Chİp Set Guncellemesİnden Sonra Sorun YaŞiyorum Yardim

mic999

New member
Reaction score
0
SLM ARKADAŞLAR Asus M2N DH MARKA ANA KARTIN CHİP SETİNİ GUNCELLEDİM GUNCELLEMEDEN SONRA RESTART YAPTİ VE SAATİN YANİNDA DONANİMİ KALDİR SEKMESİ CIKTI USB FELAN SANDIM MEĞER DVD WRİTER VE HARDDİSKMİŞ
BU PROBLEMİ NASIL HALL EderiM ACİL VE ACİL YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

resim BURDA
http://tinypic.com/view.php?pic=7w7t1rp&s=1

7w7t1rp.jpg

http://tinypic.com/view.php?pic=7w7t1rp&s=1

BENİM SİSTEMDE BURDA

ASUS M2NDH WI-FI AM2 ANAKART...AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 4800+ AM2 940 ....KİNGSTOM 1 GB DDR2 667 MHZ PC2 5300 KİNGSTOM 1 GB DDR2 800MHZ ...SAPPHIRE 11096-00-20R X1650XT 256MB DDR3 PCI-E x16 DUAL DVI-I EKRAN KARTI....SEAGATE 320GB SATA2 16MB CACHE HARDDISK...NEC DVD ± 18/ DOUBLE LAYER LIGHTSCRIBE SİYAH ...AVERMEDİA AVERTV DVB-S HYBRID + FM TV KARTI...FEEL HURRICANE 550W SİYAH KASA ...SAMSUNG 20" 206BW GENİŞ EKRAN 2MS LCD MONITOR ..

biraz bekle 2-3 gün içinde illa bilen çıkar

sorun dvd writerde ise jumper lerin yerini degiştir yada kaldır yeniden kur tawsiyem jumperlerin yerini degiştir. görmezse yeniden degiştir

Görev çubuğunu sağ tıkla,özellikeri tıkla.Açılan pencerede şunları yap:

8aftrnm.jpg

bu sorun degil! o simgeyi görmek rahatsiz ediyorsa seni üstteki arkin resimle anlattigini uygula.

arkadaşım herhangi bir hata yok...

hdd ve dvd writerin sata arabirimli olduğu için bu şekilde gösteriyor... bu işareti görmen driverlerin düzgün olarak kurulduğunu gösterir. yani hiçbir sorun sıkıntı yok... doğru bir şekilde kurmuşsun...

arkadaşım herhangi bir hata yok...

hdd ve dvd writerin sata arabirimli olduğu için bu şekilde gösteriyor... bu işareti görmen driverlerin düzgün olarak kurulduğunu gösterir. yani hiçbir sorun sıkıntı yok... doğru bir şekilde kurmuşsun...

evt doğru hiç bir hata yok her şey normal çalışıyor ama dedim ya chip seti guncelletikten sonra bole cıkınca canımı sıktı

arkadaşın dediği gibi gizlemeyi biliyodum zaten ama dedim bakim başka cozum varmı diye

evt butun bağlantılar sata malum daha hızlı oluyor sata olunca bide az kablo

aslşında benimde teorim ..solemiş arkadaşr kabloları cıkarıp tekrar takamak o zaman kesin duzelir diye tahimn ediyorum ama yapmıyacam şimdi yanlış bişi yaparım daha kotu olur sorun yok gizleyip kapatacam hepiniz sağolun

arkadaşlar aynı sorun bendede var ama benim chipset guncellemeden degiL. asus lightsribe dvd rom aldım kurduktan sonra donanımı guvenle kaldır sekmesi çıktı.herşeyi kontrol ettim hiç bi sorun yok.sanırım hdd ide dvdrom sata oldugu için bu sekme ortaya çıkıyo.ama herzaman gizle seçenegini seçtim gözümün önünden yok olsun bari :)) ha bide dvdrom da jumper takılı degiL acaba ondan mı ??adsfhsdhasdrjhoaujpg :D

Geri