Ceza - Sen Oyna DiLber'in KLibi Hazır ..!

DeeRPaRtY

IRC Operator
Reaction score
0
[VIDEO]GcPakZaxVlo[/VIDEO]

cezaklip5.jpg

Son albümü Yerli plaka ile gözleri yeniden üzerine çeken ve büyük ilgi toplayan Ceza durdurak bilmeden son hızı ile yeni çalışmaları ile karşımızda.Fark var adlı klip ten sonra merakla beklenen yeni klip´i Sen oyna dilber adlı parçasına çekti.video klip görsel medya da şimdiden ilgi toplamaya başladı bile.Klip tv ekranlarında ve ceza´nın kendi fan sitesinde sevenlerinin begenisine sunulmuştur.

cezaklip1.jpg

cezaklip2.jpg

cezaklip3.jpg

cezaklip4.jpg

cezaklip5.jpg

cezaklip6.jpg

Suikast.De
Ceza-Fan.com​

oyyy aşkımın konusuna kimse yorum yapmamış =)
ben yapayım bare :D
Teşekkürler DeeRPaRtY sayende öğrenmiş olduk klip hazır olduğunu :p

ben de yapıım askının konusuna yorum:saskin

sagonun klıplerınden ıı olmadıgı kesın..

yaffu cezanın klıplerınden ne beklıosun produktorlugunu sagonun yaptıgı zamanlarda klıplerı daa guzeldı..en azından su yerlı plaka bıle daa guzeldı ama ben bunu tutmadım..

konu her zamanki gibi sago - ceza tartısmasına girecek herhalde :D bence girmesin :)

bende pek tutmadım klip i yine de gusel bea tv de kactane yayınlanan rap klibi var ki ..
TAM DESTEK TÜRKÇE RAP !!

ya konu tabıkı ceza vs sago olmıcak ama ceza cok vefasız bı ınsan..ınsan yemek yedıgı tabaga s*çmamalı hıc bı zaman..cezanın medcezır albumunun tamamı sago tarafından duzenlenmıstır ee ondan sora nooldu ceza sagoya ana avrat kaymıstır.bu yuzden ceza cok elestırılıo..nese Allahtan konu ceza vs sago olmadı:D:D:D

Geri