Cesur Yürek Resmen Timsah

admiral

New member
Reaction score
0

Türkiye'de oynadığı dönemlerde taraftarların Cesur Yürek lakabını taktığı Tuncay Şanlı, kendisini 3 yıllığına Bursaspor'lu yapan sözleşmeye imzayı attı. Tecrübeli futbolcu formayı giymek için sabırsızlandığını belirtti.

Tuncay Şanlı, kendisini 3 yıllık Bursasporlu yapan sözleşmeyi dün imzaladı. Sabah saatlerinde kente gelen ve sağlık kontrolünden geçirilen tecrübeli futbolcu, imza töreni sonrasında Yeşil-Beyazlı forma ile boy göstermek için sabırsızlandığını söyledi. Bursaspor ile şampiyonluk yaşamak istediğini belirten Tuncay, “Seyircisi muhteşem olan bir atmosferde oynamak bana gurur verecek. Tüm tecrübemi saha içinde ve dışında katkı sağlamak için kullanacağım” diye konuştu. Tuncay açıklamalarını şöyle sürdürdü:

‘Futbola açım’

“Avrupa’da tecrübe kazandım. Dönem dönem oynamadığım zamanlar oldu. Profesyonellikte oynasanız da oynamasanız da bulunduğunuz formanın hakkını vermeye çalışıyorsunuz. Ben çok konuşan biri değilim. Benim en iyi konuşacağım yer sahadır. Sahaya çıkmak için de sabırsızlanıyorum. Avrupa’da oynamak da çok önemli. Ben de bu hedefler doğrultusunda öncelikle Türkiye şampiyonluğu yaşamak istiyorum.”​

Ekli dosyalar

• Andre_Santos_Wallpaper_by_gokhanbarlas.jpg
    Andre_Santos_Wallpaper_by_gokhanbarlas.jpg
    48.6 KB · Görüntüleme: 86
Geri