''Cesur Hırsızlar Partisi'

Serdengeçti

Banned
Reaction score
0
Tuncay Güney'den şok iddialar: ''Cesur Hırsızlar Partisi'', Ergenekon'u himaye ediyor..

Tuncay Güney, 32. Gün'ün ardından ilk kez Ergenekon'u bu kadar ayrıntılı anlattı. Kanada'daki özel korunan evinde Ergenekon gerçeklerini anlatan Güney, görünen kadar görünmeyelerinde Türkiye'yi korkutması gerektiğini iddia etti.

Kanada'da kameralar ile korunan evinde TVNET Haber editörü Bedir Acar'a 6 saatlik röportaj veren Tuncay Güney, Türk televizyonlarında ilk kez, ayrıntılı şekilde Ergenekon'u anlattı.

Türkiye'yi sarsan soruşturmanın en çok tartışılan isimlerinden biri olan Güney'e göre, Ergenekon'da bugün gelinen nokta, buz dağının sadece görünen yüzü. 1950'li yıllardan itibaren devlet içinde örgütlenen bir yapı olduğunu anlatan Güney'e göre, Ergenekon, Susurluk'un babası.

Güney, TV Net'te dün akşam ilk bölümü yayınlanan röportajında, Ergenekon örgütü ve soruşturma ile ilgili olarak, şu çarpıcı bilgileri verdi: "Ergenekon çözülürse sistem çöker. Cesur Hırsızlar Partisi, Ergenekon'u himaye ediyor. Ergenekon'un sermaye boyutuna ve sistem içindeki uzantılarına dokunulmamıştır. Küçük parmağı kesilse ne olur. Örgüt kendini yeniler. Sistem devam eder."

Yedi yıl önce, 9 gün boyunca işkence gördüğünü belirten Güney, bildiği her şeyi açıklamak için uygun fırsatı bekleyeceğini söyledi. Güney, 'İki grup arasında kaldım. İşkence ile ruhumu kararttılar. Avucumu açtım merhamet dilendim, elimde sigara söndürdüler” dedi.

http://www.haber3.com/news_detail.php?id=395262

Cesur Hırsızlar Partisi

baş harflerini birleştirince bilin bakim ortaya ne çıkıyor

ya müdahilin rengide belli oldu.Adam resmen CHP düşmanı anlayın artık.AKP'nin hırsızlıgından bahsetseydi gerçekten şaşardım.Şifreler tek tek çözülüyor.

Cesur Hırsızlar Partisinin ergenekonu himaye ettiğini söylemesi çokta şaşırılacak bişey değil.

baykalın bağırtılarına bakarak bunu anlamak mümkün. :D

Cesur Hırsızlar Partisi

baş harflerini birleştirince bilin bakim ortaya ne çıkıyor

Tuncay Güney CHPye bunu söylerse bende AKP'ye Atatürk Karsiti Parti diyebilirim. Bas harlerini birlestir bakalim ne oluyor.

Ayip ya devletin kanali kacak olan birisini-ki kendisi yahudi yani dincilerin baska zamanlarda etmedikleri küfür kalmayan bir irktan- tvye cikariyor ve 4 saat boyunca muhalefeti suclamasina ve akpli olmayan önüne gelen herkese camur atmasina izin veriyor. Tuncay Güney'in bu aciklamalariyla Ergenekon davasinin siyasi oldugu bir kez daha kanitlanmis oldu.

çok iğrenç arkadaşlar. bu oyuna gelmeyin. çünkü partilerin başındaki kişiler kim olursa olsun o partileri destekleyenler biziz. yani hepimiz. bu konuyu ciddiye bile alıp yorum yazmayacaktım ama iş çığrından çıkacağa benziyor. bu soytarı herifi ciddiye alıp, başlığı böyle bir yazı sunanların derdinin ne hak, ne hukuk, ne demokrasi olduğunu düşünmüyorum. düpedüz provakasyon yapılıyor. saygılarımla...

biz laf oyunlarını en son ilkokulda yapıyoduk çok seviyeli konu olmus tşkler =)

http://www.hackhell.com/serbest-kursu/534324-chpnin-israil-sevgisi.html

ne büyük çelişki dimi bi yandan chp yi yahudi sevdalısı olarak göstermeye çalısıyosunuz bi yandanda bi yahudinin söylediklerine sığınıp saldırıya geçiyosunuz =)

siyasi görüşünü gerçekten merak etmeye basladım..büyük ihtimalle ekonomik ve sosyal düşüncelerin YOK..

tek derdin CHP... hatta bunun için çogu kez kendinle bile çelişiyosunki en güzel örneklerden birini verdim...

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma ;) 2-3 internet haberi (sadece CHP karsıtı) kopyalayıp yapıstırmakla... ne kendin için ne bu devlet için bişey yapabilirsin..;)

Arap Kürt Partisi hırsızlığın kitabını yazmışken diğer hırsızlar cesur olsa ne olur ....

İşçi partisi avukatı programa bağlandığında yusuf etti ama ya bazıları programdan biran önce düşürmek için elinden geleni yaptı ya spiker olacak yaratık ne oldu aslandınız kaplandınız ya adam 2001 yılında yapıldığı söylenen sorgu tutanaklarında diyor ki Bir arkadaşından bahsederek o benden 3 yaş küçük diyor şimdi ben 33 yaşında olduğuma göre diyor oda 30 yaşında falandır diyor eee sen 33 yaşında burda sorgulanıyorsan eğer senin şu anki yaşın zaten 37 yani 2005 yılında burada sorgulanmışsın demektir hani sen 8 yıldır Türkiyeye giriş yapmamıştın neolacak şimdi peki giriş yaptıysan neden şovalye savcı Zekuş seni tutuklamadı çünkü bu herifin hakkında Gıyab-ı Tevkif kararı var yani görüldüğü yerde tutuklama kararı var yani savcı en büyük hukuksuzluğu yapıp tüm kanunlara karşı gelerek suçlu bir kişiyi muhatap alıp onu sözüm ona sorguluyor bırakın Allah aşkına ya trt spikerinin halini görmedinizmi ne diyeceğini şaşırdı efendim süremiz çok kısaldı süremiz bitti dedi Hasan Basri ÖZBEY den sonra 90 dakika program devam ett yuh yuh yuh artık

adam gayet mantıklı konuşuyor.Akıl hastanesinden kaçmış da değil ...yakında nolcanı görecez...

bu memelekette hala chp yi savunanlar varsa yuh diyorum....
ne verdi chp bu ülkeye ....
kendi kendilerini kandırmaktan başka bi şi yapmıyolar.
Atatürkümüzün büyüklüğü tartışılmaz.
ama sıkıştıklarında
Atatürk ,laiklik bilmem ne...
taşdevrinde yaşamıyoruz. 21.yüzyıldayız...

€rd@ls10;3951879' Alıntı:
adam gayet mantıklı konuşuyor.Akıl hastanesinden kaçmış da değil ...yakında nolcanı görecez...

bu memelekette hala chp yi savunanlar varsa yuh diyorum....
ne verdi chp bu ülkeye ....
kendi kendilerini kandırmaktan başka bi şi yapmıyolar.
Atatürkümüzün büyüklüğü tartışılmaz.
ama sıkıştıklarında
Atatürk ,laiklik bilmem ne...
taşdevrinde yaşamıyoruz. 21.yüzyıldayız...

Asil ben sana yuh diyorum.
Ne yapti akp ülkeden bir seyler vermek disinda.
Ne kadar devlet markasi varsa amerikalilara yada dincilerin görünüste hic sevmedigi yahudilere satilmadi mi.
Kendi kendini kandirmaktan baska is yapmayan kim.
Dinimizin büyüklügü tartisilmaz ama slkistiklarinda türban, din elden gidiyor falan.
Evet cok dogru tasdevrinde yasamioruz ve bunu anlamasi gereken kesim acaba kim ve unutmayin burasi arap devleti degil. Burasi Türkiye Cumhuriyeti .

Edit: Yeni slkisma bahanelelerini yazmamisim Ergenekon.

Asil ben sana yuh diyorum.
Ne yapti akp ülkeden bir seyler vermek disinda.
Ne kadar devlet markasi varsa amerikalilara yada dincilerin görünüste hic sevmedigi yahudilere satilmadi mi.
Kendi kendini kandirmaktan baska is yapmayan kim.
Dinimizin büyüklügü tartisilmaz ama slkistiklarinda türban, din elden gidiyor falan.
Evet cok dogru tasdevrinde yasamioruz ve bunu anlamasi gereken kesim acaba kim ve unutmayin burasi arap devleti degil. Burasi Türkiye Cumhuriyeti .

Edit: Yeni slkisma bahanelelerini yazmamisim Ergenekon.

chp verdi bu ülkeye ...50 senedir iktidar yüzü bile göremedi sol...
niye göremedi acaba bunu sorgumak lazım...
%20 potonsiyel o kadar

€rd@ls10;3952839' Alıntı:
chp verdi bu ülkeye ...50 senedir iktidar yüzü bile göremedi sol...
niye göremedi acaba bunu sorgumak lazım...
%20 potonsiyel o kadar

50 yildir iktidar yüzü bile görmeyen bir parti verdi ha ülkeyi. Kendi dediklerinle celisiyorsun ki sende gayet iyi biliyorsun ama bilmemezlikten geliyorsun ki en cok özellestirme- diger adiyla satis- akp döneminde yapildi.
Gir su sayfaya daha giris sayfasinda Milli Piyango'nun, Tekel'in, Devlet Demir Yollarinin, Baskent Elektrigin ve daha bir cok yerin satisini göreceksin. Dikkat et sayfa devletin resmi sayfasi yani radikalyorum falan gibi sacma sapan sayfalarda degil.

http://www.oib.gov.tr/

Tuncay Güneye bukadar öfkenin sebebi belli

yıllarca ergenekon terör örgütü nün an yakın işlerinde kullanılmış bu adamın bugünlerde bu örgütün tüm pisliklerini anlatması ergenekoncuları hop oturtup hop kaldırtıyor

hiçbir zaman cumhuriyet halk partisi (chp) açılımını kullanmadılar her fırsatta halkı ezdiler vella en iyi açılımı etö kkaçağı verdi CESUR HIRSIZLAR PARTİSİ, merak ediyorum bu adam niye alenen böyle bir ifade kullandı::::::?????????

K€LKiTLi;3953528' Alıntı:
Tuncay Güneye bukadar öfkenin sebebi belli

yıllarca ergenekon terör örgütü nün an yakın işlerinde kullanılmış bu adamın bugünlerde bu örgütün tüm pisliklerini anlatması ergenekoncuları hop oturtup hop kaldırtıyor

Ben sizin Tuncay Güney'e olan bu sevginizi anlamiyorum. Adam yahudi baska zamanda etmediginiz küfür kalmayan bir dinden ki o dine de sonradan gecmis. Ayrica gay.
Yoksa ikisini de seviyor musunuz?:durdurun

Ne kadar seviyeli üyelerimiz var tebrik ediyorum sizleri
3 üye cezalı, hakaret ve küfür etmeye devam edin
Burada bekliyor olacağım...

Ne kadar tarafsız modlarımız var.

Alışılmışın dışında birşey söylesek hakaret yediğimiz yetmiyor bir de ceza alıyoruz.

Cesur Hırsızlar Partisinin zaten kökü hırsızlığa dayalı...

Cedleri İttihad Terakki memleketin borcunu 400 milyon altına çıkarıp memleketi savaşa atıp kaçıp gittiler.

Savaştan sonraki Cesur Hırsızlar Fırkası da tıpkı ataları İttihad Terakki gibi memleketi soyup soğana çevirdiler.Sadece bizim ülkeyi değil Hind Müslümanlarının parası ile ... Bankasını kurup dolandırıcılıklarını dünyaya açıldılar.

Daha sonra bir Kambur Rıza var ki bilin bakalım hangi İSMETsizin kardeşi?

CHP'nin tek parti diktatorya öncesi ve sonrasında yaptığı hırsızlıkları belki Morrison Süleymanın kendi ve yeğeni bile yapmamıştır.

Ben şunu diyorum hırsız kimse cezasını bulsun.Ama benim hırsızım iyi seninki kötü mantığında olunmasın.Bu forumda bunu körükleyen çok ulusalcı(!) arkadaşlar var.O yüzden önce ...Bankası ve diğer KAMBURları düzeltin.

Geri