Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
chamfer senin bugun dogum günün ve sen aramızda yoksun bilmiyorum bir daha ne zaman girersin ve anılmış oldugunu görürsün, ama özlettin kendini, iyi ki doğdun chamfer ... Hackhell'e kattıkların asla unutulmadı
tanıma fırsatım olmadı ama
reactor kardeşimin saygıyla andığı biri olduğuna göre
sanırım iyi biri ve hh ye emeği olan biri
iyiki doğdun kardeşim
umarım tekrar aramıza katılırsın
saygılarımla
Vay Be chamfer i Hiç Unutmadık Zaten Bir Olayı Vardı Hiç Unutmam Öteki Sitede Bir Olaya Sinirlenmişti Alıntı Resim Olayı Vardı Ozamanlar Gidip Bir Fuarda Kendisi Mankenlerin Resimlerini Bizzat Çekmişti ...
İyi ki Doğdun Chamfer Ama Özlettin Kendini Be
Chamfer Abim İyiki Dogdun Bu Sitede Şuanda Olan Bir ÇOk Kişi Onu Tanımaya Bilir Ama Emin OLun ki Siteye Büyük Katlıları Olan Önemli Birisi İdi HAckhell.Com İçin Chamfer Abi Seni Tekrar Aramızda Görmek Dilegi İle.
Bana Yaptıgın İyiliklerini Asla Unutmadım Banlandıgımda Sen Yardımcı Olmuştun Unutmadım.Keşke Hala Aramızda Olsan
Chmfer foruma takıldıgımda birebir tanışmasamda en sevdiğim en çaLışkan yöneticiLerden biriydi.. sağoLsun banada yardımı dokunmustu.. $u an ßana dönmesini en çok istediğiniz kim diye sorsanız Chamfer derim.. Tanıdıgım en profesyoneL ForumcuLardan.. react0r senin kadar bende özLedim emin oL.. dogum günü kutLu olsun geç oldu biraz baslıgı yeni gördüm sorry
Doğum gunun kutlu olsun chamfer ... bnmle muhabbetin olmadı ama ben sitenin başlarndan beri burda oldugum için tanımışlığım war .. paylaşımlarından az faydalanmadq ... Nice Senelere Herşey Gonlunce olsun