Cep Telefonu Pasaport Kayit Islemi

Avshalom

New member
Reaction score
0
Merhaba arkadaslar, arkadasim bana yurtdisindan telefon getirdi fakat pasaport kaydi yapilmadigindan kapanicakmis. Burdan son 1 ay icinde yurtdisina giris cikis yapan birisinin pasaportuna kayit islemi yapmak isitiyorum. Ne kadar ucret istediginizi bana ozel mesaj atabilirsiniz. Tesekkurler.

arkadasim kimsenin pasaportuna kaydettirmene gerek yok zannedersem cunku hava alaninda sormuolar ben yillardir yurtdisina cikiorum her seferinde tel getiriorum herhangi bi turkcell bayisine git yada operatorun hangisiyse 5 yada 15 tl olmasi lazim isin gorulur.

arkadasim kimsenin pasaportuna kaydettirmene gerek yok zannedersem cunku hava alaninda sormuolar ben yillardir yurtdisina cikiorum her seferinde tel getiriorum herhangi bi turkcell bayisine git yada operatorun hangisiyse 5 yada 15 tl olmasi lazim isin gorulur.

Sorun su ben gecen sene bir telefon kaydetmistim. Bu sebepten dolayi 1 sene beklemem gerekiyorumus. Blackberry 9700 elimde patladi =(( Eger Istanbulda son 1 ay icinde giris cikis yapmis bir kisi varsa bana ulasin. Bir sekilde anlasalim.

ben 12.02.2011 tarinde istanbul ataturk havalimanina 14.00 da geliyorum 4 telefon kayit ettire bilirim kayit ettirtmek isteyen bu numarayi araya bilir 0533 331 78 93

Geri