Cep Telefonu Görgüsüzlükleri

kuzay

Pesimist
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy

1 - Cep telefonunun çalıp çalmadığını anlamak için koca çantanın kulağa dayanması,gerekiyorsa diğer
elle diğer kulağın kapatılması...

2 - Ankesörlü telefon kabinine girip cep telefonuyla konuşulması...

3 - Misket,kasap havası,çökertme gibi melodilerin telefonu yüklenmesi ve bu melodiler eşliğinde
ailecek oynanması...

4 - Havuz başında çıkarılan ayakkabıların içine cep telefonu saklanması...

5 - Herhangi bir cep telefonu çaldığında ortamdaki tüm telefon sahiplerinin çıkarıp telefonlarına
"benimki mi çalıyor" tripleriyle bakması,
telefonu çalan kişinin yarışma kazanmış havasıyla telefonu açması...

6 - Her mekanda cep telefonlarının masaya konarak daha düşük modelli telefonu olanlara karşı
aşağılayıcı tavırlar takınılması...

7 - Cep telefefonu melodilerinin tamamının çevredekilere dinlettirilmesi ve her biri için "bu
nasıl?" diye sorulması...

8 - Otobüslerde titreşime alınıp çanta içine yerleştirilmesi ve çaktırmadan iletişime devam
edilmesi...

9 - Kontör gitmesin diye çağrı yaparak haberleşmenin sağlanması ve bu iş için mors alfabesi benzeri
bir kod sisteminin geliştirilmesi...

10 - Kapağı değişebilen telefonlar için telefonu en son model gibi gösterecek sahtekar kapakların
yapılması...

heehehahahahahahehahehaehahehehaheaeheh

1 - Cep telefonunun çalıp çalmadığını anlamak için koca çantanın kulağa dayanması,gerekiyorsa diğer
elle diğer kulağın kapatılması...

bu iyice moronluk

eline saglık agabey gusel olmussss...

walla o masaya koyma olayı beni acayip sinir ediyoo

cagrı olayınıda kesın bız kesfetmişizdir milletce..

komikti :D
ama o telefonu çıkarıp masaya koyma olayı hakketen görgüsüzlük
nefret ediyorum öyle tiplerden

cebinde akrep var milletin normalde konu cep telefonu olunca çıkarırlar ama her bi yere:)

şimdi yine iyi masanın üstüne koyuolar.:D
eskiden, antenli telefonlar olduğu zamanlarda anteni ağzına sokup dişini karıştıranlar oluyodu.hatta kulağına sokanlara bile rastlamıştım minibüste :F:D buna şükür.. :p :D

Geri