Cengiz Kurtoğlu 2010 Albümü

Zg-Murat

New member
Reaction score
0
60401001877233316801000.jpg

Evet Merhabalar HackheLL Forum Üyeleri Sizlere Önemli Bir Duyuruda Bulunmak İstedim..

Ben Büyük Bir Cengiz Kurtoğlu Fanıyım Resmi Fan Clubte Yönetici Olarak Bulunuyorum..

Neyse Şimdi Bunları Geçelim Gelelim CengizBABA'nın Yepyeni 2010 Albümüne

Birçok Duyum Çıktı Bayramdan Sonra Ondan Sonra Bundan Sonra Diye Ama Artık Sabır Kalmadı Ve CengizBABA'Da Bunun Farkındaydı Kendi Ağzıyla Sölemiş Oldu ALbümünün Ne Zaman Çıkacağını;

Cengiz Kurtoğlu: ALBÜMÜM 2010 YILINDA OCAK AYININ İLK HAFTASINDA PİYASADA OLACAK

Diyerek biz sevgili Cengizcileri Sevindirdi..

Eğer Forumda Cengizci Arkadaşlarımız Varsa Onlarlada Tanışmak İsterim :D

memnun oldum o zaman techjop ben murat çok dinlermisin babayı ?

Bu Habere Ne Kadar Sevindim Anlatamam Çıkar Çıkmaz Orjinal Cd Alıcam Cengizin Nerdeyse Bütün Şarkılarını Ezbere Biliyorum.. Nede Olsa Topramız :D

DeLikanLıLığı,efendiLiği Cengiz KurtoğLu'ndan öğrendik.. KaradenizLi oLması ve şarkıLarının da hakkatten şarkı gibi oLması bizi Baba'ya uLaştırdı.. =)
ALbümü ben de bekLiorm ama Baba'nın en iyi dönemi "UnutuLmayan" dönemiydi..

dostum nerde bu cengizin albümü ilk bayramdan sonra diye bekledik bayram geceli aylar oldu şimdi ocak diye bekliyoruz ocakda gececek albüm yok,, demin radyoda karadeni şarkısı var albümde zaten demişdi bir ara onu caldılar demek ki albüm cıktı radyolara verildi bizede umarım en kısa zamanda herhalde bir hafta icinde gelir.. ne zamandır albüm bekliyoruz yapma bize bunu cengiz abiiii....

"alemin kral cengiz kurtoğlu"

cengiz kurtoğlu sessizce 2010 albümü tüm müzik marketlerde !

lütfen sanatçımıza destek için orjinal albüm satın alınız !

Geri