Cemaatin karanlık planları

Ya arkadaş sne asenadan daha iyi kıvırıosun.tamam konuşmuyorum daha.Sustum...

Ya arkadaş sen asenadan daha iyi kıvırıosun.tamam konuşmuyorum daha.Sustum...

Nathanael verdiğin videoya şimdi bakıcam...

ve diğer arkadaşım ben kıvırmıyorum sadece sen bu insanlara düşman gozuyle baktığın için o yazıdan o anlamı çıkarıyorsun ancak biliyorsun ki orda sana 2 kısmı okuma demiyor okumayan insanları(ki bunu tasvip etmem birşey yapıcaksak tam yapmamz lazım)dışlamamlıyız dioyr

birkere konuya cevap yazarken konuyu açanın nickine bakın. bu kişiden islam dinine karşı olumlu bir şeyler paylaşmasını bekleyemezsiniz. elbette böyle haberler paylaşacak. ve sen böyle haberler paylaştıkça insanlar fethullah güleni daha çok sevecek!!!

bazı cemaatları karanlık planları varsa devletin polisi savcısı görevini yapar
devlet dedikodulara göre hareket etmez

***bunu çok kişi diyor ancak ben goremdim okuduğum kitaplarında boyle birşey...hangi kitabında boyle birşey diyormuş soylermisin açıp bende okum...

FASILDAN FASILA : “Herkes Kelime-i Tevhid’i esas alarak çerçevesinde bakışı yeniden gözden geçirmeli ve ıslah etmelidir. Hatta Kelime-i Tevhid’in ikinci bölümünü;Muhammed Allahın resulüdür kısmını söylemeksizin,sadece ilk kısmını ikrar eden kimselere rahmet ve merhamet bakışıyla bakmalıdır”.

Okurken neyinle okuyosun?Al üstte yazmış.OKU!!!!

okuduğunu anlamıyosun sonra iftira atıyosun bu işmi şimdi sana tavsiyem 1- O verdiğin cümleyi tekrar tekrar oku anlayana kadar 2-tam olarak emin olmadığın birşey hakkındada kimseye iftira atma yoksa işin çok zor olur ahirette.

pic.php

Fethullah Gülen’e yakınlığı ile bilinen Hakan Yavuz, cemaatle ilgili ilginç değerlendirmelerde bulundu. Yavuz “İslamı özünden koparıyorlar. Cemaat Ergenekon, Yücel Aşkın, Atalar, Sauna ve Şemdinli davalarına yön vermeye çalıştı. Okullar, finans kuruluşları, medya kuruluşları; bunlar bir sistemin parçalarıdır. İnsanları çağırıp yazı yazdırmak ya da konuşturmak karşılığı paralar veriliyor. Cemaat bazı bakanlıkları sardı. AKP diye bir parti yok. Bir lider var sadece. Anayasa Mahkemesi bir hayaleti kapatıyor” dedi.

‘AKP hayalet parti’

Gülen cemaatiyle ilgili ilginç itiraflarda bulunan M. Hakan Yavuz, cemaatin Ergenekon operasyonuna yön vermek istediğini söyledi. Yavuz AKP’yi de “sadece liderin olduğu hayalet bir yapı” diye niteledi.

Fethullah Gülen’e yakınlığı ile bilinen Utah Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi M. Hakan Yavuz, Gülen cemaati ile ilgili ilginç itiraflarda bulundu. Yavuz, cemaatin amacının İslamı küresel güçlerin istemleri yönünde şekillendirmek olduğunu belirtirken, okullar, finans ve medya kuruluşlarının bir sistemin parçaları olduğunu söyledi. Yavuz, cemaatin eski Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Aşkın davası, Atabeyler ve Sauna operasyonları ile Şemdinli davasına yön vermeye çalıştığını, aynı şeyin şimdi de Ergenekon operasyonu konusunda gerçekleştirildiğini belirtti.

Fethullah Gülen’e yakınlığı ile bilinen, cemaat ile ilgili bir kitabı bulunan ve bir dönem Zaman gazetesinde Gülen ile ilgili yazılar yazan Yavuz, “www.odatv.com” adlı internet sitesine cemaati eleştiren oldukça ilginç açıklamalarda bulundu. Hakan Yavuz’un söylemleri, daha önce Gülen’in sağ kolu olarak bilinen Nurettin Veren’in açıklamalarını anımsattı. Hakan Yavuz’un yaptığı açıklamalar şöyle:

• Açıkça söylemeliyim ki; son dönemde cemaatle ilgili endişelerim arttı. Bir yapı “güç” denen şeye sahip olmak için farklı alanlarda ilerlemeyi seçebilir. Okullar, finans kuruluşları, medya kuruluşları, bunlar bir sistemin parçalarıdır. Ama beni rahatsız eden, bu gücün nasıl kullanıldığı ve İslamı paketleme olayıdır. Ben buna biraz “İslamsız İslam” diyorum. İslamı belli kesimlere hoş gelecek hale dönüştürmek, belli güçlerle uyumlu hale getirmek. Belli yerlerden destek de alıyorlar mutlaka. Amaç İslamı global güçlerin ihtiyaçlarına, kapitalizme yakın hale getirmek. İslamı özünden koparıyorlar. ‘Sakız gibi’ her yere çekiyorlar. Bunun da ne için yapıldığını bilmiyoruz.

‘Davalara yön veriyorlar’

• Ben aslında cemaate antipatik de bakmıyordum, çok yanında da değildim. Ama özellikle AKP iktidarından, 2002 yılından bu yana özellikle yargı konusunda çok yanlış adımlar attıklarını düşünüyorum. Dört tane dava var benim için önemli olan: Yücel Aşkın duruşması, Şemdinli davası, Atalar (Atabeyler) operasyonu ve Sauna operasyonu. Şimdi de Ergenekon. Bu ilk dört davaya cemaat yön vermeye kalkıştı. Cemaatin basın organlarının bu davalarla ilgili yayınlarına bakın. Yücel Aşkın’a ne iftiralar atıldı. Ergenekon’da 1 yıldır insanların dava açılmadan içeride tutulmasını izah edemiyorum.

• Son dönemde benim ‘cooptation’ dediğim bir durum var. İnsanları çağırıp yazı yazdırmak ya da konuşturmak karşılığı paralar veriliyor. “Herkesi işin içine sokmak” diyorum ben buna. Gelip konuşuyorsun, hemen 2 bin dolar. Bu para nereden geliyor, makbuz karşılığı mı veriliyor?

• Türk devleti toplumuna göre özgürleştiricidir. Toplumumuz daha baskıcıdır. Sıvas’ta yaşananlar, en son Düzce’de olanlar... Devlet çökünce her şey çöküyor Türkiye’de. Çünkü toplum daha bireyselleşemedi. Toplum hâlâ kabadayı bir toplum. Devlet zayıfladığı, sarsıldığı zaman, toplumun içindeki cemaatler, kabileler, mahalleler hemen ayrışıyor ve birbirine karşı durum alıyor. Irak’taki durum ortada. Devlet düşmanlığı ile bir yere varılmaz. AKP’nin temel hatası “Kemalizm” karşıtlığı yapacağız diye, devlet düşmanlığı yapmaları.

• Türkiye’de devlet bireyi dinsel cemaatlere karşı korumak zorundadır. Bu nedenle de laiklik anlayışı daha dayatmacı görünebilir. Ama Amerika’da bir dini grup polis teşkilatını ele geçirmeye çalışmak istemiyor. Askeri okulları ele geçirmek istemiyorlar. Devletin üniversitelerini “Kırıkkale Nakşilerin, Sütçü İmam bilmem hangi grubundur” diye parsellemiyor.

Bakanlıkları ele geçiriyor

• AKP belli bir cemaatle ilişkisini gözden geçirmek zorunda. Cemaat bazı bakanlıkları ele geçirmek için büyük mesafe aldı. Bundan rahatsızlık var partinin içinde. Türkiye’de bazı cemaatler de çete gibi hareket ediyor. Her yerde aynı şey söyleniyor. AKP nedir? Hangisi AKP’dir? Washington’da yansıtılan mı? Konya’daki mi? İstanbul’daki mi? AKP diye bir parti de yok. Bir lider var sadece. Anayasa Mahkemesi bir hayaleti kapatıyor.

Cumhuriyet

bu yazıyı okuduğumda aklıma birtek şey geliyor. sayın recep tayyip erdoğanında dediği gibi bizler (akp) büyük ortadoğu projesinin önemli mihenk taşlarıyız ve ben büyük ortadoğu projesinin eş başkanıyım bizler yeni dünya düzeninin uygulayıcılarıyız.

gerisini ve bunca olanın ne amaca geldiğini bence herkes çok iyi biliyor. insanı üzen nedir biliyormusunuz. türk halkını bölmek için binbir çeşit bahaneyi ortaya atıyorlar ve maalesef insanlarımız da bu oyunlara geliyor. ben artık büyük önder ATATÜRK'ün ileri görüşlülüğünün ne kadar doğru olduğunu anlıyorum. amaç tam bağımsız laik ve demokratik TÜRKİYE CUMHURİYETİ devletinin zayıflatılması ve bazılarının tekeline girmesi için yapılan tiyatro oyunlarından başka bişey değil bu olanlar ve olmasını sağlayanlar.

bu kadar plan yapılıyor kimse farketmiyor cumhuriyet farkediyor ne ilginç sonra bu karanlık işleri yapanlar koskocaman bir organizasyon yapıolar Türkçe olimpiyatları diye buda çok ilginç sonra kalkıp bunlar öcü diyorlar Yağmur Yağsa Fethullah Gülen Hocaefendiden biliniyor buda çok ilginç :D kısacası her geçen gün daha da büyüyorlar Bu daha da ilginç...

Bu forumu maalesef fethullahçılar basmış.Bunlar güzelim islam dinini sadece halkı sömürmek için kullanıyorlar.Ayrıca bu forumda bu fethullah tartışması cok uzun zamandır sürüyor bence bunu tartışıp birbirinizi artık yormayın,çünkü birseyler değişmiyor.Eger ak parti ve suan meclis içinde olan tüm partiler halkı düsünseydi,kendileri halktan bu kadar ayrıcalıklı olmazdı,en basit örnek bir memur emekli olmak için ne kadar calısıyor,ne kadar emekli maaşı alıyor,birde milletvekili ne kadar sürede olup ne kadar emekli maaşı alıyor.Herhalde buna itirazınız yoktur.Toplumsal düzen iyice bozuluyor.Yazık Atatürk'ün kurdugu ülke ne hale geldi.

okuduğunu anlamıyosun sonra iftira atıyosun bu işmi şimdi sana tavsiyem 1- O verdiğin cümleyi tekrar tekrar oku anlayana kadar 2-tam olarak emin olmadığın birşey hakkındada kimseye iftira atma yoksa işin çok zor olur ahirette.

Yapma ya!Adiye hesap sorunca,foyasını ortaya çıkarıncamı yanıcam!Ben ozzaman cehehennemin dibine layık bir insanım...

Yapma ya!Adiye hesap sorunca,foyasını ortaya çıkarıncamı yanıcam!Ben ozzaman cehehennemin dibine layık bir insanım...

ne foyası ya neyi ortaya çıkardın sen! yazıyı okuyunca anlamıyosan onu yazanın ne kabahati var zeytinyağlık yapma.yerin cehennemin dibimi olur ortasımı olur onu bilemem böyle giderse işin zorda!

Nasdıl oluyorda o karanlık planlardan Türçe olimpiyatları sayesinde çok güzel bir lşık yayılıyor

sen bırak Türkçe olimpiyatlarını da Başındaki hükümetin 2008 Pekin Olimpiyatları için ne yapıyor onu anlat bakalım ...

Amatör sporlarda tesisleşme adına ne yapmış ?

Spor-Eğitim ilişkisini daha verimli hale getirebilmek için bir çalışma planı başlatmıs mı ?

Yerli antrenörüne gerekli desteği sağlamakta mı ?

vs. vs. vs. , sotu bitmez saymaya kalksan ...

Elin ABD'li imamının gerceklestirdiği Türkçe Olimpiyatıyla avunun , yandas medyadan takip etmeye devam edin ...

ne foyası ya neyi ortaya çıkardın sen! yazıyı okuyunca anlamıyosan onu yazanın ne kabahati var zeytinyağlık yapma.yerin cehennemin dibimi olur ortasımı olur onu bilemem böyle giderse işin zorda!

Yalancı fetodan peygamberlik öğrenmişsinki ahiret hakkında yorum yapıyon.Merak etme.Allah kim zorda kim değil senden benden iyi biliyo!ama bilesinki bu belayı başımıza oturtan her zatın yakasında olacaktır elim.

Ben bu yavuzmudur ne nanedir.. inanmıyorum.
bencede fetullah hocaefendiyi karalama planından oteye bişey degil.
cevremde bu hocayla ilgiligördügüm tiplerden hiçbirisine vatan hayini diyemem.
kaldıki calışkanlık ve ahlakıda katarsak kendimi aynlarında aciz sayarım.
delinin biri kuyuya taş atıyo gibi sanki.
kimse o kuyuya yonelmesin derim

saygılar..

bencede fetullah hocaefendiyi karalama planından oteye bişey degil.
cevremde bu hocayla ilgiligördügüm tiplerden hiçbirisine vatan hayini diyemem

Bende diyemem.Hepsi nurtopu gibi insanlar ama onlarda kandırılmış.O yüzden bizde onlara bişey demiyoruz.Fetullah hocaefendine birşey diyoruz.

fetullah misyonunu tamamlayarak emekliye ayrılmıştır.
fetullaçı eğitim ülkemizde kemikleşmiş ve meyvelerini almaya başlamıştır.bu saatten sonra fetullahla uğraşmak geç kalınmış kangren tedavisine benzer.kangren olmuş bir organı kesip atmak kolay değildir heleki bu organ devlet olmuşsa sadece duaetmekten başka mantıklı yol görünmüyor...

Fethullah Gülen'in, "laik devlet yapısını değiştirerek, yerine dini kurallara dayalı bir devlet kurmak amacıyla yasadışı örgüt kurup, bu amaç doğrultusunda faaliyetlerde bulunduğu" gerekçesiyle hakkında açılan davada yargılanmasına 16 Ekim 2000 tarihinde başlandı.

Dava, DGM Cumhuriyet Savcısı Nuh Mete Yüksel tarafından 31 Ağustos 2000 tarihinde açıldı. Yüksel, 79 sayfa ve 12 bölümden oluşan iddianamesinde, Gülen'in 3713 sayılı Terörle Mücadele Kanunu'nun 7. maddesinin 1. fıkrasının birinci cümlesi uyarınca, 5 yıldan 10 yıla kadar ağır hapis cezasına çarptırılmasını istedi. Ayrıca, Türk Ceza Kanunu'nun "Müsadere" başlıklı 36. maddesi uyarınca, Gülen'in emanette bulunan suç eşyalarının "müsaderesi"ni de talep etti.

İddianamede, Fethullah Gülen grubunun amacının, "devletin tüm sistemlerinde İslam hükümlerini egemen kılarak teokratik bir İslam diktatörlüğünü kurmak" olduğu belirtilerek, "Fethullah Gülen laik, demokratik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti'ni sona erdirip, yerine şeri yasaların hakim olduğu İslam Devleti'ni kurmak için okullarında beyinlerini yıkadığı gençlik ile oluşturacağı toplumu kullanmayı planladığı tespit edilmiştir"

Fethullah Gülen'in, "laik devlet yapısını değiştirerek, yerine dini kurallara dayalı bir devlet kurmak amacıyla yasadışı örgüt kurup, bu amaç doğrultusunda faaliyetlerde bulunduğu" gerekçesiyle hakkında açılan davada yargılanmasına 16 Ekim 2000 tarihinde başlandı.

Dava, DGM Cumhuriyet Savcısı Nuh Mete Yüksel tarafından 31 Ağustos 2000 tarihinde açıldı. Yüksel, 79 sayfa ve 12 bölümden oluşan iddianamesinde, Gülen'in 3713 sayılı Terörle Mücadele Kanunu'nun 7. maddesinin 1. fıkrasının birinci cümlesi uyarınca, 5 yıldan 10 yıla kadar ağır hapis cezasına çarptırılmasını istedi. Ayrıca, Türk Ceza Kanunu'nun "Müsadere" başlıklı 36. maddesi uyarınca, Gülen'in emanette bulunan suç eşyalarının "müsaderesi"ni de talep etti.

İddianamede, Fethullah Gülen grubunun amacının, "devletin tüm sistemlerinde İslam hükümlerini egemen kılarak teokratik bir İslam diktatörlüğünü kurmak" olduğu belirtilerek, "Fethullah Gülen laik, demokratik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti'ni sona erdirip, yerine şeri yasaların hakim olduğu İslam Devleti'ni kurmak için okullarında beyinlerini yıkadığı gençlik ile oluşturacağı toplumu kullanmayı planladığı tespit edilmiştir"

Cumhuriyet gazetesinin haberi ne beklenir. Bu gazeteyi okumak değil kullanmak için bile almam elimi dahi sürmem. Fethullah Gülen şuan niye Amerika da yaşadığını çok güzel bu yazınla anlatmışın kardeşim

Yapılan iftiralar yalanlar önünü kesmeler Türkiye Cumhuriyeti Devletinde yaşayamaz hale getirmiştir. Abd de oluşu benim düşüncem bu sebebdendir. Aynı olaylar Said Nursi ye de yapılmıştır yıllarca aynı davalardan hapise atılmıştır. Birçok yıl hapisde kaldıkdan sonra suçsuz olduğu anlaşılmışdır. Aynı olaylar Fethullah Gülen içinde aynıdır. Bende 5 yıldan beri bu cemaatin içindeyim sohbet gruplarına gidiyorum. Çok iyi insanlar. Siyasetden hiçbir zaman konuşmazlar. Konuşulduğu zaman anında kapatırlar. Ağızlarından kötü birşey duymadım. Herzaman iyi şeyler konuşurlar. İnanın devletime milletime dua etmeyi bu insanlardan öğrendim. Her duanın sonunda devletimize vatanımıza dua ederiz.
Yaptıkları insanların imanını kurtarmak ALLAH C.C. anlatmak. tek gayeleri bu Dünya da müslüman sayısı gittikçe artmak ta bunun en önemli rolü kendi düşünçem Fetullah Gülen cemaatidir. Kötü günümde akrabam komşum yanımda olmaz ama bu insanlar olur.

Bence yapılan iftiradan yalandan başka birşey değildir. Böyle olsa bu kadar büyüyebilirmi bu cemaat zaten cemaati bilen biliyor. Söze dahi gerek yok.

Geri