- Reaction score
- 0
Hotmail şifrenizi unuttuğunuzda ya gizli sorunuzu kullanarak şifrenizi yenilersiniz diğer mail adresinize parola sıfırlama linki yada isterseniz. Gizli sorular genelde unutulur, mail adresine parola sıfırlama linki de genelde risk taşır.
Peki ya cep telefonunuzdan parola sıfırlama işlemini yapmak ister misiniz? Hem daha güvenli hemde cep telefon numaranızı unutucak değilsiniz : )
Yada mail adresiniz çalındı. Gizli sorunuz ve diğer mail adresiniz değişmiş. İşte bu yöntemle kısa sürede mailinizi kısa sürede ger alabilirsiniz. Mailinizi çalan kişi %90 mail adresinizi Cep telefonunuza yönlendirdiğinizi tahmin etmeyerek Cep telefonunuz bölümüne bakmayacaktır ve bu da maili çalınan kişi için büyük bi avantaj...
Öncelikle cep telefonu numaramızı mail adresimize kaydedelim. Bunun için http://sms.live.com adresine girip normal hotmailden giriş yapar gibi girişimizi yapıyoruz...
Çıkan sayfada cep telefonu numaramızı girip ileri butonuna basıyoruz.
Karşımıza hata ekranı gelirse aşağıdaki bilgileri dolduruyoruz
Şimdi cep telefonumuza doğrulama kodu gelicek bu kodu aşağıdaki alana yazıyoruz ve ileri butonuna basıyoruz...
Telefonumuzu mail adresimize kaydettik.
Artık telefonumuzu mail adresimize kaydettik. Şimdi bir deneme yapalım ve hotmail.com 'dan Parolanızı unuttunuz mu? kısmına tıklayalım
Daha sonra Parolamı unuttum hemen ardından parolanızı sıfırlayına tıklayın
Mail adresinizi ve doğrulama kodunu giriniz...
Cep telefonuma kod gönderi tıklayın ardından kodu göndere tıklayın. Şimdi cep telefonunuza bir mesaj gelicek ve içindeki kodu aşağıdaki kod kutusuna yazıyoruz ve ileriye tıklıyoruz
Ve Son adım olarak y eni şifremizi yazıp ileriye tıklıyoruz...
Artık Yeni şifremizle mailimize giriş yapabiliriz...

Anlatım: Cehennem_Zebanisi

Peki ya cep telefonunuzdan parola sıfırlama işlemini yapmak ister misiniz? Hem daha güvenli hemde cep telefon numaranızı unutucak değilsiniz : )
Yada mail adresiniz çalındı. Gizli sorunuz ve diğer mail adresiniz değişmiş. İşte bu yöntemle kısa sürede mailinizi kısa sürede ger alabilirsiniz. Mailinizi çalan kişi %90 mail adresinizi Cep telefonunuza yönlendirdiğinizi tahmin etmeyerek Cep telefonunuz bölümüne bakmayacaktır ve bu da maili çalınan kişi için büyük bi avantaj...
Öncelikle cep telefonu numaramızı mail adresimize kaydedelim. Bunun için http://sms.live.com adresine girip normal hotmailden giriş yapar gibi girişimizi yapıyoruz...

Çıkan sayfada cep telefonu numaramızı girip ileri butonuna basıyoruz.

Karşımıza hata ekranı gelirse aşağıdaki bilgileri dolduruyoruz

Şimdi cep telefonumuza doğrulama kodu gelicek bu kodu aşağıdaki alana yazıyoruz ve ileri butonuna basıyoruz...

Telefonumuzu mail adresimize kaydettik.

Artık telefonumuzu mail adresimize kaydettik. Şimdi bir deneme yapalım ve hotmail.com 'dan Parolanızı unuttunuz mu? kısmına tıklayalım

Daha sonra Parolamı unuttum hemen ardından parolanızı sıfırlayına tıklayın

Mail adresinizi ve doğrulama kodunu giriniz...

Cep telefonuma kod gönderi tıklayın ardından kodu göndere tıklayın. Şimdi cep telefonunuza bir mesaj gelicek ve içindeki kodu aşağıdaki kod kutusuna yazıyoruz ve ileriye tıklıyoruz

Ve Son adım olarak y eni şifremizi yazıp ileriye tıklıyoruz...

Artık Yeni şifremizle mailimize giriş yapabiliriz...

Anlatım: Cehennem_Zebanisi