Cep telefonunu alırken en çok aradığınız özellik!!!...

pulat

New member
Reaction score
0
Kimi sadece alo desin yeter der, kimi iyi resim çeksin der, kimi ekranı büyük olsun der, kimi kibar olsun der, kimiside hiç bişi beyenmez paso telefon değiştirir benim gibi :vur

Peki ya siz ???

ceptelefonlar%FD.jpg

ilk yorum benden olsun madem xD
ilk önce kameralı ama şöle 5 megapixel olucak sesi çok iyi cıkıcak diğer özellıklerı aynı :D

benim 6630um var

smart movie ile =divx kalitesinde film seyrediyorum
lcg juxebox ile = süper hızlı ve net müzik dinliyorum yok şarkı listesine ekle derdi yok ne attıysan anında dinle ister klasörklasöristersen karışık

ayrıca nerdeyse bütün symbian uygulamaları destekliyo
n gage oyunlarını bi çoğu çalışıyo
kamerada yakınlaştırma iyi
1,3 olamsına rağmen güzel foto çekiyo
yanlız biraz dış görünümü kötü
onun dışında tabi bu tele 5 basan telefonlar var
ama onların fiyatıda 6630a 10 çeker sonuçta

6630=100 lira
n95=1000lira

yani bunu gibi

bende yorumumu yapayım o zaman.

resim kalitesi iyi olacak, videoyu iyi cekecek, wi-fi olucak işletim sistemi kullanışlı olacak ve ekran geniş ve kaliteli olacak..

iphone var sırf hava olsun ayağına kızların orda çıkarırım. üstündeki hat bile kapalı.

kullandığım telefon 3310 un az gelişmiş versiyonu. renkli ekran bile değil ama hepsinden sağlam.

tavsiyem şudur ki herşeyi bir yerde aramayın
her iş için ayrı alet alın.

zevkime hitap etsin yeter..dış görünüşü ve özellikleri iyi bi telefon olsun yani....d880 kullanıyorum ve çok memnunum

bende n73 kullanıyorum ama onun yanına bide favorim OMNİA istiyorum geniş dokunmatık ekran + WİFİ özellikleri çekiyo beni

valla yeni aldım dolia harika telefon herşeyi var fiyatı da uygun 200 ytl memnunum tv var 2mga pixel kamera çift simkart

tellerdeki tüm özellikler bir telde olsun derim

Ya o kadar özellikli telefonu alıp hiçbişiini kullanmadıktan sonra boşa para vermenin alemi yok,
sadece karizma olsun die verilen paraya yazık :)

N70i satıp gidip giriş seviyesi bi Philips aldığım gün gerçeği gördüm, telefon dediğin alo demekten başka bi iş için kullanılmamalı, zaten sağlığa da zararlı bolca radyasyon yüzünden ...
Wi-fi ..vb özelllik isteyen varsa gidip netbooklara baksın ;)

walla üstünde modifiye yapılsın sesi iyi çıksın kamerasıda biras ii olsun yeter :D
karşınızda W810i :D

Geri