yı unutmayalım

Fenerbahce Chelsea yi eleyebilecek güçte.Neden olmasın? Aynı şey yıllar önce Gs için söylendi.Arsenal kim Gs kim dediler ama Galatasaray kazandı sonunda ;) destek çıktığınız sürece takım başarılı olacaktır.

not:yalnız bir konuda kuşkuluyum.Chelsea orta sahası mükemmel.Ama Fenerbahçemizin orta sahası afedersiniz ama puzzle gibi :D :D Maldonado ile Aurelio ya büyük görev düşüyor ;)

Her mac 1-0 olsun fenerin olsun!!!

Fb Dağıtır Chelsea Fa Cup Da 2.lıg Takımına Dırenemedı..fb Mucadele Ederse 2 Maçdan Bırını Kazanır

Saçma FA Cup'ta Barnsley'e elendi diye küçük takım mı oldu? Arkadaşlar Barnsley'in Hull City'nin Leicester'in kadrolarında Premier Lig'te top koşturmuş bir çok oyuncu var nasıl Porstmouth Man.Utd yenebiliyorsa Barnsley'de Chelsea'yi eleyebilir.

Arkadaşlar İngiltere Ligi'nin Atmosferi İngiltere Kupası'nın Atmosferi İle Şampiyonlar Ligi'nin Atmosferi Çok Farklı Nasıl Fenerbahçe Lig'de Ankaragücü'yle Berabere Kalabiliyorsa Ama Şampiyonlar Liginde Çeyrek Final'e Çıkabiliyorsa Onlarda Da Aynı Mantık Geçerli Elma İle Armudu Karıştırmayalım...

HayırLısı oLsun Ama Hiç yoktan Jimenez Gibi deiL adamLar :) :sopa:

İnternete dolasıyorum...Bakıyorum icimizden bazıları zamanında nasıl sevilyalı oldularsa sımdı de chelsea li olmus yok fener fark yeyıyecekmıs yok 8 atacklarmıs.......yuh be yanı....Bazı fenerlı takımdaslarıma bakıyorum......tamam mıs artık yarı fınaldekı rakıbımızı beklemelıymısız....buna yuhhhhhh..........Kımse kendını kandırmasın CHELSEA bu FENERBAHCEMIZIN ısı cok zor..Kazanırsa cok cok buyuk is yapmıs olur......ama bızım bır tek artımız var O DA HEMEN HEMEN TUM TUKIYENIN DUALARI........FENERBAHCEM YOLUN ACIK OLSUN DUALARIMIZ SENINLE...........

Geri