Cezada lider Beşiktaş

HeLLFire!

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Turkcell Süper Lig'in 17. haftasında oynanan Denizlispor maçında çıkan saha olayları yüzünden yeniden ceza alması gündeme gelen Beşiktaş'a, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından bu sezon toplam 537 bin 500 TL ceza verildi.

40050.jpg

Her yıl olduğu gibi bu sezona da şampiyonluk hedefiyle başlayan Beşiktaş, ligin daha ilk yarısında aldığı cezalarla ilginç bir rekora imza attı..

Siyah-beyazlı kulüp, 417 bin 500'ü Turkcell Süper Lig'de olmak üzere çirkin tezahürat ve saha olayları yüzünden toplam 537 bin 500 TL cezaya çarptırıldı.

BJK İnönü Stadı'nda henüz derbi maç yapmayan beşiktaş, sahasında oynadığı Sivasspor, Eskişehirspor ve Ankarügücü maçlarındaki çirkin tezahürat yüzünden katlanarak toplanan, 280 bin TL ceza aldı.

Siyah-beyazlı takımın Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildiği 13 dosyanın, 4 tanesinin deplasman maçı olması da işin başka ilginç bir yönü.

Fortis Türkiye Kupası'nda oynanan Antalyaspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediye maçlarında önce 40 bin, ardından da 80 bin TL ceza alan Beşiktaş, kupada da seyircisiz oynama ile karşı karşıya.

Beşiktaş'ın aldığı cezalar, sadece tribünlerdeki gerginlikten kaynaklanmıyor. Şeref Tribünü ve saha içinde de gerginlik de üst düzeyde. Siyah-beyazlı kulübün başkanı Yıldırım Demirören, Galatasaray derbisi sonrası sportmenliğe aykırı davranışından dolayı 40 bin TL ve 90 gün hak mahrumiyeti cezası aldı. Aynı maçta 5 Beşiktaş yöneticisi de sahaya indikleri için 15'er gün hak mahrumiyeti cezasına çarptırıldılar.

Turkcell Süper Lig'in ikinci yarısında şampiyonluktaki rakiplerinden Trabzonspor, Fenerbahçe ve Galatasaray'la sahasında karşılaşacak Beşiktaş'ın, kulüp olarak gerginliği daha üst seviyede olan bu maçlarda nasıl bir tutum sergileyeceği ise merak konusu.

NTVSPOR
26 Ocak 2009 Pazartesi

Saha Kapatma Cezasıda GeLebiLir
Çirkin TezahüratLar SöyLememize Neden oLanLar UtanSın..

toplumsal olaylara duyarlı olduğumuz kadar spor olaylarına da duyarlı olsak, tepkimizi küfürle değil de başka yollardan göstermeye çalışsak böyle olmaz. tabi federasyonun da çifte standartı ortadan kaldırması gerekiyo bu ayrıca bi parantez.

Hayır bir de hakketmeyene küfür etsek anlayacağım yasaklansın

Ulan biz küfürü kime ediyoruz bir altalta yazsanıza

toplasan bu herifler 9-10 kişi zaten..bugün futbolun altındaki dinamiti bunlar koymadılar mı??

bir de fenerbahçe özelinde ederken keyiften fenerlilerin bile makarasına ortadan ikiye yarıldığı küfürlerimiz var.. Evde 85 yaşında ananem bile duyduğunda kahkaha atıyor..

işte ekip belli zaten onlar kendilerini biliyor..

mesela ben hayatımda Özhan Canaydına küfür etmedim

Trabzonun bir başkanına küfür etmedim

rıdvan dilmene hayatımda küfür etmedim reklam setine geldi ellerine sarıldım rıdvan abi diye yerlere eğildim..

hiç mi yenmiyor bunlar bizi, hiç mi tuttukları takımı zaman zaman kollamıyorlar..

ama dün trabzon maçında fenerli futbolcunun nereye gitse gol atacağına dair kahvede yorum yapar gibi temennilerle maç anlatan adama küfür ettim evde..

trabzonlu faul yapınca buna ikili mücadele deniyor

fenerli yapınca çarpışma, akabinde centilmenlik falan yahu 5 dakika önce hakeme ana avrat küfür eden ben miyim carlos mu??

ya hadi git bi çay koy ya dedim mesela.. ne var bunda..

valla stadı kapatın

umurumuzda değil

ediyoruz

edeceğiz

hakkedene..

Geri