Cesur Sahneler Ses Getirmişti

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
Fadik Sevin Atasoy, 'Zeynep'in 8 Günü' Adlı Sinema Filminde Oynadığı Sevişme Sahneleri ile İlgili Konuştu

cesur-sahneler-ses-getirmisti_o.jpg

FADİK SEVİN ATASOY, 'ZEYNEP'İN 8 GÜNÜ' ADLI SİNEMA FİLMİNDE OYNADIĞI SEVİŞME SAHNELERİ İLE İLGİLİ KONUŞTU

Filmin sadece bu sahnelerden ibaret olmadığını söyleyen genç oyuncu, 'Zeynep'in 8 Günü filmi dünyanın bütün festivallerinde yer alacak bir film. Şunu söylemek istiyorum, günümüz tekil hayatında dünyada ve ülkemizde Zeynep karakteri gibi yaşayan milyonlarca kadın var. Ben Zeynep gibi bir kadını bu rolle ortaya koydum. Yüreğimle, gözümle, tenimle ve bedenimle. İnsanlar ise bu sahneleri farklı şekillerde değerlendirdi. Ben Zeynep'ler adına utanç duyuyorum. Ezilmiş, anti sosyal, aşktan kaçmış ve daha sonra aşkı bulmuş insanlar sayamadığımız kadar çok. Ben bu roldeki sahnelerimden dolayı asla utanmadım, aksine bazı şeyleri gün ışığına yansıtmakla büyük bir başarıya ulaştım' dedi. (Gecce.com)

keşke cesur sahnelerden de bir kaç kare görebilseydik :D

o sahnelerı bızzde goresek kotu olmazdı dımı bır ayarlasan ii olur vallahııı insanı merak içinde bırakıyorsun

Geri