Chavez, Ahmedinejad'ı kahraman gibi karşıladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SambaRio

4Lq
Reaction score
0
Venezuela Devlet Başkanı Hugo Chavez, İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad'ı ''haklı davaların savunucusu'' olarak nitelendirdi.
Venezuela'ya gelen Ahmedinejad'ı selamlayan Chavez, ''Hoşgeldin haklı davaların savunucusu'' dedi.
Chavez ayrıca, Ahmedinejad'ı ''kardeş ve devrimci'' olarak niteledi.
Venezuela Devlet Başkanı ve İran Cumhurbaşkanı'nın bugün bir araya gelmesi bekleniyor.
Ahmedinejad, yarın göreve yeni başlayan Nikaragua Devlet Başkanı Daniel Ortega'yı tebrik etmek üzere Nikaragua'ya, pazartesi günü de Ekvador Devlet Başkanı Rafael Correa'nın yemin törenine katılmak üzere Ekvador'a gidecek.

Milliyet

zıt kutupların birbirini çektiği doğruymus demekki...:)

artık zıt kutup kalmadı ya amerkancısın ya da tam karşısındasın...hela olsunki bu 2 lidere tam karşıda durabiliolar

bence 2 kutup deilde hala 3 kutup war ...
amerika yandasları:israil..ws.
amerika karşıtları:venezuella,iran..ws.
bide ne şiş yansın ne kebap war:eek:nada en güsel örnek maalesef ki hala türkiye...

ζђάмυѓ' Alıntı:
bence 2 kutup deilde hala 3 kutup war ...
amerika yandasları:israil..ws.
amerika karşıtları:venezuella,iran..ws.
bide ne şiş yansın ne kebap war:eek:nada en güsel örnek maalesef ki hala türkiye...

puahahaha :)
ordan oraya kavşak acılışına gidiyo bizim başkanlarımız :)

facetoface' Alıntı:
puahahaha :)
ordan oraya kavşak acılışına gidiyo bizim başkanlarımız :)

Bir türlü omurgali olmayi basaramadilarda ondan. Aaaaah söyle Amerika'ya "kardesim sen dünyanin seytanisin. Bize dost görünüp arkamizdan vuruyorsun. Simdiye kadar senin yüzünden ölen insanlarin vebali altinda kalasin. Pis kokulu Sirtlan Kümesi (Akif'in dedigi gibi)" diyen bir basbakan isterdim ama nerde bizimkilerde o yürek ? Böyle pasif bir politika izleyen bir ülke daha görmedim ben. Adeta pasif kala kala ......yapilmaktan zevk alan pasif ho..seksüellere döndük. Yasar Büyükanit'in dedigi gibi Türkiye böyle bir ülke degil. Allaha sükür zor da olsa herseyin altindan kalkariz ama bizimkilerde öyle bir yildirilmis psikoloji var ki, gücümüzü göremiyoruz.

Aman ekonomi bozulur korkusu ile bizi korkutuyorlar. Aslinda Türkiye'yi taniyanlar hicte böyle olmadigini bilirler. Türkiye'nin öyle cok baska imkanlari sanslari var ki, bence bunlari denemek böyle yasamaktan iyidir. Nereye kadar bu ? Sömürgenin modernize edilmis hali bu.Sonra ben böyle ikinci sinif ülke muamelesi gören, bakanlarinin üstü bile aranmak istenen ve kafasina cuval gecirilen ülke olmaktansa, az yerim kafam dik yürürüm daha iyi. En azindan kendime saygim olur. Bu pasif poltikacilar yüzünden Türk Halki da kendine resmen asagilikmisgibi hissetmeye basladi. Yurtdisinda Iranli bizden daha dik yürüyorlar. Biz ise besleme psikolojisi ile. Atatürk'ten sonra bir Ahmet Necat' imiz bir Caeves'imiz olmadi. Yanarim yanarim buna yanarim.

abd emperyalizmine başları dik olarak hayır diyen iki büyük lider. bide castro war. bir de atatürk wardı

Ahmedinecad çevre yapıyor desem yalan olmaz herhalded....Tüm latin amerika ülkeleri yandaş olup çıktı...Ama kendi ülkemde bu yandaşlıgı karıştıran insanlara gerçekten kızıyorum....Ortada pişmiş kelle gibi dolaşmaktan başka bişi yaptıkları yok...Teşekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri