Cesaret dediğin bir anlık sabırdır!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dussssss

New member
Reaction score
0
Konuyu burada açtım ve burada bitirmek istiyorum.

Bazı arkadaşlarımız bildiği gibi bir “Protype” adlı Oyun Moderatörü tarafından kötü muamelede bulunulmuş ve olumlu PM’lerime hakaret dolu içerikli cevaplar almıştım.

Şimdi ise bu konuyu açmamın nedeni ise arkadaşımızın bana dönerek özür dilemesi oldu mademki şikâyetimi buraya açarak belirtmiştim, olumlu yanıtını da buraya yayınlamam gerekiyordu.

Şikâyet konum “Moderatör olmak şantaj yapmak mı?” adlı konunun kapanışını yapan “reactor” adlı Webmaster konuyu neden kapattığı sorgulamıştım ve buna bağlı bir özel PM atmıştım, konuyla ilgili bunların Orijinal versiyonları alttadır.

Gönderen: dussssss

Sayın Yetkili;

Hala derdimi anlatamadığımı düşünüyorum.
Hep aynı noktaya geliyoruz.
Sana nasıl yaklaşılırsa öyle yaklaşılmıştır diye bahsetmişsiniz.

Ama benim nasıl yaklaştığım ve nasıl bir davranış gösterdiğim verdiğim maillerde yeteri kadar açıkça gözüküyor.

Ve aldığım maillerde ise bir Moderatörün yapmış olduğu tüm terbiyesizlikleri sergilemem ve bu konunun kapatılması ise bence bir ayıptır.

Nedeni ise tek taraflı düşünme psikolojisinin altından kalkmamamızdır, sorun her zaman bu olmuştur.
Burada bir ibreti alem sergilenmiş ve bir Moderatör bunun altında kalmıştır.
Moderatörlüğün bu kadar kolay olduğunu bilmiyordum. Eğer Moderatörlük buysa ben alasını yaparım dedim ve sözümün sonuna kadar arkasındayım.

Unutmayalım ki her insan göründüğü gibi değildir.

O yüzden de benim imzam hiç bir zaman değişmeyecektir
Önemli olan insanlık...

Not: Açtığım konulara bakmanızı öneririm.

Bunun cevabı bir msn adresi olarak geldi.

Bu PM sonrası “Protype” adlı kullanıcının PM si

Gönderen: Protype

Merhaba dussssss,

Bugünkü yaşanmış olan tartışmadan dolayı özür dilerim. Biraz saygısız davrandığımı fark ettim. Yazdığın mesajlar ile ne denli seviyeli olduğunu gösterdin bunun için teşekkür ederim yapmış olduğum hatanın farkına varmamı sağladı..

Fakat belirtmek istediğim bazı şeyler var.. Oyunlar hakkında yeteri kadar bilgim mevcut GameSpot gibi yerlerde Elit bir üye olarak bunları söyleyebiliyorum en azından. Ama sana göre böyle olmamış olabilir. Bir şeyler öğrenmek bizimde şansımızadır. Bundan sonra paylaşımlarını daha dikkatli yaparsan hem ben bildiğim şeyleri tekrar edip pekiştiririm, hem de userler bilgi kazanmış olurlar. Ama paylaşım yaparken lütfen kurallara uygun bir şekilde yap ki konun ve yazdıkların boşa gitmesin..

Son olarak bugün gördüğün gerçek yüzüm değildi. Biraz asabilik var üstümde gerek özel hayat gerekse ailesel yaşadıklarımın stresi olsa gerek. Tekrardan özür dilerim.
Herhangi bir problemin, sorun olursa buradayım.

Saygılarımla,

Hackhell Oyun Bölümü Sorumlusu PRotype.

Bu PM geldikten sonra kafamda gayet hoş düşünceler oluştu ve en azından kullanıcının hatayı kabul etmesi beni bir nebze olsa da sevindirmişti.
Sonra kapanmış konuma bir yorum yapılmıştı yorumu yapan “KarMa” adlı yönetici (WebMaster) idi “Protype” özür dilemesi gerektiğini söylüyordu.(Bu yorumu da aynen aşağıda yayınlıyorum)

Karma’nın yapmış olduğu yorum

Konu kapatılmış yorum yapıyorum kusura bakmayın =)

Konuyu açan arkadaşımızın görev isteme sözünü ciddi bulmuyorum mecazi anlamda söylediğini düşünüyorum bu denli saygılı aklı başında yorumlar yapan birisinin görev verilmeyeceğini bile bile görev isteyeceğine ihtimal vermiyorum.. ayrıca pm'ler konusunda hoş olmayan sözler sarf edilmiş. PRo'ya yakıştıramadım. Haklıda olsa haksızda olsa bir özür borçlu olduğunu düşünüyorum saygılar.

Sonra bu görünenler karşısında Şeytanın Avukatlığını yaptım.

İlk olarak “Protype” özel olarak yapmış özrün mimarileri arasında kendi içinden değil de başkalarının telkinleriyle yaptığını düşünüyorum.
Açtığım konuda (Moderatör olmak Şantaj Yapmak mı?) yeteri kadar yazı yazmıştı suçlamalar içeren ve yeteri kadar konuşmaları ile kendi kişiliğini gözler önüne sermişti.
Burada özür dilemesi benim için yetecekti ama kendisi kendini haklı göstermeyi seçti birkaç kullanıcıyı da arkasına alarak çünkü kendinin konumuna dokunamayacağını adı gibi emindi.

Ta ki kapatılan konuya yorum yapan “KaRma” adlı yöneticinin yapmış olduğu (Webmaster) konuyla ilgili yorumuna kadar…

Buradan benim çıkardığım şu özür dilemek bir erdem göstergesidir, ama bu erdemi başkalarının telkinleriyle yapmaksa bir cesaretsizlik örneğidir.

Son olarak bu kadar yapılan laf ebeliğinin de benim açımdan bir bedeli olmalıydı bu bedeli üyeliğimin kapatılarak ve bu foruma bir dağa kesin suretle girmemekle ödeyebilirim.

Herkese saygılar;

Kalın sağlıcakla…

Önemli Olan İnsanlık…

özür dilemek kişinin kendisine kalmış, şikayet başlığı açıp bunu bu şekilde zorla alamazsın.
PM var, özelden halletsen işini bu kadar cümle(lere) gerek kalmazdı...

önemli olan insanlık diyorsun,,,ama hala senden özür dilemiş insanı burada(karma)nın dayatmasıyla özür diledi diyorsun,,insanlığa değer katan olgulardan biriside hoş görüdür,,senden özür dilemiş arkadaşı burada daha fazla rencide etmenin,,konuyu daha fazla uzatmanın gereği varmı:goz:

Konu dikkatimi cekti İlginc..
Su Konuda Hak vereyimki bazı Moderatörler Dost Canlısılar. Bazıları İse Aksine zıt sert kaba ve kendini beğenmiş tavırları var.
Dost Olarak Örnek verebileceğim. Dostyuz,Karma,Lazish gibi.
Ben Kimseyi Eleştirmiyorum. Herkezin Kendi Kişiliği. ama Bu Kişiliği yansıtırken karsındakınınde ınsan olduğunu dusunerek bıraz daha saygılı davranabilme ihtimalide bulunmalıdır.

Pm olarak tabir edilen msjlar özelde kalması gereken msjlardır;burda herkese yayınlanıcaksa özel olmasının ne anlamı varki !?

Sen şimdi o kadar olaydan sonra bu konuyu açarak "işte bakın ben büyüklüğümü kanıtladım,alkışlayın beni" demeye getiriyosun lafı..!

Bence daha fazla küçültme kendini !

bencede konuyu açma sebebini ortaya koyuyorsun yavaş yavaş. bakın nasıl yola getirdim diye. ilk konuda sanada PRotype isimli yöneticiyede hak vermiştim. sen konuyu başka boyutlara taşıdın burada. şu anda ise sonuna kadar PRotype' a katılıyorum. adamın pm lerini ortalığa döküyorsun. o büyük bir erdem göstermiş özür dilemiş ama, keşke dilemeseymiş diye düşündüm bu yazılanları okuyunca. olmadı, olmadı.

Olmuş Bitmiş Bi Olayı Neden Tekrar Alevlendiriyosun Bu Konuyu Acma Nedenin Açıksacı Protype'yi Aşagılamak... Bu Konuyu Acarak Protype'yi Küçültemedin Aksine Ne Oldugunu Gösterdin Bize :vur

Gereksiz - Boş - Amaçsız Konu...
PRotype Kendine yakı$anı yapmı$ özür dilemi$ ama sen $ova çevirmeye çalı$ıyosun sanırım?
aLkı$...

ya dostum sen nesin kibarlık abidesi fln mı?çocuk kabul etmiş işte saygısızca davrandığını hala uzatıyosunda uzatıyosun istersen protype'i senin eve temizliğe yollayalım belki o zmn affedersn

ßenim TeLkinim söz konusu evet.. Eğer ben birinin büyüğüysem küçüğüme yoL gösteririm kendi çapımda.. PRotype'da benim küçüğüm belki benim öğütLerime , öneriLerime ihtiyacı olmayacak kadar oLgundur beLki değiLdir ama yaptıgının yanLış oLdugunu söyLedim ve bi süre msn de konuştuk.. bunLarı sana açıkLamayada mecbur değiLim..Benim TeLkinim Sonucu senden Özürde diLemezdi ama O hatasini anLamış Özür diLemiş ßen ßi dayatmadada buLunmadım..

Son zamanlarda başıma forumla ilgili talihsiz bir olay cereyan etti ve bunu siz saygı değer “Hackhell” adlı kullanıcılara ve Adminlere anlatmak gereğini hissettim.

Üstteki Sözü Sen SöyLemi$tin..ßizde senin söyLedikLerini KaâLe aLdık konuyLa iLgiLendik hatası için özür diLemesi gerektiğini söyLedik.. Sen Bu Özrü kabuL etsende Etmesende Bu konu kapanmıştır gerekLi açıkLamaLar yapıLmı$tır.. Foruma KattıkLarın ve bundan sonra katacakLarın için T$kLer..

cLosed

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri