beco52
New member
Arkadaşlar 2 hafta önce gittigidiyordan bir iphone almak için geziniyordum ki bi ilana gözüm takıldı iphone 3g 16gb takas olur .... Kişiye site üzerinden msj attım ve bende takas düşünüyormuşsunuz neyle takas edebiliriz dedim henüz 2 aylık sony ericsson w880i telefonumu + masa üstü bilgisayarımı vereyim öğrenciyim dedim bilgisayar evde bir işime yaramıyor nasılsa diyerekten teklifi söyledim ve karşı taraf kabul etti bu arada bu konuşmalar turkcell de yapıldı. Adamla güven olayını söyle halledecektik ben ona telefonu yollayacaktım o iphoneyi yollayınca bilgisyarımıda yollayıp helalleşecektik. Adama telfonu yolladım beni 1 hafta kargoda kayboldu vs vs.. yalanlarla oyaladı ve sonra da hattını kapattı bir daha açmadı ben Adamın adını biliyorum şimdi bu konuda polise falan başvursam bi sonuca ulasabilirmiyim ? adını oturdugu yeri telefon numarasını biliyorum telefonun kutusuyla yollamıştım ve garanti belgeside içindeydi aptal kafam işte ... Arkadaşlar lütfen bu konuda birşey yapılabilirse bana yardımcı olun ve bir yol gösterin ilginiz için tşk ederim