cepten nete girmek yardım lütfennn

melliibo

New member
Reaction score
0
konu doğru yerdemi bilmiyorum ama bi sorum olacak

e65 marka nokia bi telefonum var wireless özelliğide var telefonun ,bu telefonu bilgisayarıma bağlayıp wireless özelliğini kullanarak internete bağlanabilirmiyim

cevaplarınız için teşekkürler

telefonunu modem olarak ayarlaman gerekecek

ayrıca pc ye bağlantıyı sağlayacaksın tabiiii

bağlantı ayarlarında da sorun yaşarsın eminim

hizmet sağlayıcının numarasını alman lazım bağlantıyı sağlayabilmek içinnn

benim anlatmak istediğim aslında şu telefonum wireless bağlantılar buluyo bende bu bağlantıları kullanarak internete girmek istiyorum telefonu usb den bağlayıp bu wireless bağlantıları kullanarak internete girmek

bu kadar mı yani yardımlar kırk yılda bi bişey sordum hiç cevap yok :(

valla nokia pc suite üzerinden telefonun wap, gprs ve edge özelliklerini kullanarak telefon üzerindeki internet i bilgisayarına paylaştırabiliyorsun ama wirelles için bu geçerlimi bilmiyorum.
sen telefon üzerindeki wirelles özelliğini pc wirelles kart gibi çalışmasını istiyorsun anladığım kadarıyla!
bunun bence tek çözümü yani öyle bir çözüm varsa nokia pc suitin en son versiyonunu(tabi e65 için uygun olanını) pc ne indirmen, kurman ve telefonunu pc suite tanıtman. sonra pc suite üzerinde internete bağlan gibi bi ibare var onu tıkla. orda sana (telefon üzerinden) hangi yolla internete bağlanayım diye soruyor. gprs üzerinden girilebiliyor bunu biliyorum ama wirelles varmı bilmiyorum.

Geri