Chat Box

HH'de Chat Box oLsun mu ?

• Kullanılan toplam oy
    79

тнєĵøкєя

Altın Üye
Reaction score
0
Arkadaşlar site için de zaten pm atarak konuşabiliriz ama chat box gıbı hızlı bi iletişim kaynağı bence iyi olur hem bizim öbürlerinden neyimiz eksik!

Anketi açtım beğenen aLır beğenmeyen oturur :D

olsun ama acık cok diyolar chat box ta [ kendi sitemden biliyorum :hhmanD]

İstismara ve suistimale açık bir alan olur. O yüzden sıcak bakmıyorum bu öneriye.

hatta şunu biLe düşündum küfür felan eden olursa bi SS aLıp şikayet eder ve probLem kaLkar

Hem reklam olur hemde sistemi çok kasar... Bence olması imkansız.

Arkadaşlar, bilmediğiniz birşey var.
Chat box- Shout Box gibi nitelendirdiğiniz eklentiler.
vBulletin sistemlerinde çok da sağlıklı çalışan sistemler değil ne yazıkki.
Yani msn messenger gibi bir performans alabileceğiniz zannetmeyin.
Heleki hackhell kadar büyük bir sitede bu eklentiyi kurmak - kullanmak hem zor hem güvensiz.
Detaylara fazla inmek istemiyorum.
Ama şunuda belirtmeliyim.
Sizin shout box ta ( chatbox) ta yazdığınız her yazı sisteme bir ağırlık demektir.
ve bunu sürekli olarak temizlemek gerekir.

Bunu otomatik yapan bir script var mı bilemiyorum.
Ancak sürekli olarak temizlenmesi şart.
Şart diiyorum çünkü Hackhell ' a o eklenti bir kurulsun biliyorum ki izdiham gibi herkes bişeyler yazacaktır.

Hadi alt yapıyı göz önüne almadık, kurduk , kurduğunuz zaman oluşabilecek problemleri bir düşünün?
Anlık iletileri kontrol edebilmek, forumu kontrol edebilmekten daha zordur.
Bizler şu halde forum içerisinde yazılan mesajlara dahi zor karşılık veriyor iken (birisi çıkıyor dinimize laf atıyor suçlu hackhell oluyor iken) böylesine bir anlık ileti sistemine güvenipte kurabilmek.
Cesaret ister..!

- 1905

Böyle birşey olabildiğince gereksiz. Anlık iletilerde küfür, reklam, argo gibi forum genelinde yasak olan şeyleri takip etmek imkansızdır. '4 saat bir tane adamı dikseniz oraya takip için o bile kaçırır. İki gün sonra işler çığrından çıktığında herkes zeytinyağı gibi davranıcaktır. Hiç gerek yok..

Yemin ediyorum 2 gündür aklımda konu açsammı die ark açmış sağolsun Bence olmalı birbirimizi daha iyi tanır ve sürekli yardımlaşma vs gibi iletişim içinde oluruz..

Yemin ediyorum 2 gündür aklımda konu açsammı die ark açmış sağolsun Bence olmalı birbirimizi daha iyi tanır ve sürekli yardımlaşma vs gibi iletişim içinde oluruz.. Ama dediğiniz gibi sorunlar çıkar bencede olmasın :)

sohbet bölümü açtık da ne oldu?

1- Sitede ciddi bi şekilde açık oluşturur.

2- Sistemi çok kasar.

3- chatbox un hızı bu kadar kullanıcıya yetmez herkez yüklendiği zaman kitlenir.

4- http://www.hackhell.com/sohbet/ bu varken chatbox gibi uyduruk bişeye gerek yok : )

bnce cok mantıklı kendi sitemde mevcut...herkangi bir istismar ve küfür anında onu chattan atıyor...denemekte fayda var....

Geri