cep telefonu&pc bağlantı yardım......

.Carnage

New member
Reaction score
0
bende xp vardı onda 2 dakkada bağlanıodum ama pc'mn ufak bi kaza geçirdi ve xp cd'si bulunamadığından win me kurdum ve cep tel'im 6630 nokia pc suite'de 2000 ve xp'yi destekliyo telefonu pc'ye bağlamak için data kablom var ama bana pc suite gibi bi program lazım win me'de çalışacak....

şimdiden teşekkürler

walla bende pc suite kullanıyom ama mede çalışmıyo xp de çalışıyo dediğin gibi başka program gördüm ama adını tam hatırlamıyom bulursam yollarım

vay mod olmuşun hayırlı olsun görmemiştim neyse adı oxygen'li bişidi galiba ööle hatırlıyom ama neyse sen bulunca koyarsın linkini :D

neden mod olamazmıyım len:D
bana yakıştırmıyonmu bildiğin üzere adminlikte yapıyoruz....

bilioz biliozda abi şu programı bulabildiysen süleseydin yaw ööle duruyo cep telefonu ile kablo bana bakıyo boş boş bi bakıverseydin yane...

bakıyom walla bulursam yolluycam

abi hala bekliyom ben :D neyse sen bulursun ama diğer üyelerde yardımcı olsa iyi olur...

ya spysense bütün gerekli olanları yaptınmı acaba sen.mesela data kablosunu pc'ye tanıttınmı.veya ne biliym bağlantı ayarlarında bi sorunun warmı.pc suite'yi hiç kullanmadım ama bi ark.ta da pc suite war.ve de onda da açılmıyo.bu arada arkadaşın işletim sistemi xp ve tel.i sx1.işte ondada data kablosu tel.i tanımıyodu.sonradan tekrardan yükledim ve çalıştı sana da bunu önercem.biraz kurcala.bence çok ince bi noktasında sorun war.kolay gele sana kardeşim

yok abicim win 98 benimki işte pc suite o yüzden olmuyo ve burda da win xp yok o yüzden ne yapcam hiç bilemiyorum......

Geri