cep telefonunuz dinlenio mu 536 lı turkcelliler??

gblg

New member
Reaction score
0
arkadaşlar burada başıma gelen bir hadiseyi size anlatmak istedim belki yeri burası değildir ama :(

"200 e basıp kendi numaranı ara eğer çalıyorsa telefonun dinlenior" diyen bir arkadaşınız varsa ona güzel bi tokat çekin...

bnm telefon numarama yönlenior son haddime geldim 3 ay dayanıcam snr değiştiricem böle bir duyumun nerden geldini merak ediorum çözüm önerileriniz bekliorum büyuük ihtimal telefonu değiştir dieceksiniz ama alternatiflere ihtiyacım var:) :vur hariç

evet bu olayı bi milletvekili ortaya çıkarmıştı, sanırım doğru. sağol.

onun ki #31# kare gibi muhabbet o...
bugün tüm gün nette ona baktım acaba birileri 200 ile ilgili bişi sölemiş mi die malesef kimse sölememiş ama sanki gastede çıkmış gibi 30 35 kişi ile günlük konuşmam var sanki misyonerim :)

keşke turkcell de de aran kazan olsa:((

evt numaranın başına #31#31532... .. .. diyerek numaranızı ararsanız çaldığı takdirde dinleniosunuzdur arkadaşlar test edildi gerçekten öle

seckin0415' Alıntı:
evt numaranın başına #31#31532... .. .. diyerek numaranızı ararsanız çaldığı takdirde dinleniosunuzdur arkadaşlar test edildi gerçekten öle

belki dediğin gibi olabilir ama bir bak bakalım acaba aradığın numara( 0532 315 32.. ) . .. .. olabilir mi. Ben ce sen bir ara sor aradığım numara bu mu die bir denersen sevinirim belki de yanlış düşünüyorsundur...

yanlış düşünmüyorum 532li numaranı dediğim gibi ara karşına bi adam çıkarsa yada çalarsa artık konuşmalarına dikkat edersin benden sölemesi :D

benimki dinlenmiyor :durdurun kaybolmasın diye bir yere koydum şimdi hattın nerde olduğunu bulamıyorum
ayrıca bir hattı en fazla resmi olarak iki, defa dinleyebiliyorlarmış diye biliyorum sınırı geçmiş dinlenemeyen hatlar 3 bin dolar civarı diyorlardı hem artık cep telefonu kayıtları mahkemede delil olarak kullanılamıyor eskiden dinleme işini cem uzan iyi yapardı seyyar baz istasyonunu adamın evinin dibine dikerdi

seckin0415' Alıntı:
yanlış düşünmüyorum 532li numaranı dediğim gibi ara karşına bi adam çıkarsa yada çalarsa artık konuşmalarına dikkat edersin benden sölemesi :D

ben sana tekrar anlatayım

dileim ki numaran şöle olsun 0532 xyz xy xy;

eğer sen #31#31532... .. .. i aradığın zaman yani #31#31532 xyz xy xy şeklinde ararsan senin aradığın numara 0532 315 32 xy oluor ya da 315 32 xy i ara gene aynı kişi çıkacak istersen bir daha dene ve o xy i de koyarak aradığım numara bu mu die bir sor sonra gene konuşalım

ama bunu test ettim dierek bana gelme
hergün 30 35 kişiyle ben bu muhabbeti yapıorum kimisini işletiorum, kimisine açık açık anlatıorum, kimisinin telefonunu bile açmıorum mümkünse bi dediklerimi yap eğer gene aynı durum oluorsa ben bir daha konuyu açmamak üzere kapatıorum:vur

yaa bırakın bu ıslerı gorende azılı katıl zannedece sızı dınlenıyormus dınlesınler ben istibaratım:D:D:D:):):):):)

dinlenme olayı nasıl önlenebilir.asıl önemli olan konu bu.

dinlenme olayı sizce bir özgürlük kısıtlaması mı?yada ülke güvenliği içn gerekli bir şey mi? ne dersiniz.bu konuda kafam çok karışık.bu ülkede hukuk hukuksuzluk öylesine birbirine karıştı ki...

ben sana tekrar anlatayım

dileim ki numaran şöle olsun 0532 xyz xy xy;

eğer sen #31#31532... .. .. i aradığın zaman yani #31#31532 xyz xy xy şeklinde ararsan senin aradığın numara 0532 315 32 xy oluor ya da 315 32 xy i ara gene aynı kişi çıkacak istersen bir daha dene ve o xy i de koyarak aradığım numara bu mu die bir sor sonra gene konuşalım

ama bunu test ettim dierek bana gelme
hergün 30 35 kişiyle ben bu muhabbeti yapıorum kimisini işletiorum, kimisine açık açık anlatıorum, kimisinin telefonunu bile açmıorum mümkünse bi dediklerimi yap eğer gene aynı durum oluorsa ben bir daha konuyu açmamak üzere kapatıorum:vur

ii de burda kendi numaranı aramış olmuyorsun. 31532xyzxyxy şeklindeki bir numarayı aramış oluyorsun. karşına kızılderili çıkarsa şaşırma :saskin

Geri