Cep Telefonunuzu Türkçe Yapın (1- Nemesis Serv.Suit10.38./ 2-NokiaSoftwareUpdater_tr)

mustiesk

New member
Reaction score
0
1-Yurt dışından gelen, menüsü ingilizce olan Nokia marka telefonlara kendiniz PC nizden USB bağlantısı yaparak türkçeleştirebilirsiniz.

2-Yada yazılımınız mı eski, NOKİA nın kendi sitesinden yazılımını güncelleştirebilirsiniz.

Bunun için yapmanız gereken ekteki dosyayı indirip içindeki 2 adet programı kullanarak word dosyası içindeki yapılan tariferi uygulamanız.. sadece bu kadar..

Ayrıca bu işlemi nokianın kendi programı ve sitesinden yapıyorsunuz...

Merak eden arkadaşlar www.nokia.com.tr adresine girerek nokianın güncelleme konusunda tavsiyede bulunduğu ve yazılımları kendi sitesinden verdiğini görecektir... Benim verdiğim paylaşımda bir update programı birde telefonu türkçe olmayan telefonlarını update etmeden önce ufak bir kod değişikliği ile türkçe olarak update etmesini sağlayan program var...

işte link:

http://rapidshare.com/files/82101172/turkcelestirme__Nokia_.rar.html

Tabiki teşekkür ve yorum almak isterim.

sağ ol kardeş güzel birşeye benziyor ama henüz ihtiyacım olmadı benim :D

Tabi ihtiyaç duyanlar için yararlı

emeğine sağlık

Emeğine SaĞLıK... ;)

hay sagolasin arayipta bulamadigim bir program umarim tum nokia modellerine oluyordur ??? birde sim kilitlerini kiracak bir program olsa ne iyi olurdu ama... emegine saglik

sim kilit kırmak içinde program var upload edince onuda eklerim..

hay sagolasin arayipta bulamadigim bir program umarim tum nokia modellerine oluyordur ??? birde sim kilitlerini kiracak bir program olsa ne iyi olurdu ama... emegine saglik

daha çok usb bağlantısı yapılabilen nokia telefonları desteklemektedir. Programı çalıştırdığınızda yeni sürümü yada güncellemesi varsa görürsünüz ve yükleme yapabilirsiniz...

yanlız çok risklidir. chazın durumuna göre farklıklık göstere biliyor chazınız çöktüğü taktirde kesnlikle mesuliyet kabul etmiyorlar..bence uzak kalın bilir kişi olarak konuşuyorum

yanlız çok risklidir. chazın durumuna göre farklıklık göstere biliyor chazınız çöktüğü taktirde kesnlikle mesuliyet kabul etmiyorlar..bence uzak kalın bilir kişi olarak konuşuyorum

Telefoncuların kullandığı sistemde budur.. Telefoncuya götürdüğünüzde 30-40 liranızı alacaktır.. Aynı sistemi kullanarak... Verilen uyarıları dikkatle okuyup yerine getirdiğinizde birde kesintisiz güç kaynağı olan bir pc de elektrik kesintisi ihtimaline önlem olarak.. hiç bir sorun olmayacaktır.. :)) son çare götürürsünüz telefoncuya yükletirsiniz yani ne sorunu olacak ki arkadaşım.. Software ini değiştiriyorsun mekanik bir şey değil..

Merak eden arkadaşlar www.nokia.com.tr adresine girerek nokianın güncelleme konusunda tavsiyede bulunduğu ve yazılımları kendi sitesinden verdiğini görecektir... Benim verdiğim paylaşımda bir update programı birde telefonun türkçe olmayan telefonların update ederken ufak bir kod değişikliği ile türkçe olarak updae etmesini sağlayan program var...

Kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum... kullanmayan arkadaşlara yol gösterin..

evet.. programı kullanan arkadaşlardan yorumlarını bekliyoruz...

ben ayni programlan denedim olmadi,belki yapamadim bilemiyorum

Geri