Ceza ft. Sagopa Kajmer - Neyim Varki

Sebastian_

New member
Reaction score
0
Benim favori şarkılarımdan biridir

Neyim Varki

Ceza ve Sagopa Ayrı

CEZA : Bi bahçemiz var , bir taraf çiçek ve bir tarafsa çöl , bir tarafta gökkuşağı öbür tarafsa çöl , sınırda kalmışlardanız biz hep sınıfta kalmışlardan çok uzaktayız , sıkıntı çekmişlere yakın bi yerde , çölde kazanılan zaferler hepsi kanla yazılır , ahmak olmasaydı insan tüm zaferler dostça kazanılırdı , her gün doğumundan gün batımına , her geceden gündüze işlenen bi suç var her bi yerde bahçemiz var , cümlelerde on defa diye dua ederdi günde bin defa , fayda yok bu çok fena , çare yok bu bir bela , sanki yoktu başta kalsın aleminde Sagopa ve Ceza rap için bi pranga

SAGOPA : İlham perilerim ve yorgun ellerim ve miskin armağan düşüncenin yanında bir emanetim bu bedene zor , yıllarım bi yetki verdi , etki tepki oldu , kendimin hodutlarında bir çiçekti mordu , onca tarla doldu , bir şafaktı maskenin duvarda yırttığı , bi takvim yaprağında geri kalan umutlar oldu , istediğim yerdeyim 1 - 2 dk. verin bu adama konuşamaz dilim tutuldu , fincan kahvem hatrına saydım , bir yudumluk aşkım gibi sarhoş , komplo ordularında diyarlarım , neyim varki rapten gari , fincan kahvem hatrına saydım , bir yudumluk aşkım deli sarhoş , komplo ordularında diyarlarım , neyim varki rapten gari

CEZA : Akarsular bu bahçelerde , kurtulur zebanilerde , akmayan suyu ve çölde , çeşmeler var herbi yerde bul , olmaya çalış bi cool , istediğimiz eksi sul , olmasın altında çul , olmasın paran ve pul , genede güllük etme 1 kere gül senede birde olsa gül bu çölde yeşerir elbet savaş biter ve bizde sınırın ortasında kaybolup giderde sözlerim , rapimizi miras bırakırız yeter

SAGOPA : Deymenin sebepsiz anlamı damarlarımda gezine dur , şakaklarımda kan birikmiş , ben bi cümlelik bi nokta değilim , şiirlerimle gömülecek adım , satırlarında geçmişim tokat izlerim anlat , ve ellerinde kara kalem kara güzüm seyirde , yollarımda yolunu gözlediğim bi yolcu , malubum yaratan Allah'ım gençliğine mahçubum , oyuncak bir tabanca elime hakim oldu çok alıştı , ben bugünde yaşıyorum , yarında mechulum , bin yasak ve bin cezayla yine nöbetmi yaşıyorum , bir bal olsam damlasam , bu yer yüzünde bir kalbim nefretim ve var olan binceza , fincan kahvem hatrına saydım , bir yudumluk aşkım deli sarhoş , komplo ordularında diyarlarım , neyim varki rapten gari , fincan kahvem hatrına saydım , bir yudumluk aşkım deli sarhoş , komplo ordularında diyarlarım , neyim varki rapten gari
-*-*-*-*- T H E E N D -*-*-*-*-

Ceza ve Sagopa Karışık

Bi bahçemiz var , bir taraf çiçek ve bir tarafsa çöl , bir tarafta gökkuşağı öbür tarafsa çöl , sınırda kalmışlardanız biz hep sınıfta kalmışlardan çok uzaktayız , sıkıntı çekmişlere yakın bi yerde , çölde kazanılan zaferler hepsi kanla yazılır , ahmak olmasaydı insan tüm zaferler dostça kazanılırdı , her gün doğumundan gün batımına , her geceden gündüze işlenen bi suç var her bi yerde bahçemiz var , cümlelerde on defa diye dua ederdi günde bin defa , fayda yok bu çok fena , çare yok bu bir bela , sanki yoktu başta kalsın aleminde Sagopa ve Ceza rap için bi pranga , ilham perilerim ve yorgun ellerim ve miskin armağan düşüncenin yanında bir emanetim bu bedene zor , yıllarım bi yetki verdi , etki tepki oldu , kendimin hodutlarında bir çiçekti mordu , onca tarla doldu , bir şafaktı maskenin duvarda yırttığı , bi takvim yaprağında geri kalan umutlar oldu , istediğim yerdeyim 1 - 2 dk. verin bu adama konuşamaz dilim tutuldu , fincan kahvem hatrına saydım , bir yudumluk aşkım gibi sarhoş , komplo ordularında diyarlarım , neyim varki rapten gari , fincan kahvem hatrına saydım , bir yudumluk aşkım deli sarhoş , komplo ordularında diyarlarım , neyim varki rapten gari , akarsular bu bahçelerde , kurtulur zebanilerde , akmayan suyu ve çölde , çeşmeler var herbi yerde bul , olmaya çalış bi cool , istediğimiz eksi sul , olmasın altında çul , olmasın paran ve pul , genede güllük etme 1 kere gül senede birde olsa gül bu çölde yeşerir elbet savaş biter ve bizde sınırın ortasında kaybolup giderde sözlerim , rapimizi miras bırakırız yeter , deymenin sebepsiz anlamı damarlarımda gezine dur , şakaklarımda kan birikmiş , ben bi cümlelik bi nokta değilim , şiirlerimle gömülecek adım , satırlarında geçmişim tokat izlerim anlat , ve ellerinde kara kalem kara güzüm seyirde , yollarımda yolunu gözlediğim bi yolcu , malubum yaratan Allah'ım gençliğine mahçubum , oyuncak bir tabanca elime hakim oldu çok alıştı , ben bugünde yaşıyorum , yarında mechulum , bin yasak ve bin cezayla yine nöbetmi yaşıyorum , bir bal olsam damlasam , bu yer yüzünde bir kalbim nefretim ve var olan binceza , fincan kahvem hatrına saydım , bir yudumluk aşkım deli sarhoş , komplo ordularında diyarlarım , neyim varki rapten gari , fincan kahvem hatrına saydım , bir yudumluk aşkım deli sarhoş , komplo ordularında diyarlarım , neyim varki rapten gari

-*-*-*-*- T H E E N D -*-*-*-*-

Geri