Chelsea maçı biletleri satışa çıkıyor

ѕσηυη¢υ

кιℓℓ ƒσя &#
Reaction score
0
2 Nisan 2008 tarihinde sahamızda Chelsea ile oynayacağımız Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final karşılaşmasının biletleri 24 Mart Pazartesi sabahı satışa çıkıyor.

Bu maçın biletlerini almak isteyen taraftarlarımızın kulüp üyesi veya Fenerbahçe Kart sahibi olması gerekmektedir. Biletlerini satın alacak taraftarlarımızın yanlarında Kulüp Üye Kartı veya Fenerbahçe Kartlarını getirmelerini önemle rica ediyoruz. Aksi takdirde kendilerine bilet satışı yapılmayacaktır. Önemle duyurulur.

2yzew00.jpg

http://www.fenerbahce.org/icerik/haber/11162/

Fiyatlar nasıl acaba gıtsekmı acaba..nabsak..

ben gidiyorum arkadaşlar telsin üst d yada e blok. sırf bu maça gidebilmek için taraftar kart çıkarttım kendi adıma gidiyorum maça:) hep destek tam destek=)

edit: arkadaşlar bugün 10 takla attım ama bileti aldım migros üst e bloktayım

arkadaşlar taraftar kartı olan arkadaş varsa sormak istedigim bişey var bende arkadaşımın kartını aldım onun kartıyla bilet veriyoarmı kimlik falan soruyolarmı acaba bilgisi olan vasrsa ii olur.....

maraton üst 100 ytl kale arkaları 50 ytl :D dierleri 350 falan ben migros kale arkasında olucam :D

bilet fiyatını sormuyorum ama 50 ye vermezler benim demek istedigim başjkasının kartıyla gidiyorum bi sorun çıkarırlar mı acaba ?....

kartlara sorun çıkmaz hh'li dostum rahatlıkla gidebilrsn :D

(fiyatları biliorm sevilla ve dier maçlarda da aynıydı)

arkadaşklar hepinizde var heralde taraftar kart bi bnde yok galiba:D

Geri