cevabınızı bekliyorum..

smyomm

New member
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar,ben siteye yeni üye oldum..Sizden ip ve facebook hakkında birkaç bilgi almak istiyorum..yardımlarınızı esirgemezsiniz umarım..acaba hangi foruma yazmam gerekiyor..bu bilgiyi alabilmem için?

Siz sayın üyelere şöyle bi soru yönelteyim o zaman..

Arkadaşlar beni fake bir facebook üyeliğinden rahatsız ediyorlar.savcılığa vereceğim bu pazartesi.Acaba bu kişi eğer evinden attıysa bu mesajı ip adresinden bulunabilirmi..Savcılığın araştırması sonucu?

Cevabınızı bekliyorum..Sanırım Facebook Türkiye Temsilciliği olmadığı için böyle bir bilgi edinmem zor olacak,facebook türkçe page'lendi..Acaba Türkiye Temsilciliği edindimi?

Cevaplarınızı esirgemeyin lütfen..Şimdiden teşekkür ediyorum.

acil cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar..

merhaba arkadaşlar,ben siteye yeni üye oldum..Sizden ip ve facebook hakkında birkaç bilgi almak istiyorum..yardımlarınızı esirgemezsiniz umarım..acaba hangi foruma yazmam gerekiyor..bu bilgiyi alabilmem için?

Siz sayın üyelere şöyle bi soru yönelteyim o zaman..

Arkadaşlar beni fake bir facebook üyeliğinden rahatsız ediyorlar.savcılığa vereceğim bu pazartesi.Acaba bu kişi eğer evinden attıysa bu mesajı ip adresinden bulunabilirmi..Savcılığın araştırması sonucu?

Cevabınızı bekliyorum..Sanırım Facebook Türkiye Temsilciliği olmadığı için böyle bir bilgi edinmem zor olacak,facebook türkçe page'lendi..Acaba Türkiye Temsilciliği edindimi?

Cevaplarınızı esirgemeyin lütfen..Şimdiden teşekkür ediyorum.

Savcılığa gidersen yüksek oranda bir cevap alırsın... Eğer devamlı şekilde rahatsız ediyorsan için rahat olsun rahat bulurlar

walla söyle dieyim.emniyetin bilgi işlem merkezine ihbarda bulunursanız size gerekli bilgiyi vereceklerdir..:D

Geri