Cep Telefonlari Nokia Bölümü Mod Adayiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pccopat

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Foruma Bi Bakin Isterseniz şahsen Telefoncuyum Ve Oaraya Büyük Katkilar Yapacağima Inaniyorum Son Söz Yönetimin ......................................................saygilarimla.....................................................

ben şahsen öğrenciyim tanıştığıma memnun oldum.
kuralları öğrenmek çok güzel biliyomusun?:D

Daha çok Erken Dostum Ilerde Neden Olmasin...

Öncelikle buraya bi bakmanı tavsiye ederim....
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=675
Oranın Tek moderatörü olarak benım yorumuma gelince evet telefoncu olman senın için bi avantaj. Yalnız dediğin katkıları mod olduktan sonra değilde mod olmadan önce paylaşımlarınla yardımlarınla üyelerin takdirini kazandıktan sonra bu konuyu açman daha uygun.....
Çünkü senin gibi bi kaç arkadaş daha var sürekli bölümle ilgilenen benım burda sana + vermem onlara haksızlık olur....

-1...............

İyi forumlar...

•ẩ¢нίℓℓєگ•' Alıntı:
Öncelikle buraya bi bakmanı tavsiye ederim....
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=675
Oranın Tek moderatörü olarak benım yorumuma gelince evet telefoncu olman senın için bi avantaj. Yalnız dediğin katkıları mod olduktan sonra değilde mod olmadan önce paylaşımlarınla yardımlarınla üyelerin takdirini kazandıktan sonra bu konuyu açman daha uygun.....
Çünkü senin gibi bi kaç arkadaş daha var sürekli bölümle ilgilenen benım burda sana + vermem onlara haksızlık olur....

-1...............

İyi forumlar...

haklı kuralları okumalısın kardeş iyi forumlar sana ;)

umarım birgün senide orada görebiliriz ama şu an için olacağını sanmıyorum ;)

----------- 1903
eğer mod. ihtiyacı varsa ki pit10,orkun85 ve daha bir çok insan tanıyorum senden çok haK Eden. ileride olursun İnşallah ne diyelim.
BU ARADA MESAJ SAYIN NEDEN SIFIR ACABA MERAK ETTİM DE, YOKSA SİTEDE İŞİNE YARAR YADA BEĞENDİĞİN HİÇBİRŞEY YOK MU

konu locked:D:D:D:D:D:

jackal nerdesin?

konuyu kurallar geregı kapatıyorum....
fakat yaptıgın ıs buysa ve bunu ortaya koyarsan
zamanı gelınce nıe olmasın

başarılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri