Cem Sultan’ın trajik hayatı

BaKKaL_GaZi' Alıntı:
Objektıf bır yazı deıl yazan kısı kendı goruslerınıde yazmıs(isteyerek yada deıl) o yuzden trajik mi deılmı karar vermek zor benım ıcın

haklı olabilirsin tabi ama benim amacım sadece paylaşım yapmak yoksa ayrıntılı incelemek isteyenler netten farklı kaynakjlardan olayları ögrenebilirler karşılaştırma şansları artar......

bu yazıyı buraya ekleyen arkadasımızın dısında baskası tarafından kaleme dahı alınmıs olsa tarıh bu sekilde görüşlerını katarak yazılmaz o yuzden tamamen objektiflikten uzak bir yazı ama arkadasımız paylaşmış saygı duyuyorum fakat çok eksik bir yazı yanlıs anlasılmasın kımseye akıl vermek bana düşmez ama bu şekilde bilmeyen bır ınsan okumus oldugu vakıt anadoluda bir tabir vardır yanlıs doktor candan yanlıs imam dinden eder diye yazıyı okur okumaz dırek aklıma o deyım geldı yınede paylasımlarının devamını dıleyerek umarım bana kırılmazsın sevgılı kardesım hayırlı günler.......

flemenk' Alıntı:
bu yazıyı buraya ekleyen arkadasımızın dısında baskası tarafından kaleme dahı alınmıs olsa tarıh bu sekilde görüşlerını katarak yazılmaz o yuzden tamamen objektiflikten uzak bir yazı ama arkadasımız paylaşmış saygı duyuyorum fakat çok eksik bir yazı yanlıs anlasılmasın kımseye akıl vermek bana düşmez ama bu şekilde bilmeyen bır ınsan okumus oldugu vakıt anadoluda bir tabir vardır yanlıs doktor candan yanlıs imam dinden eder diye yazıyı okur okumaz dırek aklıma o deyım geldı yınede paylasımlarının devamını dıleyerek umarım bana kırılmazsın sevgılı kardesım hayırlı günler.......

yok kardeşim kırılmam ne demek ben en iyisi bu yazıyı sileyim bi yerde haklısın ama bi çok kişi örnek olarak fatih sultan mehmet in hristiyan oldugunu da söylüyor ama ben buna hiç ihtimal vermedighim için paylaşmak gerekligiinde bulunmuyorum zor aslında böyle şeyleri paylaşmak bazen bi kaynak verdigin de dahi şu kişinin düşüncesine yakın yakın taraflı yazmıştır diye bile kabul görmüyor en iyisi bu yazıyı silmek .... sana kırılcak bişey de yok mantıklı şeyler söylemişsin...

Geri