Centilmen Erkek

Acemi Şef

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0

ce1sn1.jpg

ce3rc5.jpg

Kelime anlamı kibardır.

Günümüz de kadına kibarca yakınlaşması ona hoş görünme çabalarının top yekününe verilen addır.
Az bulunur ya da ben göremiyorum. =) Arada sırada insanın karşısına çıkar ve şok etkisi yaratır :p En basitinden geçen gün otobüste yer veren, şemsiye paylaşmayı teklif eden kişi kanımca centilmendir. =)

Sizin de düşüncelerinizi bekliyorum. Sizce centilmen nedir, nasıl olunur ?

centilmen erkek= bir masal kahramanı :)

Başkaların bilmiyorum ama rus erkeği tam bi Centilmendir :p
not : gözleri çıksın yalansa,doğruysa yinede çıksın :p

Aa bizim erkeklerimiz de rus kadınlara karşı acayiip centilmenler :)

Canım merak etme,rus kadınlarına herkes acayip centilmenler :)

Doğrudur tatlıım =)

Ee hani yok mu centilmen birileri ? :p

Kimseye Centilmenlik Yapmak hoşuma gitmiyo Çünkü centilmen diye tabir edilen şahısların çıkarcı olduğundan hiçbir şüphem yok..
İhtiyacı olana hastaya yaşlıya vb kişilere yardım etmek çok daha güzel ;)

Buyrun Ben Bizzat Kendim CentiLmenim :)

Ahah ailecek baya mütevaziyiz yani =)

daha gecen gun bir bayana otobuse bınmesı için öncelik verdim daha ne olsun :)

En basitinden geçen gün otobüste yer veren centilmendir
buna centilmenlik diyorsanız bende tam bi centilvumenim o zaman :p

Oturmasını kalkmasını bilen ve bununla birlikte iletişimde olduğu diğer kişileri önemseyen erkek tipi diyebilirim. Halk arasında parası olan ve çeşitli sürprizlerle sevgilisini mutlu eden erkeklere de bu isim "hak etmedikleri" halde takılır. Haa birde centilmenlik doğuştan ve kişinin yetiştiği ortamdan edindiklerinin toplamıyla ortaya çıkan naif bir kişilik gerektirir. Öyle sonradan eğitimle kolay kolay kazanılmaz. Bunu parayla satın alamazsın ulan!!! :)

Bana göre Centilmen erkek düşünceli erkektir.....Lakinn....herseyın fazlası zarardır...Evet evet bakmayın öyle Centilmenlık her bayanın hosuna gıder..elbette benımde. Ama aşırı derecede Kibar ve Centilmen erkekler bana itici gelir ( Tekrar edıyorum Centılmen degıl aşırıgöze batacak kadar aşırı centılmen ve kıbar olanlardan bahsedıyorum ) Onlara asla güven duymam.Yapmacık gelırler.

Bknz: Erkek Cinnetleri :)

Hep Bu Centilmenlikten Gelir :D

Geri