Cep Telefonu Şarjı Hakkında

bulosele

New member
Reaction score
0
Arkadaslar; yeni bir cep telefonu aldım. Acaba ilk seferde telefonu kapatıp 24 saat sarj etmek gerekiyor mu? Böyle birsey var mı?

bence yoq gerekli deil bn şarz etmeden kullandım hiçbir sorun olmadı...

Sorun olacagından degil fakat sarjın daha uzun gitmesi acısından sordum. Yok mu baska bir fikri olan?

Bende yeni telefon aldım sordum bende telefonu kapatıp 24 saat sarj etmek gerekiyor mu oda bana ewet hatta hiç açmadan 1 gün şarjda tut dedi nedeni de batarya daha uzun gitmesi için

bekle demiş adam vardır bir bildiği kanlısı değilsin ya sana bir kastı olsun , bir kastı olsa telefonuna olmaz zaten..yıllardır aynı telefonu kullanıyorum ama hatırladığım kadarıyla ilk aldığımda tavsiye üzerine 15-16 saat bende şarja takmıştım

dostum bataryalar sıfır gelirken sarj olmadan geliyor. Bataryayı şokluyolar öle veriyolar. telefoncu abey doru sölemiş teli en az 24 saat sarj etcen valla:D

Aldıgım telefon Philips 189, Xenium 9@9a, sırf sarjı uzun gidiyor diye aldım bu telefonu, umarım dedikleri gibidir.

kardeş sfır bataryalar şarj edilmeden elimize geçer içindeki elementler sayesinde biraz şarjı olur oda o gün biter sen yeni aldığında şarjını bitir tam bitince teli kapat en az 12 saat şarj et 16 olsa daha iyi tabiki bu bataryanın daha çok gitmesi içindir uydurma değil emin ol...

kardeş sfır bataryalar şarj edilmeden elimize geçer içindeki elementler sayesinde biraz şarjı olur oda o gün biter sen yeni aldığında şarjını bitir tam bitince teli kapat en az 12 saat şarj et 16 olsa daha iyi tabiki bu bataryanın daha çok gitmesi içindir uydurma değil emin ol...

Dostum dedigin gibi yaptım 16 saat sarj ettim, fakat ilk aldıgımda batarya tam bos degildi, onun bitmesini beklemeden sarj ettim.

Geri