cep telefonunun faydaları.-- (1)

badboyyasi

New member
Reaction score
0
şimdi arkadaşlar bilmem size komik gelirmi ama anlattığım arkadaşlar gülmekten yerlere yattı tabi bide olayı benden dinlemelisiniz benim antış tarzım farlı en kötü fıkrayı bile anlatsam milleti güldürürüm.

Evet şimdi bizim memlekette bir minibüscü abi var onunla yolculuk ederken anlattı bunu bende keyifle dinledim tabiki. ama on dakika felan güldüm. neyse. bizim buraların en matrak insanıdır dediğim abi lafı uzatmanın faydası yok bu abi ipek turizmin iç anadolunun bölge müdürüyle çok samimi arkadaşlarmış sıkı fıkı yani bir gün buna telefon gelmiş ipek turizmin bölge toplatısı varmış Ankarada bizim ustaya demişki bize bir dolmuş lazım ankaraya toplantıya gidecek buda para alacakya hemen atlamış tamam ben götürürüm diye ama nasıl götürecek burdan kayseriye zor gitmiş çünkü çok afedersiniz kıçında bir şey varmış bir türlü üstüne oturamıyormuş sonra başlamışlar gitmeye git git ankara bir türlü gelmiyormuş buda tabi üstüne kıcının üstüne oturamıyormuş yan dönmüş ters dönmüş neyse ankarayı bulmuş en sonunda. ankaraya gidince lüks bir otele gitmişler neyse odasına çıkmış yol yorğunu tabiki birazdanda yemek yenecekmiş bu neyyav neybu demiş elini atıyormuş bi türlü anlayamamış sonra demiş lan bu lavobada ayna yokmu yahu demiş. aynaya kıçını dönmüş uzanmış uzanmış bi türlü görememiş yatağı yorganı yığmış lavabonun yanına gene görememiş domalıyormuş bakıyormuş ama kafasını yere eğdiğinden göremiyormuş o zamandalardada kameralı telefonlar yeni çıkmış kafasına bi vurmuş lan olm benim kameralı telefonum var dur bi fotoğrafını çekiyimde bi bakıyım demiş neyse girmiş tuvalete kıçının yanına getirmiş telefonu tam çekecek samimi olduğu müdür
hadi lan ne duruyon tuvalette yemeğe in demiş
onun sesini duyunca alel acele çekmiş hemen çıkmış inmiş yemeğe bir yandan yemek yiyormuş bir yandanda telefon elinde karanlık bir şeye bakıyormuş eviriyor çeviriyor bir türlü ne olduğunu anlıyamıyormuş. Müdür elinden telefonu bir kapmış yav dur demeye kalmamış müdür almış eline telefonu evirmiş çevirmiş ımmm ımmm demiş ben burayı biyerden tanıyorum galiba demiş tabi bizimki hemen kızarmış lan nerden tanıyor orayı diye düşünmüş. sonra müdür haaa tamam tamam demiş burası kapadokya değilmi lan demiş bizimkine
oda kızarmış.
olm bak burdan dönüşte bizi orayada götür bi gezdir demiş bizimkide kızara kızara içinden lan nasıl götürecem oraya demiş
hayır götürsem burası nerde dese fotoğrafı gösterip ben nediyecem diye düşünmüş. kıçbu ihmale gelmez.. bilmiyorum hoşunuza gittimi ama bunu benim anlatımımla dinlemelisiniz burda okumayla olmuyor.

:sigara: :sigara: :sigara:

Geri